mila7 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 17:51 #1 Опубліковано 13 Лютого, 2012 в 17:51 Електрична сушка для взуття "Сонечко" призначена для просушки дорослого і дитячого взуття. Має оригінальний зовнішній вигляд. М'яке і рівномірне просушування взуття, що дозволяє зберегти його зовнішній вигляд і продовжити термін служби, забезпечує температуру сушіння до + 60 ° С. Придатна для сушки взуття від дитячих до найбільших розмірів. Завдяки конфігурації має додаткову функцію - вирівнювання заламування взуття у зоні підйому. Нагрівальні елементи виконані за технологією мікроелектроніки. Мають необмежений ресурс роботи і малу споживану потужність (до 8 Вт) Напруга живлення 220 В, 50 Гц. Довжина мережевого шнура 1,5 м. З власного досвіду можу сказати, що такою сушкою для взуття дуже зручно користуватись! Задоволена на всі 100%! Як на мене, то це відносно не дорогий, але дуже оригінальний і корисний подарунок))) Ціна даного приладу - 50грн. мій моб. 0668742662 Ось так сушка для взуття " Сонечко" виглядає в реальності...
mila7 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 15:04 Автор #2 Опубліковано 24 Лютого, 2012 в 15:04 Зелених сушок вже в наявності немає.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.