Перейти до змісту

проДам Nokia 8800 Black Edition

Serg20279

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Нокия ОРИГІНАЛ.

Телефон у 100%робочому стані,

зовні на 4+ із 5ти, камера працює, блютуз теж, динамік грає голосно без хрипів.

Все рідне нічого не мінялось.

Комплект

Документи, диск з ПО, стакан зарядка, дві батареї,

зарядка оригінал трансформаторна ,і (стакан від сіроко +зарядка)

Імей в базі.

Виробництво Німці , але бала куплена в Україні.(відповідно кнопки з кирилицею)

063 3два 1 20шість 9,

095 9 один один 2 нуль нуль3.

Прошу 1 270 грн.--торг.

Опубліковано

Якраз тащо з наклейкою оригінальна протрималась з 9тої до 19 години інтенсивного використання (і незабуваємо про мороз який прибиває заряд акума на раз два),друга якась фірми богуянг :D тримає сутки.

Але якщо питання в батареях то купити нормальну не проблема.(в 70-100 грн вписатись можна).

Я брав таку як на фото хваталона двоє суток інтенсивного використання.

Опубліковано

Напишіть, будь ласка, IMEI телефону. На фотографії не зміг його чітко розгледіти. Щось у по опису не все сходиться. На словах:

Насправді маємо неоригінальну батарейку з написом Fabric, стакан - від іншої моделі, зарядка також не рідна...

Склалося враження, що ви все докупи позбирали від різних телефонів. Рідного комплетку давно немає.

Ой, не все. Ще ж гарнітура має бути і чохол.

Та й зарядка рідна не "трансформаторна", а імпульсна ACP-12E.

Опубліковано

Все рідне нічого не мінялось. ----я маюна увазі телефон, а не барахло до нього.

Там стакан в коробці був білого кольору і зарядка трансформаторна, в мене була оригінальна імпульсна зарядка от і до клав,

чи може кітайську хтось хоче???? то я поміняю , тільки контролер живлення я в майстерні перепаювати за китайського гееее зарядного пристрою я не хочу.

імей 356641007246938---перевіряли хлопці в пагонах з органів. :D в коробці навіть папірець є де куплено і коли.

І взагалі не засмічюйте мені бутьте ласкаві тему є питання в приват.(ну дуже всіх прошу).

А по фолософствувати то батарейкі не такі то зарядка не така , блін телефони самі знаєте прекрасно коли були зняті з виробництва і з кожним часом їхвсе менше і менше на світі лишаєця.

А типу продам нове оригінальне пишуть ще й мадеін Фінляндія, то я боюсь навіть уявити звідки воно береться.

Опубліковано

Напишіть, будь ласка, IMEI телефону. На фотографії не зміг його чітко розгледіти. Щось у по опису не все сходиться. На словах:

Насправді маємо неоригінальну батарейку з написом Fabric, стакан - від іншої моделі, зарядка також не рідна...

Склалося враження, що ви все докупи позбирали від різних телефонів. Рідного комплетку давно немає.

Ой, не все. Ще ж гарнітура має бути і чохол.

Та й зарядка рідна не "трансформаторна", а імпульсна ACP-12E.

Те шо маємо те і пропунуємо.

Чи може комусь приємніше купити тел + зарядка, можу і так продати.-- .стакан окремо ---.зарядку окремо,--вуха окремо,--коробку викину на смітник , або як в теле магазині ( а рідна коробка вам в подарунок) а корбка рідна 100% з бляшаною закривачкою ,і мокулатура і диск. ---

-так що є то є, власника не розпитував мені головне щоб все працювало бездоганно і щоп пальцями не тикали що продав а воно не працює нормально.

Опубліковано

Надана вами інформація не є достовірною. Ви заявляєте, що оригінал, все рідне, нічого не мінялося і т.п.

Про батарейку, стакан, зарядку - вже написано. Крім цього, по базі Nokia числиться, що телефон 2 рази був в ремонті. В принципі, нічого страшного, але осадочок лишився (((

Опубліковано

Надана вами інформація не є достовірною. Ви заявляєте, що оригінал, все рідне, нічого не мінялося і т.п.

Про батарейку, стакан, зарядку - вже написано. Крім цього, по базі Nokia числиться, що телефон 2 рази був в ремонті. В принципі, нічого страшного, але осадочок лишився (((

Ну я не майстер ламастер щоб глянути і сказати на 100% що і до чого, ( Ви заявляєте, що оригінал, все рідне, нічого не мінялося і т.п)--- яку мені інфу про телефоннадали дали таку і озвучюю , а на рахунок ( Крім цього, по базі Nokia числиться, що телефон 2 рази був в ремонті) і якщо дійсно є така база (хоча я щось сумніваюсь що по імею ви там щось побачили але це окрема тема) , то це робили професійно в сервісному центрі.

І вічного нічого немає якщо воно кожен день в експлуатації,

( Ви заявляєте, що оригінал, все рідне, нічого не мінялося і т.п)--- А Оце мені написала людина яка тісно повязана з ремонтами------- (можно такое узнать , если тело было в офф. сервисе , но наверно нужно иметь доступ к базе сервисов Nokia)

То ви маєте доступ то тоді дайте скрін шот в студію бо мені самому цікаво стало що там робили.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...