Перейти до змісту

Маршрут Луцьк-Жидичин-Луцьк

weare

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла така проблема - добиратись в Жидичин і назад з Луцька

Може хто знає розклад автобусів, якими можна туди добратись і відповідно назад

На автостанції лише розклад Озерецької маршрутки, а є їх більше (100% інформація)

Допоможіть хто чим може

Дякую!

Опубліковано

Їдуть вони через 15-20 хв. орієнтовно, маршрут 104 Луцьк- Кульчин з АС2-Гнідавська-Набережна - Промінь

P.S. Розклада в принципі не потрібно так як і на міські маршрути

Опубліковано

Їдуть вони через 15-20 хв. орієнтовно, маршрут 104 Луцьк- Кульчин з АС2-Гнідавська-Набережна - Промінь

P.S. Розклада в принципі не потрібно так як і на міські маршрути

а в скільки годин остання з Жидичина?

Опубліковано

маю розклад Озерецької,якщо потрібно

знаю, що є ще кульчинський (чи то жидичинський), теж був би вдячний. ато з 33го важко добиратися..

Опубліковано

маю розклад Озерецької,якщо потрібно

знаю, що є ще кульчинський (чи то жидичинський), теж був би вдячний. ато з 33го важко добиратися..

Так, давайте хоча б Озерецької, бо мені теж з 33-го, а то виходить що ще 2грн. до Проміня якщо на 104

А скільки Озерецька коштує?
Опубліковано

6,50 з АС Луцьк

7,45 з Озерця

7,50 з Кульчина

ціна залежить з якої зупинки сідаєш, в маршр все розписано. в 3грн думаю вкладешся)

Опубліковано

6,50 з АС Луцьк

7,45 з Озерця

7,50 з Кульчина

ціна залежить з якої зупинки сідаєш, в маршр все розписано. в 3грн думаю вкладешся)

дякую і на тому!

але на жаль туди я нею не заїду ((((

може хоч назад

Опубліковано

Ось вам розклад маршруток.За якість фото і папірець вибачайте)

post-11888-0-09184200-1328889727_thumb.j

Ті що Кульчинські(104)відправляються із Львівської,можна сідати біля "Променя"-в Жидичин 2грн. Клепачівська і Озерецька відправляється з автостанції(3,50грн)-Конякіна-Соборності-Там_Там(2,5грн)-Перемоги-"Промінь" і далі.Ціни я вказав до першої зупинки в Жидичині,далі може і дорожче-запитаєте один раз у водія і будете знати.Колись маршрутки і дійсно ходили через 15 хв.,коли кінцевою була Старий ринок-тоді і розклад був не важливий.Після "покращення",коли їх направили на Львівську,інтервал зріс у два рази.Чергове "покращення" відбулось після нещодавнього тендера,коли замість "ПАЗів" почали їздити "Богдани",та ще й з м"якими кріслами.Але Ви,здається,в час пік не попадаєте,так що ці проблеми Вас не торкнуться :)

Опубліковано

велике ДЯКУЮ!

тобто я можу спокійно сідати біля Фієсти на Соборності на Озерецьку і Клепачівську?

та мені теж до першої зупинки, до речі, а де вона там, а то вікна замерзлі зазвичай в маршрутках можна і до кінця доїхати (((

а там в селі тільки на зупинках стає?

Опубліковано

велике ДЯКУЮ!

тобто я можу спокійно сідати біля Фієсти на Соборності на Озерецьку і Клепачівську?

та мені теж до першої зупинки, до речі, а де вона там, а то вікна замерзлі зазвичай в маршрутках можна і до кінця доїхати (((

а там в селі тільки на зупинках стає?

Біля Фієсти треба пильнувати,що не пропустити,там пасажирів на село мало-може і не зупинитись сам.В селі зупиняється так як і в місті-на зупинках

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...