Перейти до змісту

Продам бізнес ноутбук HP Compaq NX7400

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

70498.jpg

HP Compaq NX7400

экран: 15,4" WXGA (1280x800), в ідеальному стані, антибликове покриття

процесор: Intel Core Duo T2300Е, 2 ядра по 1,66ГГц, кеш L2- 2МБ

память: 1ГБ

HDD: 40ГБ (можлива заміна на 80Гб +70грн)

відео: Intel GMA 950 (256мб)

привод: DVD-RW

Wi-Fi/ Lan/ IEE1394/ 3хUSB 2.0/ VGA/ Bleutooth 2.0/ Modem/ PCMCIA

комплектація: ноутбук, батерея, зарядний пристрій

Батерея тримає близько 2години, знос батереї 0%

стан: практично ідеальний

Ноутбук працює дуже швидко і тихо

Час на тестування гарантовано

Ціна 1800грн

0966127518

Опубліковано

бізнес-ноутбуком його зробила низька продуктивність. Просто цікаво чому бізнес?

НУ в мене був М90 з тими ж параметрами, тільки з нормальною відахою. Так він працював краще, під навантаженням, за більшість, тоді сучасних, ноутів. І це на Т2300 проці. І все того що його проектували як ВоркСтейшн.

Тому не завжди можна судити саме по конфі, поки не покористувався сам :0149:

Я зараз саме так всю техніку купую собі, тупим перебором. Бо в неті огляди від "авторитетних видань" дуже часто куплені... Та й користувачі часто хвалять, бо перейшли з свого старого, а щось краще і за ті ж гроші не пробували. :0156:

Опубліковано

бізнес-ноутбуком його зробила низька продуктивність. Просто цікаво чому бізнес?

был он бизнес-ноутбуком в 2007 году....

Опубліковано

вінт сата.

бізнес- означає строгий дизайн, набір всіх необхідних комунікацій та функцій, та саме головне надійність, та якість винонання. Сучасні ноутбуки нажаль особливою надійністю не визначаються.

КУПУЄМО НОУТБУК

Опубліковано

кому потрібний майже новий. надійний та з потужним звуком ноутбук- тосаме цей буде вдалим вибором. 1800грн + нова сумка в подарунок

Опубліковано

домовились про зустріч, проте Dimon не зв’язався... чесно кажучи коли подзвонила людина щоб побачити і купити ноутбук, подумав, що це саме Dimon.

попередній покупець попросив обміняти цей ноутбук на тошибу, з більшим об’ємом ндд, тому "нр" ще в продажі.

з гіркого досвіду недобросовісних покупців бронювати ноутбук не буду.

Опубліковано

домовились про зустріч, проте Dimon не зв’язався... чесно кажучи коли подзвонила людина щоб побачити і купити ноутбук, подумав, що це саме Dimon.

попередній покупець попросив обміняти цей ноутбук на тошибу, з більшим об’ємом ндд, тому "нр" ще в продажі.

офігєть. це я недобросовісний покупець? про зустріч ми не домовлялись. ми домовились що я подзвоню і тоді зустрінемось, а коли подзвонив - ноута не було.

на рахунок "подумав, що це саме Dimon" - згоден, буває

• 2 тижня потому...
Опубліковано

офігєть. це я недобросовісний покупець? про зустріч ми не домовлялись. ми домовились що я подзвоню і тоді зустрінемось, а коли подзвонив - ноута не було.

на рахунок "подумав, що це саме Dimon" - згоден, буває

Домовились, що подзвоните ввечері, а подзвонили на слідуючий день, а ввечері подзвонила людина, і домовилась про зустріч, звідки я мав знати, що то не ви, тим більше він теж купляв без сумки і хотів вінчестер більший.

щодо недобросовісних - то це "візьміть будь-ласка ноутбук з собою на роботу, а я приїду і куплю", а потім я передзвонивши ввечері до цього горепокупця, тато піднімає трубку і каже, що синочок передумав, вже купив, або поки не буде купляти, а те, що їздиш по місту через день з тим ноутбуком, то це не страшно (близько 4х випадків таких було, тим більше, що загалом близько 10 разів продавав тут на форумі)!

Хто видумав те бронювання????!!!! захотів купити-подзвонив, зустрівсь, купив, а не встиг- то й сам винен.

Закривайте тему будь-ласка!

Опубліковано

я подумав що Ви мене недобросовістним покуплем назвали, вибачаюсь.

просто не гарно получилось. я казав що на днях подзвоню.

ноутбук швагру підшукав. а тут кажуть що його нема. а діти його скоро задовбуть

Опубліковано

Купуйте планшет! Діти будуть взахваті

fujic_1_kopiya_800.jpg

Повністю робочий, налаштований, вмикай та працюй!

Зовнішній стан на 4, має потертості екрану та кнопок.

http://i.piccy.info/i7/19731374fa02bba7fbc2d477e246767a/1-5-4627/48692439/2096867556_1.jpg

http://i.piccy.info/i7/e44d18ed740c6b726081b515fa59927a/1-5-4627/52009074/2096867556.jpg

http://i.piccy.info/i7/14f7ed33f0d5abfd33317f9a5f983951/1-5-4627/59448316/2096867556_2.jpg

зараз встановлено хр профешнл, можна встановити Win 7 з набором програм (мультимедіа, офіс 2010, фотошоп 12...) двохядерний процесор вражає, зручний противоударний кейс вкомплекті.

при підключенні монітора, клавіатури і миші перетворюється на стаціонарний ПК, тільки тихіший в 10разів

Дуже зручний при подорожах.

Комплект: планшет, стилус, батерея, зарядка, сумка

______________________________________________________________________________________

Опис:

Сенсорный, мощный, мобильный планшет японского производства.

В отличие от многих компьютеров, именуемых планшетными, этот – самый что ни на есть планшетный. Он представляет собой не экран с поворотным механизмом и дополнительной коробкой с клавиатурой – все его комплектующие находятся в едином корпусе толщиной 2,5 см. С виду девайс смахивает на переевший стероидов КПК. Да и общаться с ним придется точно так же, как с карманным компом, – с помощью стилуса. Конфигурация планшет может дать фору многим нетбукам и к всему этому позволяет увеличить размер памяти до 4х гб и объем жесткого диска до 1 терабайта.

Оснащен: экраном с антибликовым покрытием;активным охлаждением;встроенным биометрическим сенсором для идентификации отпечатков пальцев, ударный датчик жесткого диска, протоколами беспроводной передачи данных wi-fi, bluetoth, I-rd. В придачу к всем его преимуществам перед аналогами он комплектуется специальной сумкой для транспортировки планшета. Сумка обладает противоударными свойствами, одна из сторон позволяет работать с ним не доставая его из сумки что очень удобно для людей которые работают в дороге.

Если же вы студент то вы сразу же оцените такое преимущество как длительность работы от батареи. Данный планшет позволяет работать до 5 часов без подзарядки батареи. Так же распознавание рукописного текста делает его незаменимым помошником на парах или же для общения. Вы с легкостью можете рисовать, просматривать фильмы или фото.

Экран IPS яркий, рассчитан на работу при ярком солнце, то есть способен работать как в помещении, так и на улице. Дигитайзер Wacom. Управление только тилусом и кнопками. Очень удобно работать в программах Photoshop, Google SketchUP, Autodesk SketchBookPro. Замечательно подходит для конспектирования лекций. Очень удобен для быстрых заметок, набросков, записок, для чтения научной, технической и другой литературы в форматах PDF, Djvu.

И наконец Fujitsu Siemens Stylistic ST5112 при своем малом весе и толщине надежны и их можно взять с собой куда угодно и где он проявит себя настоящим проверенным поколениями японским качеством.

Отлично подходит для инженеров, дизайнеров, менеджеров, студентов.

Модель

Fujitsu Stylistic ST5112

Экран12.1’ 1024x768

ПроцессорIntel Core 2 Duo U7600, 1200 MHz (9 x 133)

ОЗУ 1Gb

ВидеокартаMobile Intel® 945 Express Chipset Family (128 Мб)

HDD 80 Gb

Lan +

WiFi +

Bluetooth +

IEEE1394 +

Картридер +

Аккумулятор 3,5 часа

Ціна 2400грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...