Перейти до змісту

Грунтова підживка

Natalja

Рекомендовані повідомлення

Хто в Луцьку готує самоміс грунтових підживок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка ціль саме самоміса?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підложка під грунт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію, що під грунт.

Чим не влаштовують існуючі фірмові? Хороший самоміс може по вартості деяким фірмовим дати фору :)

А результати непередбачувані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно грунтової підживки.

Я свої 50 запускала на самомісі від "Павліка Морозова" от і подумала може хтось з місцевих таке робить. Можливо Ви щось запропонуєте. Цікавлять всі варіанти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої експерименти з саморобними грунтовими підживками потерпіли крах :(

Якщо чесно, то незнаю нікого, хто місцеві самоміси робить. Спробуйте на Варшавці попитати в вихідні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо є бажаючі спробувати. Мені потрібно 4 пакети

http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=70300

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ви маєте на увазі шарики зглини голубої + попіл з берези перетертий+ жидкій підживлювач для рослин акваріумних або вазонів я таку робив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шаріки в мене є. Це зовсім не те. Подивіться ссилочку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зрозумів за що ви говорите ось один рецепт Біогумос з рн 6,6, керамзіт, глина голуба, кокосова стружка, уголь активований для фільтра ось подивіться фото як все це робиться http://vk.com/photos114221442

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є бажаючі собі теж взяти субстракту для грунтових рослин? Якщо від 10 кг то по 15 грн. Я беру 4 кг. Хто ще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Natalja, Навіщо Вам ті саморобні підложки? По макро елементах можливо вгадаєте, по мікро швидше за все (95%) буде перекос, до тогож при наявності торфу в підложці будуть вимиватися гумати, а неконтрольовані гумати це чудова їжа для багрянок (в'єтнамка, борода). Підложку є сенс використовувати при форсажі з почвопокровкою (хем. куба, глоса, утрикулярія), голодною дліностебелькою, а форсаж за собою тягне багато нюансів (світло, СО2, ...).

Який літраж акваріума, яка вода, який видовий склад трави, яка живність, параметри освітлення (тривалість, потужність)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...