Перейти до змісту

open air

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани, на жаль, зараз у Рожищах виникли деякі проблеми з організацією...

Можливо, що на Мальованці начого не буде... <_< Атоллер зараз веде переговори про проведення оупена всетаки на Чебенях, біля озера...

Інформація буде - відразу відпишу!

Відповіді:

1. Охорона... має бути... повторюю - ведуться переговори. Охорона тим більше потрібна, оскільки захід буде біля води, пьяних втопленників нам не треба!!!

2. вхід скоріше за все буде безкоштовним... Але паспорт варто з собою всетаки взяти...

3.Музика.... Кожен дж буде грати для себе, а не те чого вимагає формат клубу, тому все буде не так як в клубах... Хто був в Рожищах 1 червня вже мали змогу переконатись в цьому...

4. Напої.... Пиво та водичка повинні продаватись, з собою брати не треба... А на рахунок горілки, то з цим має бути строго, в дупу пьяних варто взагалі виставляти за ..

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Оце вже цікавіше...

Правда, учкудук <_< ?

В принципі ми згодні і заплатити за вхід, а ,можливо ,в чомусь і допоможемо.(якщо можемо)

Головне ,щоб атмосфера була хороша!

Якщо вхід безплатний буде , то :

1. Буде якесь обмеження по доступу і контроль за цим?

2. Фейс-контроль.

Адже неадекватних людей шара притягує ого-го.

А це вже не опен ейр, а брокен ноуз. :jeer:

Опубліковано
ну так допомагайте в організації рекламної кампанії... залишилось менше тижня
... закинул немного инфы спонсорам, жду ответа...)))... что с флаерами, или Вы хотите их в субботу развешивать?
Опубліковано
Шановні форумчани, на жаль, зараз у Рожищах виникли деякі проблеми з організацією...

Можливо, що на Мальованці начого не буде... :) Атоллер зараз веде переговори про проведення оупена всетаки на Чебенях, біля озера...

Інформація буде - відразу відпишу!

Опубліковано

зефир организовывает опенэир на свитязе 22-23)))

дискотека всю ночь...

создадите им конкуренцию???

Опубліковано

Думаю що конкуренції тут ніякої, адже Зефір, перш завсе робить це для людей з картками постійного клієнта, а таких приблизно 2000 чоловік. Ми робимо це для клаберів і не тільки з Луцька, Рожища і т.д., загалом для всіх кому не байдужий розвиток клубної культури на Волині. А те, що дата проведення нашого опену співпала з Зефіром, це просто збіг, сворити конкуренцію з одної чи іншої сторони на меті не було.

Опубліковано

ЗЕФІР робить оупен?

Чи дискотеку для "своїх"?

Не знаю... Коли ми обговорювали проведення оупена, то про ЗЕФІР ми нічого не знали...

Опубліковано

ДОбре, коли все робиться кимось....

Ми ж все робимо самі.....

І замість того, щоб робити ))) допомагали!

Боляче, що критикувати всі можуть, а як дійде справа до того, щоб щось зробити, то всі вмивать руки...

Опубліковано

я ниче не говорю....

вы молодцы что такую дискотеку замутили собственной инициативой!!!

желаю вам удачи в проведении опена!!

действительно зефир забрал всех спосоров))

Опубліковано

згоден з fenom ;) . все це робиться своїми руками

і з dj mix теж згоден. треба ж якось розвивати клубну культуру Волині. і я хоть теж постійний клієнт ЗЕФІРУ, я ж туди неїду. мені з вами буде цікавіше, і в нас буде краще :)

Опубліковано

нафіг вам той Z тут до купи не можем склеїть.та шось погода до нас задом! :blink:

ждем с моря погоди :jeer:

Опубліковано
Кожен дж буде грати для себе

Вообще-то, наша работа - играть для людей, но сквозь свою призму и своё вИдение музыки :(

Опубліковано

фаак!

це 100%?

А опен на Світязі ?Чи можна туди потрапити ?

Де дістати інформацію?Може хтось знає більше?

Опубліковано

Проблема в спонсорах.

Ті, що були в момент завезення сцени відмовились.

Мотивували тим, що не хочуть брати відповідальності за молодь.

Опубліковано

ОПЕН ВІДМІНЯЄТЬСЯ :unsure::blush:

Банально, але все було готово, звук світло....

будемо чекати до кращих часів, дякую всім хто допомагав в організації, всім DJ's та всім, хто підтримував нашу ідею.

Опубліковано

Не треба так кардинально!!!

Ау!

Не вбивайте ще не народжене!

Шукаємо спонсорів.

Потрібно 700-800 уо.

І оупен можна буде зробити на Чебенях.

Опубліковано
фаак!

це 100%?

А опен на Світязі ?Чи можна туди потрапити ?

Де дістати інформацію?Може хтось знає більше?

Їдь 22 числа на Світязь на базу Автомобілістів і попадеш..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...