Перейти до змісту

ГАЗ-20 "Побєда" (реставрація)

MishaLutsk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

як реставратор реставратору дам один совєт - спочатку покрась на чорнову: купи дешевої акрилової фарби, покрась "Побєду" і десь на рік накрий її пльонкой. За цей час шпаклівка, грунтовка дасть осадку. Тоді знову підшпакльовуєш, підгрунтовуєш і красиш фінально. Я вже мав такий гіркий досвід - вишпоклював машинку як полагається, пофарбував, получилось супер. А чере пів року почала по трохи сідати шпаклівка/грунтівка, і тепер треба по-новому рівняти і фарбувати...

• 4 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

До речі, не зустрів у тексті - є український Волго-форум http://forum.gaz21.org.ua/

Сам там давно пасусь, колектив дуже приємний, допоможуть і словом і деталями. Причому (якщо не втрапиш на баригу, що там рідко) можеш знайти досить дешево запчастини. Мені наприклад головний тормозний для Волги взагалі просто подарували.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

робимо проводку...., можливо навіть заведу до нового року

Хорошая идея поддерживаю! Вот тут тоже победу реставрирует правда только кузов от нее остался, но всеравно красота. http://www.drive2.ru/cars/gaz/m_20_podeda/m_20_podeda/igor-0911s/journal/

Опубліковано

вибачте за оффтоп, але ніколи нерозумів реставрації такої ("совдеповского відра з болтами"), ну допустимо там якісь старі закордонні раритетні авто які в ціні (в мене знайомий займався таким - зараз в Штатах цим заробляє) Але це "відро" !? А смисл? Воно ж того неварте :0161: (моє ИМХО) Да робота заслуговує похвали але подальша "суТЬба"? Те що по ссилці - да , але це в людини є троха лишнього бабла)))) - можна і "повийожуватись" "в своє удовольствіє"

Опубліковано

вибачте за оффтоп, але ніколи нерозумів реставрації такої ("совдеповского відра з болтами"), ну допустимо там якісь старі закордонні раритетні авто які в ціні (в мене знайомий займався таким - зараз в Штатах цим заробляє) Але це "відро" !? А смисл? Воно ж того неварте :0161: (моє ИМХО) Да робота заслуговує похвали але подальша "суТЬба"? Те що по ссилці - да , але це в людини є троха лишнього бабла)))) - можна і "повийожуватись" "в своє удовольствіє"

Це називається хоббі. Воно робиться не для заробляння чи вигоди, а для душі.

От в мене є сусід, дуже любить риболовлю - має знаряддя майже на 1000 долларів, палить бензину каністру коли їздить на водойми за 100-200 км, і це все зарди того щоб зловити 2-4 кг риби. Так з економічної точки зору це безглуздо, але людина від цього получає величезне задоволення. А один знайомий купив велосипеда за 1500 долларів, його також багато хто не розуміє. Одним подобається в машинах колупатись, іншим рибу ловити, а третім на велосипеді кататись...

і в тебе VovkleV мабуть є якесь хоббі...

Опубліковано

Если вы не понимаете зачем и почему это кто то это делает - то Вам никто не сможет объяснить. Может просто вы не любите автомобили СССР, Победа - это классика. У всех людей есть хобби и увлечение - один что то собирает (коллекционирует), другой что то восстанавливает. Вы VovkleV, позволю себе предположить, собираете портреты мертвых американских президентов, считая что вы делаете правильно. Люди у которых восстановление стоит на конвейере действительно богаты, а в данном случае, опять же позволю себе предположить, у MishaLutsk лишних денег нет, просто приходится на чем то экономит. Просто сам такой , и поверьте мало меня кто понимает, тока единомышленники.

MishaLutsk - респект Вам и уважение.

MishaLutsk позволю себе дать совет- найдите в паутине форум любителей побед и Вы там подчеркнете очень многое. По поводу донора – банально дайте объявление в газету.

Р.S. VovkleV простите если чем Вас обидел, ничего личного, просто крик души.

Опубліковано

Ого... скільки треба відповісти)

Правильно сказано в кого яке хоббі.

З приводу однодумців....так вони є і їх багато. Так як це вже мій другий проект (перший Волга21+двигун БМВ, нажаль не був закінчений і проданий) цей закінчу 100%, було перечитано багато інтернет ресурсів і зроблені свої висновки.

Думка про донора відпала після другого огляду кузова, метал ще живий і не хотілося його різати.

Двигун і КПП є рідні, але потрібна капіталка. Зараз встановлений двигун ГАЗ 21 з 4ступкою

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підтримую!!! Ретро це клас!!! Процес реставрації дуже клопіткий, знаю бо сам через це пройшов. Результат буде вартий потрачених ресурсів.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...