Перейти до змісту

Якому авто ви надали б перевагу ?

Гість

Голосувалка  

385 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Товарищ пытается понять что лучше пригнать на продажу?

Це мені запитання ? До речі я вже давно не товарищ.

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

От на рахунок

Але бус,то є БУС!

Якщо сім'єю чи з друзями (5-8 людей) виїхати на природу, взявши з собою купу приладдя - мангал, палатки, кілька мішків дров, кілька сумок харчів, а при бажанні розкладні столики і стільці, надувний човен, зверху велосипед, а то й два, і т.д., - то дійсно бус є бус!

Плюс можливість перевезти майже будь-що (картоплі 500-1000 кг, будматеріали, шмотки при переїзді, меблі, техніка... мало що в житті прийдеться).

Якщо є можливість обшити салон на свій смак - то взагалі супер.

На дорозі пливеш, трохи вище сидиш і в очі ніхто не світить, без проблем всю випившу компанію перевезти можна (до 20 людей в залежності від умов перевезення ;) ) і т.д.

Явний козир легкової - краща шумоїзоляція, підвіска м'якша, продумані ньюанси по комфорту для пасажирів (ноги не мерзнуть, підлокітники, попільниці...).

П.С. А от два велосипеди запихнути в салон і виїхати десь до лісу :ok: (знаю, що кажу).

Опубліковано

Бусом кожен день на роботу їздити, возити одну дупу - якось трохи не то (((

Різниці в витраті пального практично нема , якщо порівнювати легковик і бус з однаковими двигунами , наприклад Т4 і Пассат з 1.9 ТДІ .

І більшість сімей не може собі дозволити мати дві машини , так що треба обирати щось одне , на всі випадки .

Опубліковано

Сім"я це і 3-4 людини, а може й 6+ людей. Першим, якщо не займаються комерцією, бус - не особливо катить, другим, чисто навіть з точки зору - перевезти всю родину з точки А в т.Б - то вже куди доцільніший варіант.

Кому що ближче

:)

Різниці в витраті пального практично нема , якщо порівнювати легковик і бус з однаковими двигунами , наприклад Т4 і Пассат з 1.9 ТДІ

Да да, в Т4 кинути 0,5т вантажу і покрутитися по місту, точно стільки ж як Passat візьме?

Чи може заміський однаковий розхід мають при крейсерських швидкостях?(навіть нехай обидва порожні)

Опубліковано
Да да, в Т4 кинути 0,5т вантажу і покрутитися по місту, точно стільки ж як Passat візьме?

Тоді і в пассат киньте 500 кг , подивитеся різницю .

Чи може заміський однаковий розхід мають при крейсерських швидкостях?(навіть нехай обидва порожні)

Я не писав , що однаковий , різниця там порядка 1 л .

Опубліковано

Ну то втакомц випадку

(бус+легковик)/2=мінівен :0151:

До речі, а як на рахунок Додж Рам Ван/Крайслер Гранд Вояжер? Економні, місткі і зручні машини.

Опубліковано

Ну то втакомц випадку

(бус+легковик)/2=мінівен :0151:

До речі, а як на рахунок Додж Рам Ван/Крайслер Гранд Вояжер? Економні, місткі і зручні машини.

До першої поломки... особливо двигуна...

Опубліковано

Не почтальйоун, не вантажний, не інкасатор.

Зручний варіант для сім"ї, дешевий в обслуговуванні, неприхотливий до ПММ, комфортний та зручний автомобіль

TF75aL5J.jpg

Опубліковано

А на яку суму? Який рік? Який двигун - 1.9 ТD, 2.0 HDI чи бензин?

renault kangoo 1.5 чи 1.9?

Собі вибрали Mercedes-Benz Vito 112

Достойний вибір!!!

айда до нас до клюбу:

site_logo.gif

тінц: http://forum.benzua.com/viewforum.php?f=58

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Что скажете про Рено Кенгу и Ситроен Берлинго? Интересует вариант, купить грузовой, но с боковой дверкой, ну и переделать под груз-пассажира.

Кто по ценам теперешним помнит, сколько сейчас такие модели б/у стоят? От 2001 года.

Опубліковано

тоді зайди на автобазар наш

там таких машинок тисячами

на любий смак, колір, стан, рік

саме цікаво, що пробіг у 90% з них біля 100 тищ )))

Опубліковано

Я в цьому році бачив чобіток 2007 року с пробігом 500+ тисяч і Спрінтер 2008 року з пробігом 650 тисяч , думаю поставлять 150 -180 тисяч . Комусь дістанеться щастя на базарі :_02:

Опубліковано

Я в цьому році бачив чобіток 2007 року с пробігом 500+ тисяч і Спрінтер 2008 року з пробігом 650 тисяч , думаю поставлять 150 -180 тисяч . Комусь дістанеться щастя на базарі :_02:

да це норма такий пробіг. головне не пробіг а стан в авто загальний. бо майже всі авто крутять км.

Опубліковано

Что скажете про Рено Кенгу и Ситроен Берлинго? Интересует вариант, купить грузовой, но с боковой дверкой, ну и переделать под груз-пассажира.

Кто по ценам теперешним помнит, сколько сейчас такие модели б/у стоят? От 2001 года.

Раджу пижик або цитру з двигуном 2.0HDI або 1.9D. Все залежить від каси на яку розраховуєш. допомагав сусіду купити пижик на тій неділі 2005р 1.4і бензин синій з дверкою свіжопригнаний з прибалтикі. відали 5800у.о. на довідці-рах. думаю це гарна ціна. дизель в такому варіанті мінімум 1000-1500у.о. треба докласти.

Опубліковано

да це норма такий пробіг. головне не пробіг а стан в авто загальний. бо майже всі авто крутять км.

Ага , кращий майстер --- новий господар :D

• 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

На данний час найкращим варіантом є Fiat scudo, або аналогічні йому peugeot, citroen 2005-2006 року.

Якщо розглядити ряд - ціна/якість/розмір.

Опубліковано

На яку суму потрібно розраховувати, щоб взяти автомобіль в гарному технічному стані? Скільки потім треба добавити на документи, на переобладнання і т.п.?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...