Перейти до змісту

Сильный мальчик

borec

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив кілька відео з цим хлопчиком. Чесно кажучи, вважаю таке виховання збоченням. Так, фізичний розвиток це добре, але в міру. Дитинство дається одне в житті і провести його потрібно з іграшками, а не на турніку. Та і на скільки років вистачить здоров'я цій дитині при таких навантаженнях в її віці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив кілька відео з цим хлопчиком. Чесно кажучи, вважаю таке виховання збоченням. Так, фізичний розвиток це добре, але в міру. Дитинство дається одне в житті і провести його потрібно з іграшками, а не на турніку. Та і на скільки років вистачить здоров'я цій дитині при таких навантаженнях в її віці?

з однiеi сторони то так, а з iншоi, якщо малому це в радiсть i його особливо нiхто не заставляе то чому б i нi ? В будь яких дiтей багато енергii, то чому б не направити ii в правильне русло ? Та й люди всi рiзнi, кому математика легко дается, а кому тридцять раз пiдтягнутись не проблема. Принаймнi на цьому вiдео малий не виглядае засмученим чи пригнiченим, значить це всетаки йому в радiсть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ яке гальмування в рості скелету будуть творити ці аномальні м"язи та який це буде біль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ яке гальмування в рості скелету будуть творити ці аномальні м"язи та який це буде біль...

а якусь конкретику з посиланнями на фахiвцiв можна десь почитати ? Бо особисто в мене ваша фраза викликала неприхований подив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вам треба конктетика? гугл в помощь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s

ну раз пошла такая пьянка

http://works.tarefer.ru/51/101368/index.html - упоминания о зависимости мускулаторы и проблем роста не нашел

http://www.lvrach.ru/2008/10/5825107/ - здесь почемуто тоже не нашел

Может я не там ищу ? Поэтому повторно прошу указать источник мысли о заторможенности роста скелета в результате гиперразвития мускулатуры. Или вы считаете, что просто достаточно сделать *вброс* и потом игнорировать прозьбу о подтверждени, мол кому надо тот пусть ищет, а если не найдет то так ему и надо ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую повністю! В такому віці починається формування постави дитини.

Як приклад можна навести важкоатлетів і художніх гімнасток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую повністю! В такому віці починається формування постави дитини.

Як приклад можна навести важкоатлетів і художніх гімнасток.

Это конечно перебор но при правильном и профессиональном подходе к тренировкам можно избежать побочных эффектов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima4s

ну раз пошла такая пьянка

http://works.tarefer...1368/index.html - упоминания о зависимости мускулаторы и проблем роста не нашел

http://www.lvrach.ru/2008/10/5825107/ - здесь почемуто тоже не нашел

Может я не там ищу ? Поэтому повторно прошу указать источник мысли о заторможенности роста скелета в результате гиперразвития мускулатуры. Или вы считаете, что просто достаточно сделать *вброс* и потом игнорировать прозьбу о подтверждени, мол кому надо тот пусть ищет, а если не найдет то так ему и надо ?

Могу сказать из лично увиденного! В тренажерном зале где я раньше занимался приходило пару малых пацанов где то до 10-12лет. Так вот программа их тренировки включала общеразвивающие упражнения + турник + растягивания. Конечно все под чутким руководством тренера. Ничего плохого в том что ребенка приучают к спорту нет. Другой вопрос что силовые нагрузки с применением весов и тренажеров это нельзя. Даже в возрасте 16 лет рекомендуется работать с 20 % веса от максимально возможного и по максимуму исключаются упражнения в тяге и стоя + обязательно растяжка. Так работали с детьми и подростками тренера правда было это за границей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Маю чотирьох синів і багатьох знайомих з дітьми такого ж віку і можу впевнено казати, що "в кайф і добровільно" дитина такого віку так займатись не буде.

2. В скільки років професійні спортсмени на пенсію йдуть? А чому? Правильно, через надмірне "зношування" організму. А для того щоб дитина, розвиток м'язів якої не достатньо підкріплений гормонами, досягла таких результатів, вона повинна викладатись на 200% і зношування організму тут більш ніж очевидне. І через десяток-другий років це ой як ікнеться тому хлопчику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще до нашо ери в римських легіонах, хлопчиків з 6 років тренували і вони в свому віці таскали мечі вже по 12кг, і нічого виростали сильними і стійкими і запекло воювали!

Але з того хлопчика зразу видно, що роблять каліку бо його мязи яскраво видно, що від стероїдів. У малої дитини просто напросто ще нема стійкої мускулатури живота а у малого вже кубіки видно, по людині зразу видно яка у неї мязова структура чи від роботи та чистих тренувань , чи просто від стероїдів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Маю чотирьох синів і багатьох знайомих з дітьми такого ж віку і можу впевнено казати, що "в кайф і добровільно" дитина такого віку так займатись не буде.

2. В скільки років професійні спортсмени на пенсію йдуть? А чому? Правильно, через надмірне "зношування" організму. А для того щоб дитина, розвиток м'язів якої не достатньо підкріплений гормонами, досягла таких результатів, вона повинна викладатись на 200% і зношування організму тут більш ніж очевидне. І через десяток-другий років це ой як ікнеться тому хлопчику.

наскiльки я зрозумiв з ролика, то хлопчина не з *постсоветского пространства*, а з якоiсь iншоi европейскоi краiни, там жеж теж е лiкарi, то невже батьки не знають, що калiчать свою дитину ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскiльки я зрозумiв з ролика, то хлопчина не з *постсоветского пространства*, а з якоiсь iншоi европейскоi краiни, там жеж теж е лiкарi, то невже батьки не знають, що калiчать свою дитину ?

для показухи там люди щей гірше один одного калічать, скільки інцестів, згвалтувань, іздевательством над своїм тілом можна побачити в інтернеті ззабугара, там народ повністю морально деградує, в нас ще хоч є якісь моральні рамки та принципи тай відношення до сімї і рідних у нас зовсім інше ніж у ним. Ми турбуємось про того кого любим, а вони ні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю, якщо буде пить, курить...то здоровя ще менше хватить. Імхо- краще вже так.

P.S. хоча може і тут без хімії необішлося, мо справді якісь стероїди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для показухи там люди щей гірше один одного калічать, скільки інцестів, згвалтувань, іздевательством над своїм тілом можна побачити в інтернеті ззабугара, там народ повністю морально деградує, в нас ще хоч є якісь моральні рамки та принципи тай відношення до сімї і рідних у нас зовсім інше ніж у ним. Ми турбуємось про того кого любим, а вони ні!

ну судячи зi слiв жiнчиноi сестри,яка пiд Бостоном живе, то там все з точнiстю до наоборот нiж як ви пишете. Там дитина в садок з прищем прийшла i ii чуть не на повне обслiдування органiзму вiдправляють щоб iнших не заразити. Бо там страховка i в випадку якихось нюансiв хтось попадае на бабло неслабе. Так що не треба iллюзiй про турботу особливо наших батькiв, так, бiльшiсть турбуются i тут i там, але *вивихiв* в нас не меньше, якщо не бiльше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще до нашо ери в римських легіонах, хлопчиків з 6 років тренували і вони в свому віці таскали мечі вже по 12кг, і нічого виростали сильними і стійкими і запекло воювали!

Все правильно, и сильные были, и стойкие, а воевали то как, а вот меч у римлян был короткий, и весил до 2кг. Только одно но, средняя продолжительность жизни составляла 23 года в городах, и 32 года в провинциях. А 55% детей умирали не достигнув 10 летнего возраста. Это ничего, ведь они были сильными и стойкими, правда не очень долго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну судячи зi слiв жiнчиноi сестри,яка пiд Бостоном живе, то там все з точнiстю до наоборот нiж як ви пишете. Там дитина в садок з прищем прийшла i ii чуть не на повне обслiдування органiзму вiдправляють щоб iнших не заразити. Бо там страховка i в випадку якихось нюансiв хтось попадае на бабло неслабе. Так що не треба iллюзiй про турботу особливо наших батькiв, так, бiльшiсть турбуются i тут i там, але *вивихiв* в нас не меньше, якщо не бiльше

Я теж знаю про той ідіотизм! Люди там раби системи і залежні від грошей! І надмірна медицина вбиває а не лікує! Це підтвертить майже кожна людина. адже коли йдеш до того врача то кучу хвороб познаходять і поприпусують! От коли людина не знає то себе здоровішою почуває і не задумується і все проходить, адже жити треба з природою а не з медициною. А те їхнє повне обстеження тільки шкодить, назначають все підряд в межах сучасних підходів. В мене знайомий теж живе в штатах, в Каліфорнії, то теж розказував одну ситуацію: болів у нього тривалий час живіт ну й він пішов до врача, так як вони понаписували йому список то він жахнувся, аналіз біохімічний, аналіз на аутоімунні захворювання, гастроскопію з забором шлункового соку і фрагментами тканини, і останньою краплею для нього була це колоноскопія( коли вибачте на слові в жопу запихають півтора метра шлангу), він здав тільки аналізи і втік з теї лікарні , потім тиждень сидів сам лише на одній воді + пив якісь трави і все пройшло, як потім виявилось у нього була звичайна затяжна діарея, ось така там диво медицина! Американцям вигідно хоб люди хворіли бо все приносить гроші а в них на них лихоманка, + харчування американців і породжує усі хвороби і держава усе про це знає але нічого не робить щоб цьому запобігти, а навпаки вкладає величезні кошти в медицину бо вигідно їм щоб люди хворіли все більше ! Політику "травити і лікувати" Америка започаткувала ще з часів Рузвельта!

Все правильно, и сильные были, и стойкие, а воевали то как, а вот меч у римлян был короткий, и весил до 2кг. Только одно но, средняя продолжительность жизни составляла 23 года в городах, и 32 года в провинциях. А 55% детей умирали не достигнув 10 летнего возраста. Это ничего, ведь они были сильными и стойкими, правда не очень долго.

на полях битв сотнями, тисячами вмирали от і не доживали !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на полях битв сотнями, тисячами вмирали от і не доживали !

В армию набирали с 17 лет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то невже батьки не знають, що калiчать свою дитину ?

батьки часто роблять помилки в вихованні дітей... одні -- через недбалість або байдужість, інші -- через якісь власні амбіції. Це ж КРУТО, коли дитина так може, правда? Значить, треба зробити, щоб могла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

батьки часто роблять помилки в вихованні дітей... одні -- через недбалість або байдужість, інші -- через якісь власні амбіції. Це ж КРУТО, коли дитина так може, правда? Значить, треба зробити, щоб могла.

ну тут звичайно не поспориш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки від груді жмете панове??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0.5 , 0.7 , 1.0 , 1.75

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0.5 , 0.7 , 1.0 , 1.75

шо за флуд а7))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...