Перейти до змісту

допоможіть розібратися

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

справа така: подзвонив друг з проханням підшукати пам'ять до пк (дуже старий) і по телефону дав мені приблизну її модель:

intel Fw82801db

підкажіть може хто знає її характеристики і чи ''потяне'' вона більше 1гб...можна у вигляді ссилок...

відповіді типу викинь і т.п прошу не писати так як потрібна реальна допомога

Опубліковано

дав мені приблизну її модель:

intel Fw82801db

Це модель южного моста який ставили в багато різних материнок, по ньому макс. об'єм ОЗУ не оприділиш, нада модель материнської плати.

Опубліковано

дав мені приблизну її модель:

intel Fw82801db

Це модель южного моста який ставили в багато різних материнок, по ньому макс. об'єм ОЗУ не оприділиш, нада модель материнської плати.

якби він вмикався то проблем не було...

Опубліковано

Модель материнки написана на самій материнці і щоб її взнати необовязково її включати. А якщо вона не вмикається то скоріш за все прийдеться її викинути.

Опубліковано

Модель материнки написана на самій материнці і щоб її взнати необовязково її включати. А якщо вона не вмикається то скоріш за все прийдеться її викинути.

кажу ж не моя....просто тре вінду поміняти, казав більш нічого написаного нема(2001-2002р)

Опубліковано

Я можу бути і не правий, але, думаю, що там пам'ять SD-RAM і більше 256 Мб він не побачить.

хз через пару днів напишу, але казав шо 256 вже стоїть і є 2 слоти

Опубліковано

справа така: подзвонив друг з проханням підшукати пам'ять до пк (дуже старий) і по телефону дав мені приблизну її модель:

intel Fw82801db

підкажіть може хто знає її характеристики і чи ''потяне'' вона більше 1гб...можна у вигляді ссилок...

відповіді типу викинь і т.п прошу не писати так як потрібна реальна допомога

Можу віддати оперативку 64 метра SD-RAM, якщо підійде.

Опубліковано

Даний контролер (ICH4) зазвичай ставлять з чипсетами, які працюють з DDR, DDR333 точно має бути. Але максимальний об'єм пам'яті можна взнати тільки знаючи точну модель плати. 1 Гіг має тянути точно, можливо і 2 Гіга. Кожен виробник на свій розсуд обмежує можливості чипсета. Полюбому треба знати виробника та модель.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...