Перейти до змісту

Порадьте оператора для поїздки в Карпати на 2-3 дні

SaShurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте оператора для поїздки в Карпати на 2-3 дні (виїзди бажано п'ятниця, субота, неділя). Цікавлять різні місцини (Буковель не обов'язковий). Головне покататися на лижах та провести цікаво час. Бажане харчування (хоча б сніданки). Ночівля в нормальних умовах. Прокат спорядження недорого. Хотілося б за помірну ціну.

Опубліковано

Їздила в Карпати з Мандрівником, дуже сподобалось абсолютно все, організація, відношення. А от на рахунок Патріота то нікому б не порадила, мені вистачило один раз з ними з'їздити щоб точно сказати що більше ніколи з даною турфірмою нікуди не поїду, так що Патріот особисто я б вам не радила.

Опубліковано

Їздила в Карпати з Мандрівником, дуже сподобалось абсолютно все, організація, відношення. А от на рахунок Патріота то нікому б не порадила, мені вистачило один раз з ними з'їздити щоб точно сказати що більше ніколи з даною турфірмою нікуди не поїду, так що Патріот особисто я б вам не радила.

... щось не можу нарити в інтернеті, де знайти в Луцьку турагенцію Мандрівник. Підкажіть?

Опубліковано

Патріот, раджу всім, сам їздив з ними не раз.

Може кому й не подобається, тому що якщо збираються люди на лижі, то там ніхто нікого чекати не буде, тому що графік. Це може деяким не подобатись, які запізнюються на автобус. А це в свою чергу збиває з графіку тих, хто приїхав кататись на лижах, а не на екскурсію якусь.

Хоча на смак то у всіх він різний, так що обирайте самі. Поки не попробуєте, не зрозумієте що саме для вас краще!

Порада! Головне взнайте до якого підйомника вас будуть возити, чи за скільки метрів ви будете жити до підйомника, і якого рівня він складності. Тому що можуть вас завести зразу на "чорну трасу", і якщо ви не вмієте їздити на таких трасах, то вам прийдеться "пиляти" до ближайшого, який відповідає вашому рівню катання не одну сотню метрів, що в ботах, і з лижами на плечами доставляє не аби які незручності (це для тих у кого своє спорядження), а для тих у кого його нема, й буде брати на прокат, то це ще додаткові витрати на зберігання вашого взуття у пункті прокату.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...