Перейти до змісту

Opel Combo, заводська газова установка

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбав авто - Opel Combo 1.6 CNG , з заводською газовою установкою. Суть проблеми в тому - що стоїть євро-стандарт, і під наші заправки не підходить.

На заправці, яка знаходиться на піддубцях, є спецальний перехідник, який по їхнім словам - коштує 300 євро. Але там менеджери, настільки обнагліли, що хочеться плюнути в лице, вибачте на слові. Розмовляють з клієнтами, й рівень обслуговування - нижче нікуди. Ричить, питає коли вже купите собі самі перехідник, ітд ітп.

Тому, можливо хтось може мені допомогти з цим? Я ось знайшов модель, на сайті виробника... Але не бачу тут ні ціни, ні інформації щодо покупки даного перехідника.

http://www.weh.com/products/refuelling-systems-cng/adaptor-nozzles/tk4-nz-tk4-gost.en

Опубліковано

Придбав авто - Opel Combo 1.6 CNG , з заводською газовою установкою. Суть проблеми в тому - що стоїть євро-стандарт, і під наші заправки не підходить.

На заправці, яка знаходиться на піддубцях, є спецальний перехідник, який по їхнім словам - коштує 300 євро. Але там менеджери, настільки обнагліли, що хочеться плюнути в лице, вибачте на слові. Розмовляють з клієнтами, й рівень обслуговування - нижче нікуди. Ричить, питає коли вже купите собі самі перехідник, ітд ітп.

Тому, можливо хтось може мені допомогти з цим? Я ось знайшов модель, на сайті виробника... Але не бачу тут ні ціни, ні інформації щодо покупки даного перехідника.

http://www.weh.com/p...-nz-tk4-gost.en

колись знайомий токар робив саморобну на Fiat Doblo, якщо цікавить можу запитати ціну...

Опубліковано

http://www.weh.com/p...-nz-tk4-gost.en

Як варіант заїхати на Ківерцівську( там де ставлять ГБО), в них начебто є магазин із запчастинами- мо там знайдеш

Опубліковано

Запитайте

Я об'їздив весь Луцьк, був в гіркій полонці - ніхто нічого не знає(

Опубліковано

Мені б людину, яка змогла б в з германії привезти саме такий перехідник, як на посиланні

Опубліковано

Біля Там-Тама у рекламному боксі стоїть Рено. На склі цього боксу щось пишуть про ГБО. З цього роблю висновок, що Луцьк Експо пропонує авто з ГБО. Відповідно у них можна поцікавитися. Інша моя думка. Опелі у Луцьку продає Волинь-Авто, якщо не помиляюся. Можливо у них можна замовити таку штуку.

Опубліковано

звонив до них тікіщо казали підїхати, на місці глянуть бо є 3 варіанта перехідників

вул Ківецівська, провулок 4

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Та пропонують виточувати різьбу, прямо на заводському піптіку) Такий варіант не влаштовує( Треба саме такий, як показаний на посиланні

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...