Перейти до змісту

Opel Combo, заводська газова установка

DMK

Рекомендовані повідомлення

Придбав авто - Opel Combo 1.6 CNG , з заводською газовою установкою. Суть проблеми в тому - що стоїть євро-стандарт, і під наші заправки не підходить.

На заправці, яка знаходиться на піддубцях, є спецальний перехідник, який по їхнім словам - коштує 300 євро. Але там менеджери, настільки обнагліли, що хочеться плюнути в лице, вибачте на слові. Розмовляють з клієнтами, й рівень обслуговування - нижче нікуди. Ричить, питає коли вже купите собі самі перехідник, ітд ітп.

Тому, можливо хтось може мені допомогти з цим? Я ось знайшов модель, на сайті виробника... Але не бачу тут ні ціни, ні інформації щодо покупки даного перехідника.

http://www.weh.com/products/refuelling-systems-cng/adaptor-nozzles/tk4-nz-tk4-gost.en

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Придбав авто - Opel Combo 1.6 CNG , з заводською газовою установкою. Суть проблеми в тому - що стоїть євро-стандарт, і під наші заправки не підходить.

На заправці, яка знаходиться на піддубцях, є спецальний перехідник, який по їхнім словам - коштує 300 євро. Але там менеджери, настільки обнагліли, що хочеться плюнути в лице, вибачте на слові. Розмовляють з клієнтами, й рівень обслуговування - нижче нікуди. Ричить, питає коли вже купите собі самі перехідник, ітд ітп.

Тому, можливо хтось може мені допомогти з цим? Я ось знайшов модель, на сайті виробника... Але не бачу тут ні ціни, ні інформації щодо покупки даного перехідника.

http://www.weh.com/p...-nz-tk4-gost.en

колись знайомий токар робив саморобну на Fiat Doblo, якщо цікавить можу запитати ціну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.weh.com/p...-nz-tk4-gost.en

Як варіант заїхати на Ківерцівську( там де ставлять ГБО), в них начебто є магазин із запчастинами- мо там знайдеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитайте

Я об'їздив весь Луцьк, був в гіркій полонці - ніхто нічого не знає(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені б людину, яка змогла б в з германії привезти саме такий перехідник, як на посиланні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Там-Тама у рекламному боксі стоїть Рено. На склі цього боксу щось пишуть про ГБО. З цього роблю висновок, що Луцьк Експо пропонує авто з ГБО. Відповідно у них можна поцікавитися. Інша моя думка. Опелі у Луцьку продає Волинь-Авто, якщо не помиляюся. Можливо у них можна замовити таку штуку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звонив до них тікіщо казали підїхати, на місці глянуть бо є 3 варіанта перехідників

вул Ківецівська, провулок 4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Та пропонують виточувати різьбу, прямо на заводському піптіку) Такий варіант не влаштовує( Треба саме такий, як показаний на посиланні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...