Перейти до змісту

Хочу зробити добре діло.Приєднуйтеся.

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вибачайте,якщо запостив не туди.Перенесіть будь-ласка.

Придбав я на борді собі С.Б.Залишився в мене старий,що вірою і правдою служив 7 років.Продавати його не бачу сенсу,оскільки візьмеш за нього мізер.Вирішив подарувати його.Незнаю,чи в дитбудинок,чи багатодітній родині,чи дитині в село,батьки якої не зможуть собі дозволити його придбати.

Що портрібно від Вас? Потрібно це все довести до толку і придумати куди його пристроїти,і як це все зробити чесно і прозоро,щоб ніхто не сумнівався.

Значить потрібен ще HDD (якоїсь мінімальної ємності.Щоб влізло саме елементарне і пару цяцьок),монітор ("трубка".На борді їх по 70 грн.продають),клава+мишка. Почистити від пилу і поставити Вінду,щоб все це працювало.Також маю струменевий принтер,в якому засохли чорнила НР3550.Якщо хтось реанімує картридж (лишився тільки чорний),теж віддам з компом.

Коли все буде готове (надіюсь знайдуться однодумці),я готовий завезти і запрезентувати це діло куди потрібно (в село,до прикладу)Звісно це буде ще з кимось з бордівчан,щоб не виникло ніяких сумнів.

Якщо випадково будуть клієнти на дерибан,то давайте спільно виберемо когось,кому потрібні гроші на лікування.Приносите квитанцію з оплатою на певний рахунок,я Вам віддаю сабж.

Можливо щось не так думаю,чи пишу-поправляйте.Пропонуйте.Підказуйте.

Давайте разом зробимо добре діло.Надіюся тема не заглохне.Буду вдячний,якщо знайду однодумців.

ЗЮ, Нище дам хар-ки. С.Б.

Опубліковано

Проц Intel Celeron D336,2800 (21*133)

Мамка Jetway 865 GVBM (S)

Intel Morgan Hill i865 GV

ОЗУ 1Gb PC 3200 DDR SDRAM

512 Mb 3200 DDR SDRAM

Відео GeForce Fx5500 (256 Mb)

HDD - відсутній

Дисков. HL-DT-ST DVDRAM

HL-DT-ST RW/DVD

Б/Ж. 350 Вт

Монітор - відсутній (якщо не знайдемо спільно,думаю дістану)

клава+миша - відсутні (хоча миш десь валялася.Стара,з трекболом)

принтер - HP 3550 (засохли чорнила)

Ось такий пепелац. До всього є "дрова".Потрібно просто довести до толку.

Опубліковано

zigorko, я так розумію що у нас з вами думки сходяться- в темі про допомогу для діток я писала

Отправлено 22 грудня 2011 - 13:46

Вдома лежить справний монітор Самсунг 755д (здається так), великий такий. Може в когось ще системний блок і клавіатура з мишею(хоча миша і в мене знайдеться)?

Хотілось би подарувати потребуючий сімї чи школі/лікарні.

Опубліковано

((( Я вважав,що це буде простіше і швидше.197 переглядів і тільки одна людина відписалася.Невже всі такі байдужі?

Опубліковано

Мишок думаю кілька знайду, треба перевірити на справність. Клавіатуру теж гляну. Але воно все стареньке буде, не знаю чи підійде.

Якщо знайдеться хтось хто зможе полагодити картридж до Вашого принтера за гроші то згідний заплатити кілька-десят гривень.

Опубліковано

Монітор є. Клавіатура теж знайшлася.Лишилося знайти вінчестер,мишу,чоловіка,який заправить картридж і ще одного,який все це ціло доведе до пуття.А вже потім спільно будемо думати куди це добро прилаштувати.

Не будьте байдужими.

Опубліковано

Якщо, ще актуально. Який інтерфейс у вінчестера? IDE? Якщо так, то можу віддати свій старий вінчестер.

Опубліковано

Супер!!!!! Ура-а-а!!! Нарешті відгукнулися )

Інтерфейс ІДЕ. Підійде. Миша теж знайшлася,це добре. Завтра зранку відпишуся бордівцям,які можуть монітор і клавіатуру підігнати.Хто візьметься настроїти систему.Поставити Вінду і т.д.?

А-а! І ще б картридж заправити.... Готовий заплатити за цю послугу.Хто?

Опубліковано

Вирішив подарувати його.Незнаю,чи в дитбудинок,чи багатодітній родині,чи дитині в село,батьки якої не зможуть собі дозволити його придбати.

Благодійни проект "Чутливі серця" ссилка на фейсбук. Можливо там знають куди діти даний девайс, якщо ще актуально.

Опубліковано

Ще актуально.Вже ,по ідеї,все знайшлося.Тепер потрібно все до купи зібрати.Сам поїзджу по людях і зберу до купи,що запропонували.На паідтвердження зфотографую все що взяв,фотки виложу сюди.Щоб не виникало сумнівів в бордівчан.Займуся цим з Понеділка.Ще потрібно знайти людину,яка все це збере до купи.Хто візьметься?

На фейсбуці не зареганий.Розкажіть на пальцях.Або скопіюйте хтось суть теми.

Опубліковано

Ще актуально.Вже ,по ідеї,все знайшлося.Тепер потрібно все до купи зібрати.Сам поїзджу по людях і зберу до купи,що запропонували.На паідтвердження зфотографую все що взяв,фотки виложу сюди.Щоб не виникало сумнівів в бордівчан.Займуся цим з Понеділка.Ще потрібно знайти людину,яка все це збере до купи.Хто візьметься?

На фейсбуці не зареганий.Розкажіть на пальцях.Або скопіюйте хтось суть теми.

Я можу допомогти...скласти це все докупи і встановити необхідне ПЗ.

Опубліковано

"В Контактах",так.

slavik1990

Дякую.Можна на Вас розраховуавти?

aroma

Візьмете на себе міссію,пристроїти куди потрібно це добро?

Опубліковано

Всім,хто виявив бажання допомогти-відписався в ПМ.Чекаю на відповідь. Тепер лишилося вирішити куди його прилаштуємо.Хто візьме на себе цю міссію? Лише після цього буду збирати комплектуючі.

Дякую всім,хто не є байдужим.

Опубліковано

Чудово.Вже й знайшли куди примлаштувати.Як написали мені в ПП,поїде в с.Щурин Рожищенсько р-ну,інвалідові.Сподіваюся людина відпишеться в цій темі і дасть більш конкретну інфу.

Всі хто виявив бажання допомогти,лишили контакти.Завтра-післязавтра поїзджу по місту,все зберу.Не відізвалася тільки Annalutsk

на рахунок монітора,тому шукаємо запасний варіант.

Опубліковано

Дякую людям,що відгукнулися.Сьогодні поїздив,позбирав сабжі.

Особлива подяка Fortera

вона ж Аня.Дуже приємна,молода пані. :) Дякуючи їй знайшовся HDD і миша.Решпект!!!

Ще один добродій,що підігнав нульцеву клавіатуру,побажав залишитися невідомим.Поважаємо його думку і за це решпект,не меньший.

Монітор теж є.

Величезна подяка.

post-11231-0-66841300-1328901943_thumb.j

Опубліковано

Хочу всіх повідомити ПО на комп поставив. Була одна пробленма незміг запустити вінт, але нічого страшного сьогодні купив сата на 80 гіг поставив запрацювало. Всім хдо був небайдужий щиро вдячний.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Дякую всім,хто не був байдужим.Мій старий компутер знайшов нового власника.Нехай служить справно.

На цьому все.Тему думаю можна закривати.

ЗЮ. Чомусь думав,що благодійників і однодумців знайду на Борді більше.Але це тема зовсім іншої розмови.Ще раз дякую,тим хто відгукнувся

.

post-11231-0-67733200-1330862932_thumb.j

post-11231-0-26876600-1330862950_thumb.j

post-11231-0-62641400-1330862963_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...