aroma Опубліковано 16 Січня, 2012 в 08:05 #1 Опубліковано 16 Січня, 2012 в 08:05 Друзі, хто стикався з небаченою наглістю від наших органів у вигляді «добровільних» пожертвувань (100 грн !!!!) при виготовленні якихось документів? Тулять чек на фонд «Правопорядок і безпека».Цей платіж не є обов’язковим але про це не кажуть коли тулять чек. Добре шо я прочитав на дошці оголошень коли коротав час в очікуванні.Просто, можливо хтось не в курсах або стикнеться з цим то ви маєте право не платити, чемно відмовившись. Це нінащо не впливає.Інша справа, коли тулять інші чеки, які в принципі ти провірити не можеш а працівниці швидко протараторять на шо і куда гроші.Скажіть, як взнати точно, скільки і куда мені платити при оформленні якийхсь документів, наприклад в паспортному.Інтуїтивно здогадуюсь, що має бути один чек (пошлина) ну і максимум два шоб ще канторі за бланки (15 грн !!!) заплатити. Ну але ж не 4 чеки?!А ще й 5 недавно тулили, теж на 100 грн (за якісь консультації у заповненні бланків), я аж присів. Кажу, я не буду платити. Ну, каже, тоді пишіть заяву, що ви відмовляєтесь платити. Написав. Проканало.Це все в паспортному.Які у вас думки-історії-поради стосовно лєвих чеків? Як вберегти себе від лишніх затрат?
S30 Опубліковано 16 Січня, 2012 в 08:18 #2 Опубліковано 16 Січня, 2012 в 08:18 Тобі сюдиВзнати куди платиш можна забивши в неті код платежу.
Barugan Опубліковано 16 Січня, 2012 в 12:52 #3 Опубліковано 16 Січня, 2012 в 12:52 таких установ повно! Просто ''наДо БиТь бДитЕлЬним''!
Fantom Опубліковано 18 Січня, 2012 в 09:04 #4 Опубліковано 18 Січня, 2012 в 09:04 одною з таких установ є ЗАГС , де також тулять квитанції за консультаційні послуги, якщо заплатите, то потім підсовують підписати шо ви їх отримали і не протів, вот так, будьтє бдітєльні !
aroma Опубліковано 19 Січня, 2012 в 13:55 Автор #5 Опубліковано 19 Січня, 2012 в 13:55 В паспортному реєстрував дружину (вона з Білорусії). Прикол вийшов шо капець. Дали два чека: один на 20 грн другий на 85 копійок. Платити два чека треба окремо. В банку за кожен чек треба платити 5 грн. Отож, чек на 85 копійок вийшов 5.85 грн.От вам і Луцьк Європейський.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.