Перейти до змісту

В кого трафік пропадає!!!!!!!!

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://infostore.org/info/2778730 - новий 2007 офіс

було б класно якби скачати і розмістити на фтп, тільки я не впевнений, що потім адміни дозволять це розмістити...

Хто що може і скаже з цього приводу?

Опубліковано

Что значит "новый"?

Если память мне не изменяет, где-то пару месяцев назад валялся в обменнике, правда бетка вроде, но вполне рабочая версия...

Опубліковано

to_Chill

Я думаю не варто тут тон підвищувати. Якщо ти не бажаєш допомагати, то я ж не заставляю...

В "мережах" вистачає людей, які без "пантов" допомагають, і які, саме головне, - поважають своїх співрозмовників...

"Крик" твій, до-речі, не працює, відкриваються якісь ієрогліфи! :closedeyes:

Опубліковано
Я думаю не варто тут тон підвищувати. Якщо ти не бажаєш допомагати, то я ж не заставляю...

В "мережах" вистачає людей, які без "пантов" допомагають, і які, саме головне, - поважають своїх співрозмовників...

"Крик" твій, до-речі, не працює, відкриваються якісь ієрогліфи!

Хотел сначала написать No Comments, но подумал... Мало ли :closedeyes:

Просто настроение у меня хорошее, никого обидеть не хотел, честно. А как раз хотел помочь. Указал прямой линк. Для удобства увеличил буквы :) А скриминг ИМХО это КОГДА ВОТ ТАК ПИСАТЬ, а не банально увеличивать шрифт встроенными средствами форматирования )))

Ну как, установился офис?

Опубліковано

to_Chill

Нє реально, там по твоїй ссилці - ієрогліфи...

Завтра вже скачаю повністю, як Юрік пропонував...

Хотел сначала написать No Comments, но подумал... Мало ли Просто настроение у меня хорошее, никого обидеть не хотел, честно. А как раз хотел помочь. Указал прямой линк. Для удобства увеличил буквы А скриминг ИМХО это КОГДА ВОТ ТАК ПИСАТЬ, а не банально увеличивать шрифт встроенными средствами форматирования )))Ну как, установился офис?

В такому разі - дякую

Опубліковано

2 REDAKTOR: В Опере небось сидишь? :closedeyes:

Правой кнопкой мышки пробовал? У меня все сохраняет прекрасно в таком случае. Или можно еще скопировать сам линк и вставить в какой-нить менеджер закачек. Хотя весит около 500 Мб, так что действительно лучше подожди часик и качнешь уже по ночным тарифам :)

Насчет того, русифицирован ли - кажется нет, но себе не ставил, отзывы только друзей.

Опубліковано

правою кнопочкою мішки на силці щолкни і вибери "зберегти ..."

випаде віконечко в якому треба вказати місце збереження у тебе на вінті, або скопіюй посилання і закачай флешгетом чи іншим даунлоадером

Опубліковано
Yurik

Да, прийдеться в сліпу качати...

хоч запишу тобі ту версію що в мене. Принось флешку чи диск, він займає 850 Мб

Опубліковано
Yurik

дякую! якщо інші варіанти обломляться, то було б добре.

на да ладно, подивимось...

Якщо щось то стучи

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...