Перейти до змісту

Львів,Ковель...коли вже Луцьк?

sav

Рекомендовані повідомлення

Вам, наверное, избыток мозгов мешает увидеть очевидное)))

Ти спочатку зі своїми постами розбирись. Навчись розрізняти поняття "націоналізм" і "нацизм".

Вивчиш мову і тоді вже своїх "5 копійок" тут вставляти будеш.

В отсутствии мозгов, вакуум в голове втянул содержимое нижних отсеков организма, наполнив ими пустоту.

Вот, почему они не могут ответить на вопрос. Отстанте от убогоньких)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь

тут мав би бути повчальний текст, але лишилось просто питання:

"Як жеж ти без мізків живеш, чуваааак?!"

Ти себе над аватаром дуже добре охарактеризував. Я з бидло-тролями далі дискусію не веду

Ти спочатку зі своїми постами розбирись. Навчись розрізняти поняття "націоналізм" і "нацизм". Вивчиш мову і тоді вже своїх "5 копійок" тут вставляти будеш.

Я б за такі висловлювання відсотків навішав і в РО відправив би, щоб був час подумати...

Почитай всю тему з самого початку. Думаю сам знайдеш, хто перший почав вживати слова "націоналізм" і "мозги"

Якщо нема, що сказати на захист свого Зека, то зразу переходимо на особистості? Ти що їх адвокат? Хай самі дадуть відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только я одна прочитала его ник, как "Казёлс"?))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только я одна прочитала его ник, как "Казёлс"?))))

а в мене вийшло щось типу "кейс-блаблабла"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай самі дадуть відповідь

а що ж ти тут так розпинаєшся, пішов би їх самих і спитав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам, наверное, избыток мозгов мешает увидеть очевидное)))

Ти спочатку зі своїми постами розбирись. Навчись розрізняти поняття "націоналізм" і "нацизм".

Вивчиш мову і тоді вже своїх "5 копійок" тут вставляти будеш.

В отсутствии мозгов, вакуум в голове втянул содержимое нижних отсеков организма, наполнив ими пустоту.

Любезная госпожа, Вы осознете , что вольно , или невольно выражаете позицию всех рускоговорящих жителей Волыни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокіан, думаю, любєзная госпожа усвідомлює що гон твій чи кєйсНульЕлСі, чи Кортінга, чи ромахи не є позицією усіх україномовних жителів волині, а лише вашим особистим індивідуальним гоном :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що ж ти тут так розпинаєшся, пішов би їх самих і спитав

Я там по-моєму написав вище. Тільки залазять сюди всякі "голубі" тролі і починають від теми відходити. Тема про акції протесту проти нинішньої влади, а вони пробують перейти на "націоналізм" та інші питання, які прямого відношення до цього не мають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любезная госпожа, Вы осознете , что вольно , или невольно выражаете позицию всех рускоговорящих жителей Волыни?

В таком случае, я бы должна была считать, что такие уважаемые, как "Казёлс", выражают мнение всех украиноговорящих жителей Волыни.

А я точно знаю, что это не так.

Зи: Дякую, шановний Анатолію, Ви мене випередили :)

Зы: Они еще и гомофоб, ко всему прочему;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вони пробують перейти на "націоналізм" та інші питання, які прямого відношення до цього не мають
а не треба гаваріть за всю Адєссу себе ототожнювати з усіма націоналістами і приймати "агонь на сєбя".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не треба гаваріть за всю Адєссу себе ототожнювати з усіма націоналістами і приймати "агонь на сєбя".

Я ж якраз про це і пишу, що не треба сюди в цю тему "націоналізм" приплітати. Якщо їй хтось тут "ущемляє" то хай створює окрему тему і там розказує про утиски. А це виглядає просто, як спроба, всю тему затролити

Нокіан, думаю, любєзная госпожа усвідомлює що гон твій чи кєйсНульЕлСі, чи Кортінга, чи ромахи не є позицією усіх україномовних жителів волині, а лише вашим особистим індивідуальним гоном :)

Де ти там образи знайшов? Якщо вона не володіє державною мовою, то це образа? Вже за 20 років і китайську вивчити можна було б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КєйсНульЕльСі, а де ти у моєму тексті знайшов щось про образи???? після цього я повинен повірити, що ти володієш державною мовою??

хм, питання діфото лишається відкритим: як же ти без них?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж якраз про це і пишу, що не треба сюди в цю тему "націоналізм" приплітати.
націоналізм (читай - патріотизм) в цю тему був "приплетений" ТС. Да.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїлося вже, чесно. до адресата все одно не дійде <_<

націоналізм (читай - патріотизм)

попрошу не ототожнювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попрошу не ототожнювати
чого це? взаємопов'язані поняття.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попрошу не ототожнювати

Это не Дрим отождествлял, это весь этот бредовый топик в таком духе. Я б даже сказала в духе: национализм-патриотизм-вандализм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого це? взаємопов'язані поняття.

пов*язані, але не однакові. хоча б через різні методи.

ну це вже офтоп))

Это не Дрим отождествлял, это весь этот бредовый топик в таком духе, Я б даже сказала в духе: национализм-патриотизм-вандализм

кинемо же оком (тьфу-тьфу, хто особливо чутливий - не уявляйте, обід на носі) на пост ТС

Мода (чи протест) розмальовувати мордяку гаранту докотилася вже і до Ковеля http://www.spilnasprava.com/wp/?p=7491 Коли нарешті і в нашому місті розцяцькують веселковими фарбами самовдоволене рильце Яника,яке зверхньо і знахабніло витріщається на лучан з білбордів?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В таком случае, я бы должна была считать, что такие уважаемые, как "Казёлс", выражают мнение всех украиноговорящих жителей Волыни.

А я точно знаю, что это не так.

Зи: Дякую, шановний Анатолію, Ви мене випередили :)

Зы: Они еще и гомофоб, ко всему прочему ;)

В шановного Анатол1я думка скоро пом1няется, або робота.

Ну 1 вийд1ть на вулицю, спитайте думку,т1льки каску не зн1майте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В шановного Анатол1я думка скоро пом1няется, або робота.

Опа! А це чого?

это весь этот бредовый топик в таком духе. Я б даже сказала в духе: национализм-патриотизм-вандализм
odna, не узагальнюйте, будь ласка. Націоналізм, патріотизм в теперішні часи, часи глобалізації ой як корисний. Інша справа: це коли тероризм/вандалізм прикривають національними/патріотичними почуттями.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

case0lc, Nokian, если я пишу на форуме на русском языке, це означає що я не знаю української мови?

Nokian, мою особисту позицію odna не виражає, хоча я російськомовний житель Волині, і тим не менше в тій частині що стосується розумових здібностей її опонента (Каз...як-там-його) наші позиції співпадають.

Якийсь збочений у вас націоналізм, якщо по тому на якій мові людина спілкується робите висновки кого вона підтримує (Ю чи Я) (варто перечитати пост №23) чи чию позицію виражає, чи рівень її знань української мови. Через таких як ви "націоналістів" у жителів інших регіонів і держав і виникає викривлене уявлення про українських націоналістів як про якихось дикунів. Хоча імовірно таких є немало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КєйсНульЕльСі, а де ти у моєму тексті знайшов щось про образи???? після цього я повинен повірити, що ти володієш державною мовою??

Давай тоді ти свій рівень інтелекту покажи. Що не так з моєю позицією? Бажано з цитатами розшир свою думку. А то ти, крім загальних фраз, нічого з себе видавити не зміг.

націоналізм (читай - патріотизм) в цю тему був "приплетений" ТС. Да.

Правильно, добре ти поняття вмієш підміняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@JvanetskyQuote Если ты споришь с идиотом, то, вероятно, тоже самое делает и он.
Правильно, добре ти поняття вмієш підміняти.
в моєму понятті вони (націоналізм і патріотизм) тісно пов'язані і практично ідентичні. Так що якщо і є підміна, то несуттєва та така, яка не змінює смислу усього речення.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїлося вже, чесно. до адресата все одно не дійде <_<

Ти що хочеш, щоб я твому другу, бидло-боту відповів? На особисті образи не буду тут відповідати. А цей твій "клавіатурний герой" в реальному житті за такі вислові міг би і по носі заробити

Так що якщо і є підміна, то несуттєва та така, яка не змінює смислу усього речення.

Можна, наприклад, бути патріотом свого міста, але не можна бути "націоналістом" свого міста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

міг би і по носі заробити

Почалося...

это один из тех последних доводов, когда крыть нечем
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б даже сказала в духе: национализм-патриотизм-вандализм

Тобто коли біг-борди розмалювали, то це "вандалізм", а коли президент - гвалтівник і шапкокрад, то це нормально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...