Перейти до змісту

Продам 2-х нкімнатну квартиру

lion1106

Рекомендовані повідомлення

Продам 2-х кімнатну квартиру в новому 12 пов. будинку по вул. Шевченка (за магазином Нова Лінія) на березі річки Стир, площа 50 м.кв., ремонт, житло готове для проживання (автономне опалення, пластикові вікна, євробатареї, підлога в кімнатах ламінад, в кухні плитка, санвузол викладений мармуром, стоянка, цілодобова охорона, відеонагляд, 2 ліфта (грузовий, пасажирський), можливість переоформлення кредиту під 13% на любий термін. Ціна договірна.

Детальніша інформація за тел. 0504167949; 0672339449

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не помиляюся, то ціну вказувати обов'язково :g11:

цікавить ваша квартира. напишіть,будь ласка,сюди або в приват - який поверх, на яку сторону виходять вікна і ціну.

дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не помиляюся, то ціну вказувати обов'язково :g11:

цікавить ваша квартира. напишіть,будь ласка,сюди або в приват - який поверх, на яку сторону виходять вікна і ціну.

дякую

ціна приблизно 45000у.о. квартира не моя попросили розмістити передзвоніть будь-ласка на вказані вище номера або на номер 0505169635 Валерій зможете отримати всю інформацію яка вас цікавить а також домовитись про огляд квартири

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

а балконы там есть?)

а нету, соре, забыл, это же офисный дом переделанный на житловой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а балконы там есть?)

а нету, соре, забыл, это же офисный дом переделанный на житловой.

для обраних там цілі тераси :ok:

а на Ваш підйоб скажу наступне - цей будинок має ряд переваг,що недоступні мешканцям інших багатоповерхівок

просторий під'їзд,чистий,постійно працюють 2 ліфти (один з них-вантажний),в люті морози в квартирі завжди тепло

стоянка для автомобілів-безкоштовна

вийшов з дому через парадний вхід-до дитячого майданчику та стоянки, вийшов через чорний хід - лужайка з травичкою,річка, і позасмагати можна,і шашлики приготувати,і домашніх улюбленців вигуляти

поряд "Наш край" і "Нова лінія",що надзвичайно зручно

а що таке балкон ? думаю,відсотків 95 % там зберігає різноманітний хлам і продуктивно площу не використовує

заселяючись теж вважала недоліком відсутність балкона - та плюсів набагато більше ,імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заселяючись теж вважала недоліком відсутність балкона - та плюсів набагато більше ,імхо

так вы продаете или покупаете, наверное просто апаете?

я выставил не мое, а мнение моего знакомого который про этот дом говорил, переживаю за аборигенов этого форума...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВСІМ Будь-ласка не робіть з теми смітник в першому пості вказаний номер тел. власника всі питання які вас цікавлять уточнюйте по цьому телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. автономне опалення - це дахова котельня, яка хоч і нова. але часто виходить з ладу

2. пластикові вікна - якщо не самі ставили, то такі, що палець пролазить в щілини і зимою дує

3. цілодобова охорона і відеонагляд - не вберігають від крадіжок (із вкраденого останнім часом: велосипеди- 2шт, санди-1шт, вазон - 1 шт.), відеокамери не працюють

4. балкон - якби він був, то у сусідки не вкрали би білизну та 2 ковдри, яку вона вивісилим сушити внизу на вулиці

із плюсів - неймовірно гарний краєвид (для 50% мешканців, вікна яких виходять на Стир) і решта перерахованих топікстартером

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. автономне опалення - це дахова котельня, яка хоч і нова. але часто виходить з ладу

2. пластикові вікна - якщо не самі ставили, то такі, що палець пролазить в щілини і зимою дує

3. цілодобова охорона і відеонагляд - не вберігають від крадіжок (із вкраденого останнім часом: велосипеди- 2шт, санди-1шт, вазон - 1 шт.), відеокамери не працюють

4. балкон - якби він був, то у сусідки не вкрали би білизну та 2 ковдри, яку вона вивісилим сушити внизу на вулиці

із плюсів - неймовірно гарний краєвид (для 50% мешканців, вікна яких виходять на Стир) і решта перерахованих топікстартером

дійсно,двері картонні в квартирах і вікна не суперові,але в коханого руки ростуть звідки треба - він почаклував і нічого вже не дує )

в мене нічого ще не вкрали за півтора роки і краєвид прекрасний

щодо охорони ,я відразу зазначила БЕЗКОШТОВНА ПАРКОВКА , а функцію вахтера я досі не можу зрозуміти ))) зазвичай,його немає або спить. Сумніваюся,що на платних парковках хтось несе відповідальність за Ваші авто

проблем з котельнею теж не відчувала,я задоволена )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А плитка там нормально тримається на стіні?

А то знайома там однокімнатну знімала.

Прийняла ванну. Вилізла з неї і через хвилину вся плитка посипалася в ванну, яка була над нею.

Так можна й інвалідом лишитися. Ще судилася із власником, щоб він ремонт покрив.

В інших знайомих, що там знімали була постіна проблема з напором води у кранах.

Спростуйте ці 2 зауваження. Колега шукає квартиру, але не хоче з такими вадами. Як у Вас з цим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийняла ванну. Вилізла з неї і через хвилину вся плитка посипалася в ванну, яка була над нею.

Так можна й інвалідом лишитися. Ще судилася із власником, щоб він ремонт покрив.

Спростуйте ці 2 зауваження. Колега шукає квартиру, але не хоче з такими вадами. Як у Вас з цим?

Передзвоніт по тел договоріться про зустріч і самі все побачите там зараз живуть люди ніби нежаліються і ремонт робився якісний.

Передзвоніт по тел договоріться про зустріч і самі все побачите там зараз живуть люди ніби нежаліються і ремонт робився якісний.

Ліпше раз побачити чим десять раз почути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плитка тримається на стінах,як і шпалери .

З напором у кранах теж все гаразд .

Правда,може бути раз на кілька місяців ,що протягом кількох годин немає гарячої води

Це не сметрельно і не регулярно,тому нарікань не маю

Ще раз зазначу,під час пошуку квартири такі варіанти підверталися,що даним будинком дуже задоволена не дивлячись на дрібні недоліки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх! Суровая реальность современной жизни :) Ну почему так? Ну нет, понятное дело почему, но всё равно как-то обидно в душе. Рекламируют одно, а получаешь ГАВНО!!!

Офф: Я конечно не потенциальный покупатель, но на днях под жопу мешалкой прогнали в селе ДИЛЛЕРОВ БРОНИРОВАНЫХ ДВЕРЕЙ.

Суки ездят по сёлам и пристарелым людям парят ОБОСРАНЫЕ КИТАЙСКИЕ двери по цене (Щас просто упадёте) 3 300гривень (три тысячи триста гривень).

Предупредите своих родственников!!!!!! ... Эти уроды за не имением денег у потенциального покупателя, целуют в жоппу садят в машину и везут в банк оформлять кредит на покупку. На днях один человек жаловался что оформил и уже пол года судится, нет ни дверей за 3300, ни денег, ни мошенников. А банку уже должен в 2 раза больше. Вот както -так.

post-40-0-19516900-1342124464_thumb.jpg

post-40-0-94262300-1342124479_thumb.jpg

post-40-0-39355600-1342124490_thumb.jpg

post-40-0-44773700-1342124505_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені одному здається, що lion1106 та paksivatova або родичі, або другі, або хороші сусіди. Надто добре остання підпіває першому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені одному здається, що lion1106 та paksivatova або родичі, або другі, або хороші сусіди. Надто добре остання підпіває першому.

запевняю Вас ,що ми не родичі і навіть не знайомі

просто я орендую квартиру в цьому будинку і знаю його "кухню" зсередини

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний користувач форуму квартира яка розміщенна тут не моя це вказано попросили розмістити, з форумчанкою ні яких відносин немаю(дружніх, сімейних, знайомств) навіть небачив ніколи. Це я так зрозумів людина яка знімає квартиру в цьому будинку і проживає там уже 1,5 року яка може вам розказати всі "+" та "-" цього будинку. Зацікавленості (матеріальної або фізичної) в тому щоб розхвалити вам цеї будинок чи власне цю квартиру ніхто немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх! Суровая реальность современной жизни :) Ну почему так? Ну нет, понятное дело почему, но всё равно как-то обидно в душе. Рекламируют одно, а получаешь ГАВНО!!!

Офф: Я конечно не потенциальный покупатель, но на днях под жопу мешалкой прогнали в селе ДИЛЛЕРОВ БРОНИРОВАНЫХ ДВЕРЕЙ.

Суки ездят по сёлам и пристарелым людям парят ОБОСРАНЫЕ КИТАЙСКИЕ двери по цене (Щас просто упадёте) 3 300гривень (три тысячи триста гривень).

Предупредите своих родственников!!!!!! ... Эти уроды за не имением денег у потенциального покупателя, целуют в жоппу садят в машину и везут в банк оформлять кредит на покупку. На днях один человек жаловался что оформил и уже пол года судится, нет ни дверей за 3300, ни денег, ни мошенников. А банку уже должен в 2 раза больше. Вот както -так.

А моя тема тут яким боком....???? Приїдь, подивись, оціни, чи Гавно чи ні. При можливості поїду пофоткаю квартиру і викладу вам на "суд форума"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...