Перейти до змісту

Підкажіть стосовно розташування супутниковоі антенни на даху багатоповерхівкі

DasBoot

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть чи має жек право демонтували антенну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

в принципі так, можна найти сотню причин для цього.....хоча такі випадки поодинокі.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно, так як будинок ( в нашому випадку дах) є власністю держави (ЖЕК) яка проводиьть його обслуговування, пс треба дозвіл)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звичайно, так як будинок ( в нашому випадку дах) є власністю держави (ЖЕК) яка проводиьть його обслуговування, пс треба дозвіл)
А я думав що дах, підвал, горище, площатка у коридорі є суміжною власністю тих хто проживає в будинку. Інакше на абсолютно законних підставаж ЖЕК може брати з мешканців плату за оренду сходів ;)
Може ТС детальніше опише прецендент?

На те щоб демонтувати чиюсь власність має бути якась причина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так написано ж там зрозумілою мовою - з оголовків димоходів, а не з всього даху. І в кого це вистачає розуму туди антену присобачити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думав що дах, підвал, горище, площатка у коридорі є суміжною власністю тих хто проживає в будинку. Інакше на абсолютно законних підставаж ЖЕК може брати з мешканців плату за оренду сходів ;)
Може ТС детальніше опише прецендент?

На те щоб демонтувати чиюсь власність має бути якась причина.

1) а ты й платиш так названу оренду, утримання будинку.... ось якби було ОСББ тоді да

2) порушення закону, лист в виконавчу й в все) прийдуть знімуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ты й платиш так названу оренду, утримання будинку.
Утримання будинку це трішки не те, воно і звучить як утримання а не оренда чогось. Ці кошти мають призначення на, ремонт того ж даху, наприклад, але куди вони використовуються це інше питання.

І взагалі якась колізія виходить, квартира моя а сходи державні, цікаво як їх тут можна на баланс поставити ;)

КВАРТПЛАТИ в приватизованих квартирах немає, оце була колись оренда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Утримання будинку це трішки не те, воно і звучить як утримання а не оренда чогось. Ці кошти мають призначення на, ремонт того ж даху, наприклад, але куди вони використовуються це інше питання.

І взагалі якась колізія виходить, квартира моя а сходи державні, цікаво як їх тут можна на баланс поставити ;)

КВАРТПЛАТИ в приватизованих квартирах немає, оце була колись оренда.

Суть проблеми така живу на5поверсі пятиповерхівкі літом перекрили кришу з сусідами за свої кошти.одна з сусідок через пару місяців почала писати заяви...короче почали їй муляти очі антени прийшла майстер з жеку принесла бумажку що вдесятиденний термін антени треба зняти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО Якщо антена на оголовку вентиляції чи димоходу (як написано в бумажці вище) то мабуть доведеться зняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може ваша сусідка - одна з мільйона тих істеричних бабусь, які вважають, що ваша антена, або якісь ще там кабелі для інтернету в під"їзді завдають величезної шкоди її здоров"ю і від них голова болить, а при совєтах не боліла? )))

Якщо антена все таки на оголовку вентиляції чи димоходу, то просто переставте її, тому що дійсно не треба було її туди встановлювати. Бо вам жек наведе мільйон аргументів і паперів, що це ж не просто так фігня для кріплення антен, а інженерно-технічна споруда, що забезпечує вентиляцію квартир, відповідно її треба обслуговувати, перевіряти, а ви самовільно понавішували на неї всякої хрєні, яка перешкоджає нормальному доступу працівників, ще й руйнуєте її всякими там анкерами, дюбелями, і таке подібне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може ваша сусідка - одна з мільйона тих істеричних бабусь, які вважають, що ваша антена, або якісь ще там кабелі для інтернету в під"їзді завдають величезної шкоди її здоров"ю і він них голова болить, а при совєтах не боліла? )))
Дах перекривали, швидше жаба задавила щоб по новому покриттю не ходили.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді вона троха не дружить з головою. Ви ж не бігаєте до антени по три рази на день. Порадьте їй, хай ще пугало якесь від ворон і голубів поставить, вони ж теж на дах сідають, і навіть на нього какають! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ремонт покрівлі завжди йшов з міського бюджету, але його останній раз так робили за СССР і зовсім малі площі при Кривицькому. Зараз тільки за гроші людей.

Сходи, техповерх, покрівля, підвал у сумісній власності жильців.

Я думаю ЖЕК зацікавлений в першу чергу щоб монтажники не пошкодили килим покрівлі, а тому повинні сприяти питанням по встановленню тарілок.

Згоден з SysR, українець заздрісна істота, кілька раз бачив як сусід сусіду, сокирою свіже покладену покрівлю рубав, або лівньовку забивав. ЗА що мені інколи соромно що я Українець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

літом перекрили кришу з сусідами за свої кошти
До речі, коли у нас у під'їзді перекривали дах за власний кошт то з тих хто це оплачував зняли плату за утримання будинку рівну сумі яку вони дали на дах.
Зараз тільки за гроші людей.
Та що на рахунок за гроші людей можна ще повоювати з ЖЕКами.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що на рахунок за гроші людей можна ще повоювати з ЖЕКами.

Взагалі-то важко, хоча нічого немає неможливого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суть проблеми така живу на5поверсі пятиповерхівкі літом перекрили кришу з сусідами за свої кошти.одна з сусідок через пару місяців почала писати заяви...короче почали їй муляти очі антени прийшла майстер з жеку принесла бумажку що вдесятиденний термін антени треба зняти?

може є можливість перестановлення антени з балкону чи вікна?...

Переустановити не получиться .а закріплена не знаю як правильно висловитись на п'ятиповерхівках без тех поверху пристройка на криші ,на голову нікому не какає і не капає і не шумить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...