Перейти до змісту

Озброєний урод у формі трамбує дитину

Ukrod

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ШОК. Озброєний урод у формі трамбує дитину (фото, відео)

http://alex-from-kiev.livejournal.com/9427.html?nc=39

post-383-1180437183.jpg

Цей матеріал сьогодні розсилається по ЖЖ. На відео чудово видно, що дівчинка не робила нічого провокативного - вона просто ОПИНИЛАСЬ НА ДОРОЗІ у покидька, який ударив її кийком в голову.

На трибуні сидів Ющенко, який тримав на колінах свою дитину. Перед його очима жлобня у формі калічила чужих дітей.

Тільки за цей вчинок своїх підлеглих тупий виконавець Цушко має піти під трибунал.

Опубліковано

Во уроди. Таких сволочей тільки під трибунал ;) За що він ударив її по голові??? ЗВІРІ!!!!!!!!!

Опубліковано

Вот шутники... Написали в заголовке "Preparation for Euro 2012"...

Угу... Мдааааа... Я в холоде...

А ролик лишний раз доказывает, что у большинства наших ментов, даже ОМОНовцев, пусто в голове... ;)

Опубліковано

Жінку - дитину (дівчину) - бити - то "удєл" ментів та тряпок..

в перших - наказ

в інших нема , не було й не буде нічого в голові..

ти но побийся з рівним по силам чи навпаки - раз ти на слабшого руку підняв!!

Опубліковано

а если присмотрется то эта "дытына" только что бросила на землю факел, а перед тем хотела тыкнуть им в лицо ОМОНОвцу... это к слову....

хотя у нашей милиции всё через жопу (дубинку)..

зачем было лезть в сектор? взялибы фотик с хорошом зумом (одолжили бы у прессы) и по фоткали тех кто фаеры зажигал ну и дальше наказали бы....

но фаеры где зажгли? в фоновском секторе?

я не болельщик, но мне кажется что в етот сектор билетики прото так не продаются, а выдаются фанклубам,

ели так то почему фанклубы не могут контролировать своих людей а пускают на стадион долбоёбов(простите мой английский, но другого слова не нашол)

моё имхо такое - виноваты сами болельшики, нечего было жечь фаеры

Опубліковано

хм... ну не убил же .. а так для профилактики ... работа у етих ребят нервная ... тогои гляди что обдолбаная девачка-одуванчик ножичек в задницу воткнет ... толпа -ето страшная сила - недайбог задуматся и поткрять инициативу ... порвут и затопчут - вот такие девачки и мальчике - тут просто превышение СП - и то если смогут доказать ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...