Перейти до змісту

послуги з фарбування автомобілів

serg90210

Рекомендовані повідомлення

Подряпали авто? Вас/Ви стукнули і потрібно швидко все виправити? Плануете повністю чи частково перекрасити авто? Пишіть. Консультація і поради безкоштовно. Ставте запитання і буде Вам відповідь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене авто фарбоване в гаражних умовах без полірування. На авто мийці виявилось, що фарба не стійка і має властивість трохи "облазити" під напором води. Скільки буде коштувати повне перефарбування з поліруванням і орієнтовно як довго буде триматись фарба? Приблизну ціну можна в тему або в приват, будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На авто мийці виявилось, що фарба не стійка і має властивість трохи "облазити" під напором води.
Мені здається то не в поліруванні справа, а в зекономлених матеріалах.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене авто фарбоване в гаражних умовах без полірування. На авто мийці виявилось, що фарба не стійка і має властивість трохи "облазити" під напором води. Скільки буде коштувати повне перефарбування з поліруванням і орієнтовно як довго буде триматись фарба? Приблизну ціну можна в тему або в приват, будь ласка.

немає різниці де пофарбоване авто і на стійкість фарби впливає не полірування. як довго буде триматись фарба залежить від її ціни і виробника і технології фарбування. незнаю якою фарбували вам, але скоріше всього її забули полакувати або вона була перемерзша (або закінчився термін придатності). є ще варінт що ви взяли дуже дешеву фарбу.... такі фарби мають здатність трішки облазати навіть коли миєш машину звичайною губкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В загальному авто виглядає добре, тільки в деяких не помітних місцях незначно здерта фарба. Кажуть, що з часом це прогресуватиме, але для мене найбільша незручність - миття вручну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В загальному авто виглядає добре, тільки в деяких не помітних місцях незначно здерта фарба. Кажуть, що з часом це прогресуватиме, але для мене найбільша незручність - миття вручну.

яка марка авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опель Омега Б, дорестайл. Колір темно-зелена (акрил мабуть).

На капоті дві плями десь по 5-6 см в діаметрі без лаку.

Мабуть лак спочатку піддувся коли туди вдарили камінці (це ще за попереднього власника). Далі попадала вода під лак через тріщинки і пляма розросталася через розшарування лаку та фарби під впливом постійної вологи.

Зараз здер піддутий лак зовсім.

Скільки буде коштувати перекраска капота і, за можливості, полірування всього авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

скільки вартуватиме пофарбувати ВАЗ 3105 повінстю? вже пошпатльований та погрунтований, є фарба своя NOVOL.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки вартуватиме пофарбувати ВАЗ 3105 повінстю? вже пошпатльований та погрунтований, є фарба своя NOVOL.

Десь в районі 1000 гривень, деталі і кінцева сума при огляді авто. Пишіть в приват дам телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

serg90210, дайте відповідь на моє запитання про капот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

як саме облазить фарба? Вода стає кольоровою? Чи відлітає маленькими шматочками? В останньому випадку може бути винен також високий тиск в каршері. На мийках частенько дають більше тиску, щоб швидше відмити авто. Не знаю, як давно ви фарбували авто. Деякі дешеві фарби без належної сушки повністю кристалiзуються кілька місяців, й протягом цього часу верхній шар дещо розчиняється миючими засобами. Вiдповідно, скажімо так, линяє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки коштує фарбування 4 дисків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ауді а6 с5. потрібно трохі підрихтувати крило переднє ліве (невелика вмятина) + пофарбувати його і передній бампер. яка ціна питання? де знаходитесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як мені вас знайти??????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачайте що довго не відписував, накопилось справ...

Усім кому ще цікава ця тема, ось номер телефона 0992968414 Віталій Васильович.

Телефонуйте, домовляйтесь про зустріч, підїжджайте. Хто хоче позвони і просто поцікавитися цінами - можете не старатися, він пока не подивиться машини, нічого вам не скаже (як і всі), або скаже ціну таку шо вам відпаде бажання телефонувати (це для тих хто просто шукає де дешевше), небійтесь під’їхати і домовитись на місці (доречі це вас нідочого не зобовязує)))) Короче впере!=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...