Перейти до змісту

serg90210

Учасники
  • Постів

    55
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

serg90210 став переможцем дня 21 березень 2012

serg90210 мав найпопулярніший контент!

Репутація

2 Байдужий
  1. які ви всі далекі))) вам не соромно вступади в дискусію не поцікавившишь данним питанням і виглядати в очах співрозмовника невдахаю?))) Тут білльша половина борда вже давно в МММ, просто з цією невеличкою кучкою ярих противників МММ ніхто нехоче вступати в дискусію, мабуть і мені не варто свій час тратити) удачі!)
  2. уривок, першоджерело віднаходиться в мережі по ключовій фразі "Письмо бывшего банкира" 100% правда, всі гарантують, всі обіцяють, а коли все рухне то нема крайніх, так було з Надра і Західінкомом.... і так скоро буде з усіма... в МММ принаймні вам говорять про всі ризики і що гарантій ніяких, а вибір за вами... На рахунок лохів, лох - це той кого розводять. кому обіцяють і вішають лапшу на вуха і т. д. а людина яка вкладає гроші щоб примножити їх знаючи на перед про всі ризики - це точно не лох, тут підходить краще підприємець, або інвестор. Лох, скоріше за все, це та людина яка знає про можливість заробити нормальні гроші в короткий термін, знає всі плюси і всі мінуси, і не користується, оце точно ЛОХ!
  3. А до Дня Незалежності України проїзд безкоштовним зробите? Ми вже думали над цим))) Думайте. Я Вам можу ще свят "відсипати" )) От Ви тільки скажіть чи багато пасажирів висловили бажання поділитись своїми кровними з мавроді? А ми що це робили щоб люди гроші Мавроді занесли????))) Щось ви собі дуже не правильно уявляєте суть даної акції..)))
  4. А до Дня Незалежності України проїзд безкоштовним зробите? Ми вже думали над цим))) Найбільш від акції пощатило водію. 70% людей не читаючи кидають оплату в його бік. Йому необхідно лише тишком-нишком класти в кишеню. Ми цілий день їздили в маршрутці по черзі, щоб такої ситуації небуло, але водію настільки сподобалось говорити що проїзд безкоштовний і він так увійшов в роль, що було цікаво навіть заним спостерігати)))
  5. Скоро по Луцьку будуть стояти палатки партії МММ)) як вам така новина?)
  6. Так дійсно, мавропробіг мав місце бути у Луцьку, але проводили його не "адепти секти", а вільні люди, котрі таким чином хотіли заявити про себе і показати людям що є альтернатива рабству! а ось і , кому цікаво)
  7. Ну-ну...Ящик пива не шкода.А от коли все ваше кодло за дупу візьмуть (надіюсь буде таке св"ято),тоді і два поставлю. ну у вас і фантазії))) "кодло за дупу" про що ви тільки думаєте? фу...
  8. я думаю що не скоро))) і вона не розвалиться, а перевтілиться і так буде до бескінечності
  9. 14.07.2012 у Луцьку відбудеться семінар та мавро-пробіг, приходьте потролити)))
  10. serg90210, тобі ще нічим не погрожують? Звичайно ні, в нашій структурі все виплачується всім вчасно, мене взагалі дивують такі листи, бо я особисто з такими проблемами ніколи не стикався і надіюсь не стикнусь. у нас якщо комусь гроші не прходять до обіду, то вже рахується затримка і мої десятники які не встигли вчасно зробити виплату відразуж штрафуються.
  11. Всім привіт. Нарешті можна поговорити по "темі". На протязі 1-2 тижні в Луцьку буде відкрито офіс "Клуб учасників глобальної каси взаємодопомоги ммм-2011", назва довговата але нічого не поробиш - офіційна. Якшо модератори дозволять викладу адресу, якщо ні, то слідкуйте за рекламою по Луцьку (особливо на маршрутках) там буде адреса. Запрошую всіх бажаючих (і тих хто хотів морду набити), буду радий відповісти на ваші запитання стосовно ммм, про те коли вона розвалиться, куда поділись(діваються) гроші і т. д,
  12. які тут всі розумні... а самі вже давно положили гроші, тільки признатись соромно... маршрутка - моя робота, скоро будуть ще маршрутки і тролейбуси, і бігборди, і газети, і кожному в скриньку флаер принесуть, і офіс скоро буде... (але разом з тим будуть і соціальні проекти, тому що ммм це не тільки заробіток, це в першу чергу допомога тим хто її потребує) і всі ви підете і вложитесь, бо жадність вас змусить... перш ніж тут філософствувати розберіться про те шо говорите... і чи в загалі це у вашій компетенції, а задля свого рейтинга пофлудіть у іншій темі.... та то ваше право.. на запитання чи забрав мій знайомий 20$, забрав і я вже забра, гроші виводять в гривнях (173 грн.) на особистий картковий рахунок, без ніяких бла бла бла на протязі доби грошей ніяких я не вкладав, працюю в системі і отримую за це свої бонуси (на життя вистачає), бо вступив не для "наживи", а за для того щоб людям допомагати....
  13. Я трактую так як бачу. Сладкіє трєлі про 500 600 і через рік стопіццот тищ, а потім пишіть в приват. Тепер відкриваємо правила форуму і читаємо, що світить перманентний бан. Просто не мій розділ. То щож це тоді за форум і за свобода слова, де кругом вбачають рекламу? Для чого створювати форум де людям не дають писати? я думаю ви так далеко зайдете....
  14. яж он зверху написав, шо там вже реально є офіс, так шо я думаю вони не скоро закриються, принаймні пока з лучан гроші не знімуть)))
×
×
  • Створити...