Перейти до змісту

Різдвяна програма «Що то за предиво...»


Tetyana

Рекомендовані повідомлення

8 січня (неділя) 2012року о15:00 у «Палаці культури» міста Луцька - різдвяна програма «Що то за предиво...» за участі дуету «Простір музики» (Київ).

Дует "Простір музики" створено авторами й виконавцями Сергієм Морозом та Ігорем Якубовським у 2000 році. Сергій та Ігор – професійні музиканти із більш ніж 20-річним стажем композиторської та виконавської діяльності.

У репертуарі дуету пісні, написані на вірші Богдана Лепкого, Олександра Олеся, Володимира Сосюри, Євгена Плужника, Василя Симоненка, Ліни Костенко, Василя Стуса, Василя Слапчука, Сергія Мороза, Анатолія Тарана та інших чудових поетів.

Дует працює в різній жанрової стилістиці сучасної акустично-електронної музики (від фольклору до джаз-року). Простота і природність, глибина почуттів, граціозний музичний "малюнок" -– ось риси, притаманні дуету "Простір музики".

Запрошую Вас у «Простір музики». Приєднуйтесь до прекрасного.

За квитками можете звертатись до мене, чи придбати самостійно у касі філармонії. Вартість квитків 30 грн.

Дзвоніть за телефонами 25-93-72, 0936463585, 0975059004 чи пишіть в приват. Тетяна .

post-15225-0-19127300-1325105708_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Відвідав концерт під тиском Tetyan'и , але нітрохи не шкодую. Враження - отримав багато позитиву - "живий голос", атмосфера доброти та щирості. У виконавців дуже гарні голоси. Виконували дуже багато колядок, а потім пісні, написані на вірші Олександра Олеся, Василя Сапчука та інших поетів. Дуже сподобалась "Колискова для Ісуса" та пісня на слова Василя Слапчука. Tetyan'і велике ДЯКУЮ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...