Перейти до змісту

Вибір відеокамери

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу вкластись в районі 1000 зелених, в принципі вже придивився собі http://www.hotline.ua/tx/panasonic_nv-gs500ee-s але цікаво було б взнати думку користувачів , тим більше перед цим хотів брати камеру аналогічного класу тільки на вінчестері але взнавши що файли записані в мпег2 слабо піддаются редагуванню і накладанню різних ефектів то всетаки вирішив повернутись до класичної miniDV

Опубліковано

ну раз ніхто не хоче допомогти мені,тоді я допоможу вам )))))крім мене може ще хтосьзупинится перед таким самим вибором ))) :

http://www.videozona.ru/video_tests/camera_choosing/ - на що перш за все слід звертати увагу перед вибором камери

http://www.videomax.ru/tests/faq/ - цікаві запитання і відповіді на них, мабуть вбереже від багатьох несподіваних *підводних каменів*

http://www.hotline.ua/ - де і що купити

http://www.videomax.ru/forum/forum_topics.asp?FID=2&PN=1 - ну і цікаво почитати ,що люди кажуть

Опубліковано

Ну, то, что ты решил помочь людям, которые не в состоянии помочь тебе - не может не радовать... Просто такие конкретные вопросы требуют конкретного ответа... Самый простой - берешь 50 долларов, опытного человека и отправляешься с ним на пол дня в путешествие по интернету, а потом по магазинам... Правда, опытный - это не обязательно профессионал :D

А уж фразы про то, что товар с одинаковой ценой примерно одинаковый - это расхожий развод людей, судящий обо всем только по паспорту и ценникам - для его опровержения достаточно зайти в магазин, где стоит хотя-бы 10 ЖК телевизоров, и попытаться отметить на глаз отличия в корреляции с ценником. Может быть весьма поучительно... А через минут 15-ть можна послушать и советы местных спецов...

Опубліковано

прикол в тому ,що камеру я буду купляти не в магазині )) так що мені може допомогти тільки інтернет і поради тих хто знає в цьому толк,але для всебічного розвитку мабуть всетаки схожу в магазини гляну ))

Опубліковано
Хочу вкластись в районі 1000 зелених, в принципі вже придивився собі http://www.hotline.ua/tx/panasonic_nv-gs500ee-s але цікаво було б взнати думку користувачів , тим більше перед цим хотів брати камеру аналогічного класу тільки на вінчестері але взнавши що файли записані в мпег2 слабо піддаются редагуванню і накладанню різних ефектів то всетаки вирішив повернутись до класичної miniDV

1000 - это лихо!

в такие деньги уложится практически все из непрофессионального

на что обращать внимание - на матрицу, на батарею, на оптику...

на комплектацию (это чтоб меньше приблуд докупать пришлось)

я сейчас тоже в поисках сабжа. и тоже смотрю на miniDV

те, что пишут на диск или на болванки - очень быстро съедают батарею

Опубліковано

мініДіВі теж непогано енергію хавають,особливо панаси,це не головне в принципі, ще постає питання про надійність. Мене тут знайомий відмовляє від панаса а підбиває на соні, мотивуючи власним досвідом і тим що панас частіше набагато ламаєтся, ось і думаю сижу :blink:

Опубліковано

Ежели брать вещь белую и красивую, то быстро ламается не канает, при гарантии ГОД вылезет все, что можна... А вот записи будут действительно просматриваться и через 10-ть, и через 20-ть лет, а самые долгожительствующие дотянут и до 50-ти... Так-что качество изображения ТАКИ важней надежности...По надежности советую Сонерик 750-й... Он еще и фото снимает, и в игрушки играет - а ваша камера Сони или Панасоник ТАК умеет???

Опубліковано

1) В ссылке на чузин зе камера таки довольно грамотно всё описано.

Тока надо самое главное понять а зачем камера? Шо снимать-то? Какие задачи?

Если снимать бытовушку я бы брал вообще дешёвую камеру и именно на мини диви кассету. Любую... т.е сони серии20.., панас 37/47, или кенон 900-й серии... там цена 300-350 уе.

Почему? ооооочень быстрое моральное устаревание имеет место быть. Прогресс...этими... семимильными шагами... Так шо... Если стоит вопрос освоить именно 1000, то таки да, самый качественный вариант именно Панас 500. У нас их частенько заказывают для полупроф целей-свадьбы итп... В связи с тем шо 3 матрицы... итп... Хотя я уверен хватило бы и 320-го панаса... Подумай... Мне ка-ааца шо его впооолне хватает. А в любом случае это не дотягивает до настоящщего полупроф... как Сони 2100, но это совсем другие деньги.

Касеета самый надёжный в механическом плане вариант. Видеозахват на сегодняшний момент не такой уж головняк.

Те что пишут на ДВД или винт гораздо менне надёжны механически, требовательны к темп. окр. сред. и поедают больше енергии. И плюс к тому же дороже при том же наборе фичерсов.. То-есть опще смысла не вижу... Разьве что вот... компактность инекоторое удобство при перезаписи...

Касаемо ненадёжности панаса и надёжности Сонек... Та нифига особенно шоб такого. Гдето одинаково пластмассово ща всё делается. Хотя вотэта серия камер Панасоник 400/300/320/500 греется при работе заметно, но оказы и поломки... тьфу/тьфу... пока.... шось не было. И по батареям есть плюс... жирный... Соня самая вредная фирма в плане своих оригинпльных опций... Батарею не от сони сунуть можно... только почти случайно... очеь большой процент вероятности шо не будет видеть такую батарею ни камера ни зарядка... Попандос-дорогие батареи... А панас попрощще... Енкацу напр.. значительно дешевле и идут к нему як дети в школу...

Опубліковано
По надежности советую Сонерик 750-й... Он еще и фото снимает, и в игрушки играет - а ваша камера Сони или Панасоник ТАК умеет???

оппа

СониЭрикссон выпускает видеокамеры?

мініДіВі теж непогано енергію хавають,особливо панаси,це не головне в принципі, ще постає питання про надійність. Мене тут знайомий відмовляє від панаса а підбиває на соні, мотивуючи власним досвідом і тим що панас частіше набагато ламаєтся, ось і думаю сижу :blink:

у меня как бы вариантов не особо - только Соня :-)

я другие и не смотрю :-)

Почему? ооооочень быстрое моральное устаревание имеет место быть. Прогресс...этими... семимильными шагами... Так шо...

тут не могу не согласиться - за прогрессом не угонишься.

хотя есть один отрицательный момент смены моделей в одной линейке - при улучшении ТТХ (матрица, и т.д.) уменьшается/ухудшается наполнение приятными фичами.

например, Соньки идут теперь без наплечных ремней, еще кое-чего поубрано из комплектации/возможностей.

Если интересны детали - могу порыть в доках

кста, на sony.ru хорошо можно отследить дикриз девайсов когда выбираешь "сравнить"

Опубліковано

пройшовся щойно по магазинам, я звичайно мав передчуття ,що з камерами в нас туго ,але щоб настільки ? магазини не те щоб бідні на відео ,вони НІЩІ !!!!! З Панасів я взагалі то взявби GS400 але оскільки його по всій видимості вже не знайти ((( тому і вирішив замахнутись на 500. Дешевої техніки не люблю принципово,мені краще ходити в дешевій майці за 20грн ніж в фірмовій за 200 але з нормальною технікою . На рахунок прогресу то я всерівно камеру купляю не на рік і не на два и чи дешевша це буде камера чи дорожча значення не має,то думаю всетаки віддати перевагу дорожчій в надіі на кращу якість зображення .

ЗІ Якби був вибір зі схожими характеристиками від різних виробників ,тобуло б легше вибирати,а так ,вибрав максимум можливостей за мінімальну ціну. Основні критерії по яким я вибирав,це : наявність оптичного стабілізатора , наявність 3CCD, максимально можливий розмір матриці, поки що в ці критерії вложився тільки панас ,про соньку 2100 я мовчу))) я хоч і люблю якісну техніку але не настільки ))))))))

кстати, что народ скажет про Sony DCR-HC96E?

судячи по відгукам непогана камера ,але якби їй ще й оптичний стабілізатор :smile3:

Опубліковано
про соньку 2100 я мовчу))) я хоч і люблю якісну техніку але не настільки ))))))))

2100 - это довольно-таки старая модель, которая, тем не менее очень хорошо выпускается и продается много лет

есть еще HDR-FX1E

:-)

кстати, что народ скажет про Sony DCR-HC96E?

судячи по відгукам непогана камера ,але якби їй ще й оптичний стабілізатор :smile3:

Super Steady Shot - это разве не то?

хотя тут я юзер. и на профессиональный уровень выходить не собираюсь. мне дочку снимать...

Опубліковано

http://www.videozona.ru/video_tests/hc96-gs300/

ось тут можна подивитись, качав роліки з тесту,нічна зйомка краща у соні а стабілізатор панасовський всетаки кращий і це видно навіть моїм непрофесійним оком

хотя тут я юзер. и на профессиональный уровень выходить не собираюсь. мне дочку снимать...

,мені теж сина ,але всетаки хочется щоб бачити сина а не всякі там залипання,артефакти і таке інше,тим більше ,якщо копнути глибше то добре зняти і так треба потрудитись,а з поганою камерою це стає ще складніше

Опубліковано

этот панас на 100-150 у.е. для меня дороже выйдет. а это неплохая прибавка... :-)

але всетаки хочется щоб бачити сина а не всякі там залипання,артефакти і таке інше,тим більше ,якщо копнути глибше то добре зняти і так треба потрудитись,а з поганою камерою це стає ще складніше

думаю, что на 96 - результат тоже ничего получится :-)

Опубліковано
этот панас на 100-150 у.е. для меня дороже выйдет. а это неплохая прибавка... :-)

але всетаки хочется щоб бачити сина а не всякі там залипання,артефакти і таке інше,тим більше ,якщо копнути глибше то добре зняти і так треба потрудитись,а з поганою камерою це стає ще складніше

думаю, что на 96 - результат тоже ничего получится :-)

думаю що по перше все залежить від фінансової можливості покупця а по друге ,наприклад рибалка в мене в середньому обходится в 100 грн тобто 20 уе , іздив раніше майже кожної неділі , не поїду 5-6 рибалок ,от вже й вилізло тих самих 100уе,це я просто приклад навів,а взагалі веду до того ,що можна від чогось відмовитись на місяць заради якоїсь речі на 3-5 років )))

Опубліковано
думаю що по перше все залежить від фінансової можливості покупця а по друге ,наприклад рибалка в мене в середньому обходится в 100 грн тобто 20 уе , іздив раніше майже кожної неділі , не поїду 5-6 рибалок ,от вже й вилізло тих самих 100уе,це я просто приклад навів,а взагалі веду до того ,що можна від чогось відмовитись на місяць заради якоїсь речі на 3-5 років )))

ну, если дешевить - тогда 27/28 за 300

тут и так 500 за 96 - хорошее вложение ИМХО

Опубліковано

згідний )))

А взагалі ще цікавить ,що ще потрібно докупити для відеокамери крім запасного акумулятора і захисного фільтра ? І що для чого потрібно ? Бо покищо не знайшов доступного опису необхідних аксесуарів чи не необхідних ))

Опубліковано
згідний )))

А взагалі ще цікавить ,що ще потрібно докупити для відеокамери крім запасного акумулятора і захисного фільтра ? І що для чого потрібно ? Бо покищо не знайшов доступного опису необхідних аксесуарів чи не необхідних ))

ничего кроме ремня на плечо покупать не собираюсь

в том числе и аккумы

только пару кассет

Опубліковано
зря )) судячи по всьому захистний фільтр камері потрібен так же як і автомобілю двірники,їздити можна але чрєвато :smile3:

от чего защищать-то?

против солнца и с фильтром снимать нерекомендуется...

Опубліковано
пиль,вологість і пальці малорозуміючих теж ніхно не відміняв )))

тю. так это не фильтр, а крышка... или я чего опять недопонял?

фильтры я понимал на освещение...

Опубліковано

є різні фільтри,а один з них прозорий і потрібен лише для захисту оптики від наведених вище причин,там правда пише ще що й від вигоряння матриці але сонце ніби теж знімати не збираюсь ))

http://www.videomax.ru/product.asp?idProduct=4112 ось такий наприклад

тим більше дорожчої камери оптику всетаки думаю стоїть поберегти ;)

Опубліковано
є різні фільтри,а один з них прозорий і потрібен лише для захисту оптики від наведених вище причин,там правда пише ще що й від вигоряння матриці але сонце ніби теж знімати не збираюсь ))

не, в сад. шторки хватит...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...