Перейти до змісту

Продам вугор сушений

Diss

Рекомендовані повідомлення

Ще раз для особо одарьонного користувача не з слов'янською зовнішністю ( manjak11)

Риба ігла - http://www.calmary.r...-needlefish.htm

п.с. і давно в нас вугрів почали сушити? і продавати по бросових цінах...

Не знаю, я не сушу, я їх купую в Шацьку! а тут перепродаю ось і все!

перший раз я *наiзд* пропустив крiзь вуха, но в нашого народу мабудь така вдача, якщо перший раз не реагують то треба додавити, додавив, до зустрiчi на форумi через 24 години

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рибка на смак нормальна, але насторожує те що вона іде без голів і як для жирної риби вона надто суха :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Риба нормальна, під пиво піде на ура.! Але чи вона родом з Волині це вже друге питання....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, щоб не бути балаболом, спецiально сходив на Пассаж i купив рибу пiд брендом *Вугор сушений*. Доречi по 105 грн за кiлограм. А тепер нова гра : знайди 10 вiдмiнностей мiж моiм фото i фото georga

w400_e0da26a812e8062e8954704218f5775d.jpg

ЗЫ мо я всетаки цуть цуть *одаренный*, не вiдомо тiльки, чим :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, а на смак як вона? стоїть брати до пивка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, а на смак як вона? стоїть брати до пивка?

да на смак вона практично вся нормальна, ця що я купив також, головне, щоб свiжа була, бо як не свiжа то крепко пересихае (лiтом) i стае надто солоною i з специфiчним присмаком.

ЗЫ якщо хтось не зрозумiв, то я не хочу сказати, що у топiкстартера погана риба, я лише хочу сказати, що це, скорiше всього не вугор, як i скрiзь, де продають сушену рибу. Правда,яка то риба насправдi невiдомо, можна мабуть, потративши декiлька годин,нарити в нетi iнфу про це, але особисто в мене нема бажання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і як? :0160:

пока жив... :)

по вкусу напоминает (мне) сушеные кальмары...я до этого сушенных угрей не ел, только копченные.

:0157:

скажи в кого береш цю спотворену копію вугра?

сам із Шацька, такого "чуда" в нас не продають!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотел купить угря,но что-то комменты настораживают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...