Перейти до змісту

Открытие одесских изобретателей

HWman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
нифига не поняв, кто нить в трёх словах поясныть гуманитарию, в чём фишка темы ?
В тому що даєш пристрою на вхід 1Вт а отримуєш 2Вт на виході при ККД системи менше 1 ;) це в 2х словах на хлопський розум.
  • Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

смотрел... какие то дротики, коленвалы.. прочая электро мишура... но фишки так и не понял..

короче, хоть я и окончил ПТУ с красным дипломом по специальности Наладчик контрольно измерительных приборов и автоматики, а также электрик с высшим доступом к вольтажу... , я понял, что я лох , убираюсь из этой темы подальше.

С ув. Гетто. :0159::D

Опубліковано

смотрел... какие то дротики, коленвалы.. прочая электро мишура... но фишки так и не понял..

Кромє смотреть нужно єще и слушать...

па сутє, оні гаварят что сделалі вечній двигатєль.

Ой мой плохой руцкий сорі...

Опубліковано
сделалі вечній двигатєль
Не правда, суть винаходу не в цьому, там не йде мова не про який вічний двигун.
Опубліковано
сделалі вечній двигатєль
Не правда, суть винаходу не в цьому, там не йде мова не про який вічний двигун.

фактично - вічний двигун

Вечный двигатель первого рода — устройство, способное бесконечно совершать работу без затрат топлива

тобто з цього відео, даючи на пристрій 160 ват, примушуємо його виробляти 1600 ват (може цифри не запам"ятав)

якщо з цих 1600 ват вихідної потужності, вчепивши генератора, завести 160 ват назад на вхід, то ця система сама себе буде живити енергією, і ще буде здатна робити певну роботу

Тобто дав їй старт - і вона працює вічно, поки не зноситься, ще й щось робить

Опубліковано

Я випадково натиснув підтримати.

тобто з цього відео, даючи на пристрій 160 ват, примушуємо його виробляти 1600 ват (може цифри не запам"ятав) якщо з цих 1600 ват вихідної потужності, вчепивши генератора, завести 160 ват назад на вхід, то ця система сама себе буде живити енергією, і ще буде здатна робити певну роботу Тобто дав їй старт - і вона працює вічно, поки не зноситься, ще й щось робить
Знову ж таки помиляєшся, це не вічний двигун і ККД даної системи менше 1 і знаходиться десь в районі 30% то який це вічний двигун?
Доречі там йде мова про "холодний струм" шо то таке? звідки береться?
Холодний він же радіантний в 2х словах не поясниш, почитай чим займався Тесла і що він досліджував.
Опубліковано

В тому що даєш пристрою на вхід 1Вт а отримуєш 2Вт на виході при ККД системи менше 1 ;) це в 2х словах на хлопський розум.

Знову ж таки помиляєшся, це не вічний двигун і ККД даної системи менше 1 і знаходиться десь в районі 30% то який це вічний двигун?

ккд - це відношення корисно використаної енергії до затраченої

згідно ж твого "хлопського" пояснення

витрачена - 1 ват, корисна (отримана) 2 вати

тобто ккд=2/1=2, або ж 200%, що явно не тягне на 30%

тут ккд 30% явно не до всієї системи відноситься.

а при кпд більше 100% це таки вічний двигун :)

Опубліковано
ккд - це відношення корисно використаної енергії до затраченої згідно ж твого "хлопського" пояснення витрачена - 1 ват, корисна (отримана) 2 вати тобто ккд=2/1=2, або ж 200%, що явно не тягне на 30% тут ккд 30% явно не до всієї системи відноситься. а при кпд більше 100% це таки вічний двигун
vampirich, от чесно, ти так нариваєшся на комплімент, зроби собі свою тему і там стібись.
Опубліковано

я не стібуся, я відстоюю свою думку, намагаючись її аргументувати твердженнями, щоб якщо що - мені тицьнули де я не прав :)

Опубліковано

мені чесно кажучи теж не зрозуміло звідки 30% тобто ефективність того як бере даний девайс енергію космосу? енергію ефіру, чи як?

Опубліковано
, щоб якщо що - мені тицьнули де я не прав

ты не прав в тому, шо матюкаешся шибко умно.... :D ккд .. кпд.. кпз какие то ... проценты... скажи сразу и конкретно: вечный двыгун существует ?

:_07:

Опубліковано
якщо що - мені тицьнули де я не прав

тобі всі твої пости вказати чи сам знайдеш ? Для того щоб обговорювати тему потрібно в ній хоч щось розуміти. Дивно що Гетто визнав що не петрає в цьому і не лушпашить 30 постів підряд. А ти все не уймешся.

Опубліковано

Сергій, Вампірич правий на рахунок ККД.

в першому відео було сказано - подаємо 160Вт, знімаємо 1.5-2кВт. при цьому ККД - 900-1200%.

Опубліковано
, щоб якщо що - мені тицьнули де я не прав

ты не прав в тому, шо матюкаешся шибко умно.... :D ккд .. кпд.. кпз какие то ... проценты... скажи сразу и конкретно: вечный двыгун существует ?

:_07:

Поки є нафта - нема

Опубліковано

ймовірність знайти якесь джерело енергії, природа якого незнайома нам в принципі є.

з іншої сторони - тоді б ставка спочатку зробилася на дослідження природи цієї енергії, і чим її використання може нам обернутися

Опубліковано

Тесла колись намагався використовувати енергію радіохвиль. не знаю, правда, як далеко зайшли його розробки в цьому напрямку.

Опубліковано
Сергій, Вампірич правий на рахунок ККД. в першому відео було сказано - подаємо 160Вт, знімаємо 1.5-2кВт. при цьому ККД - 900-1200%.
Блін, ще один, да що ви причепились до того закону збереження, ну там інші принципи зовсім.

Ну от опиши мені з яким ККД наша планета обертається, чи з яким ККД відбувається світіння сонця.

Тесла колись намагався використовувати енергію радіохвиль. не знаю, правда, як далеко зайшли його розробки в цьому напрямку.
Не було ще радіо в часи Тесли. Почитай краще чим нісенітниця писати.
Опубліковано

Якщо заговорили за сонце і закон збереження енергії, питання за нарахунок якої енергії сонце випромінює тепло і все інше? де воно взялося? ніпанятна

Сергій, Вампірич правий на рахунок ККД. в першому відео було сказано - подаємо 160Вт, знімаємо 1.5-2кВт. при цьому ККД - 900-1200%.
Блін, ще один, да що ви причепились до того закону збереження, ну там інші принципи зовсім.

Ну от опиши мені з яким ККД наша планета обертається, чи з яким ККД відбувається світіння сонця.

Не було ще радіо в часи Тесли. Почитай краще чим нісенітниця писати.

Якби не Тесла все передавалось би по проводах, причьому ніхто не чюв би про змінний струм...

Опубліковано

SysR, трішки не показник. В інтернеті багато людей впевнені, що їх викрадали інопланетяни і т д і т п.

можливо я дико помиляюся... але я поки що буду прихильником "класичної" фізики, допоки крім роликів на ютубі не з"являться реально діючі такі штукенції, які застосовуватимуться на практиці

космонавт - "Літав у космос - Бога не бачив"

хірург - " робив трепанацію - Розум не знайдений"...

Опубліковано
Тесла одним из первых запатентовал способ надёжного получения токов, которые могут быть использованы в радиосвязи.
І шо? Запатентував не означає створив. Його ідеєю скористався один італієць (Едісон продав його щоденники через 2 роки після пожежі в його лабораторії) за що потім переслідувався по закону до кінця життя. Метою Тесли не було радіо, радіо було як побічний ефект.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...