Перейти до змісту

До Києва їдуть музиканти The Doors!


Korting

Рекомендовані повідомлення

Концерт легенд відбудеться влітку 2012 року.

Концертний сезон - 2012 готує меломанам безліч цікавих і яскравих сюрпризів. Став відомий ще один з них: до Києва їдуть музиканти The Doors!

Концерт відбудеться 29 червня 2012 року в клубі Stereo Plaza (вул. Кіквідзе, 17).

Колишні учасники легендарної групи - клавішник Рей Манзарек і гітарист Роббі Крігер - виконають для київської публіки найкращі пісні The Doors.

Музиканти концертують під назвою Manzarek-Krieger з вокалістом Дейвом Броком.

Нагадаємо, група The Doors була організована Джимом Моррісоном і Рейем Манзареком у 1965 році в Лос-Анджелесі. Музиканти випустили дев'ять студійних альбомів і кілька збірок.

The Doors стала найвідомішою і найсуперечливішою групою 60-х років, а Джим Моррісон був визнаний одним з найхаризматичніших фронтменів в історії рок-музики. Журнал Rolling Stone включив його в список 100 найвидатніших співаків усіх часів.

Після загадкової смерті Моррісона в 1971 році (офіційна версія - серцевий напад), інші учасники групи зайнялися сольною творчістю. Але всілякі збірки хітів і перевидання альбомів The Doors виходять і до цього дня.

У 2010 році вийшов повнометражний документальний фільм "The Doors. When You're Strange", який клавішник The Doors Рей Манзарек назвав "справжньою історією The Doors".

Нагадаємо, влітку 2012 року в Києві виступить гурт Red Hot Chili Peppers.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...