Перейти до змісту

Апгрейд ноута

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня. В мене ноутбук Lenovo G 555. Хочу додати оперативної пам'яті .Зараз стоїть DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 МГц) (5-5-5-15 @ 333 МГц) (4-4-4-12 @ 266 МГц). Підкажіть, скільки можна ще доставити і чи обов'язково має бути така сама , яка вже стоїть в ноуті?

Опубліковано

Доброго дня. В мене ноутбук Lenovo G 555. Хочу додати оперативної пам'яті .Зараз стоїть DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 МГц) (5-5-5-15 @ 333 МГц) (4-4-4-12 @ 266 МГц). Підкажіть, скільки можна ще доставити і чи обов'язково має бути така сама , яка вже стоїть в ноуті?

Можна просто доставити, можна замінити...

Стільки планок, скільки дозволяє встановити ноутбук (як правило, 2 планки).

Планки бувають на 256Мб, 512Мб, 1Гб, 2Гб, 4Гб, 8Гб.

У Вас якого об'єму пам'ять на данний момент?

Опубліковано

ще на два таку саму поставиш, на більше небачу сенсу, навряд чи з ноута сервер зробиш...

памяти много не бывает

если ос х64 и позволяют финансы - ставить максимум

Опубліковано

у меня при покупке ноута было 2 ГБ одной планкой, сейчас 6 ГБ, доставил еще одну на 4ГБ, профит в том что качаю торренты прямо в ОЗУ и отуда и смотрю + виртуальная машина работает на ура, и это при том что сразу после загрузки система забирает 120 МВ, то есть для работы ОС хватило би и 128МВ... кароч памяти чем больше тем лучше...

ограничение в максимальном объеме ОЗУ накладывается количеством свободных слотов на материнской плате и максимальным объемом ОЗУ который подерживает процессор.

Опубліковано

ще на два таку саму поставиш, на більше небачу сенсу, навряд чи з ноута сервер зробиш...

памяти много не бывает

если ос х64 и позволяют финансы - ставить максимум

Не бачу сенсу у тих 6-8 гігах навіть супер тяжкі ігри які явно на ноуті не підуть нормально, тянуть максимум 3 гіга + гіг вінда

Карочє марнотрацтво!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...