Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрый вечер!Помогите пожалуйста открыть доступ к диску!После того как ребенок посидел за ноутбуком,пропал доступ к диску Е!Было открыто:Свойства->безопасность!Что он там намудрил не знаю,вот только теперь диск е не открывается,пишет что отказано в доступе(

Опубліковано

Свойства - безопасность - глянути чи є ваш користувач у списку і які у нього права (чи стоять всі галочки)

Ще міг змінити власника...

Ті ж самі свойства - безопасность - дополнительно - владелец (поміняти з галочкою заменить владельца субконтейнеров...)

Опубліковано

Свойства - безопасность - глянути чи є ваш користувач у списку і які у нього права (чи стоять всі галочки)

Ще міг змінити власника...

Ті ж самі свойства - безопасность - дополнительно - владелец (поміняти з галочкою заменить владельца субконтейнеров...)

5c55fb6140f8.jpg

Опубліковано

Є ж на Робочому Столі програма "TeamViewer", є ж інтернет - швидше і надійніше зателефонувати знайомому, який розуміється в компах...

Опубліковано

5c55fb6140f8.jpg

Судячи зі скріну ломака викинув користувачів з диску взагалі )))

Жмакай Изменить - Добавить - дополнительно - поиск

виділяй Система, Администратори комп"ютера - добавить виставити всі галочки і применить...

якось так..

Опубліковано
Система, Администратори
Простіше додати групу Все там же не купа користувачів на одному ноуті. З Групою адміністратори може бути прикол в тому що система для доступу до диску буде постійно просити права.
Опубліковано
Система, Администратори
Простіше додати групу Все там же не купа користувачів на одному ноуті. З Групою адміністратори може бути прикол в тому що система для доступу до диску буде постійно просити права.

Якщо на компі один користувач то логічно припустити що він буде в групі адміністраторів. А давати дуступ для Все... Можна й так але оскільки сам такого ніколи не роблю "з міркувань безбеки" то і не радив...

Опубліковано
Якщо на компі один користувач то логічно припустити що він буде в групі адміністраторів.
А ти не в курсі що 7ка запитує про привілєї адміністратора коли вони потрібні? Якщо додати лише групу адміна то при будь-якій спробі запису/зміни на диск буде вискакувати віконце "підтверди права". Ну а якщо відключити UAC то вся твоя безпека до лампочки і тут вже точно однаково що додавати на доступ.
Опубліковано
Якщо на компі один користувач то логічно припустити що він буде в групі адміністраторів.
А ти не в курсі що 7ка запитує про привілєї адміністратора коли вони потрібні? Якщо додати лише групу адміна то при будь-якій спробі запису/зміни на диск буде вискакувати віконце "підтверди права". Ну а якщо відключити UAC то вся твоя безпека до лампочки і тут вже точно однаково що додавати на доступ.

Я завтикав що то 7-ка :D

Опубліковано

Блин,рано радовалась!Я выбрала группу все,но мне половина папок не открывается,постоянно пишет "У вас нет разрешений на доступ к этой папке",это что теперь мне к каждой паке отдельно в ручную надо доступ открывать?

Опубліковано

Свойства - безопасность - дополнительно, поставити галочку щоб всі дочірні компоненти успадкували права, применить, ок.

Опубліковано

Свойства - безопасность - дополнительно, поставити галочку щоб всі дочірні компоненти успадкували права, применить, ок.

Что то не так сделала?

f90d1119d41a.jpg

Опубліковано

Що не так... Користувач не є власником папок... Тра ним стати...

Свойства - безопасность - дополнительно - вкладка Владелец (якось так) вибрати владельца (администратори), поставити галочку "заменить для всех дочерних.... " применить. ок. понатискати скрізь ок.

Після цього знову провести з початку те що писав в попередньому пості.

Опубліковано

Що не так... Користувач не є власником папок... Тра ним стати...

Свойства - безопасность - дополнительно - вкладка Владелец (якось так) вибрати владельца (администратори), поставити галочку "заменить для всех дочерних.... " применить. ок. понатискати скрізь ок.

Після цього знову провести з початку те що писав в попередньому пості.

Ну я так и делаю мне выбивает "Ошибка применения безопасности"

Все разобралась!Мне надо было выбирать не "администраторы" а "все"!

Еще раз огромное спасибо!

Опубліковано
А ти не в курсі що 7ка запитує про привілєї адміністратора коли вони потрібні?

Не завжди.запитує.

А яке відношення ця тема має до розділу "Залізо"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...