Перейти до змісту

проблемы с Iphone

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так есть айфон 4 с ос 5,00 не джайлбрейкнутый

он собакак дикая не синхронизируется с айтюнсом, кнопка применить неактивна(((

Опубліковано

Синхронізуєш по кабелю чи через WIFi?

по кабелю(((

подключаю айфон к айтюнсу его видит, добавляю рингтоны, видео, музыку, а кнопка применить не активка

хотя подключаю старенький 3г 4.2.1 и все работает на ура((

Опубліковано

ITunes самий новий? Спробуй через WiFi, хоча пишуть, що перша синхронізація має бути через кабель.

Ну і попробуй другий порт, в мене кілька апаратів (не IPhone) відмовлялись працювати на порті в якому був інший телефон

Опубліковано

ITunes самий новий? Спробуй через WiFi, хоча пишуть, що перша синхронізація має бути через кабель.

Ну і попробуй другий порт, в мене кілька апаратів (не IPhone) відмовлялись працювати на порті в якому був інший телефон

ві фі немає)) попробую в другому компі дома,

синхронізація не перша так як мені людина скидала вже на нього інфу й музику) але з свого компа

Опубліковано

Якщо комп робочий, то може бути залочено адміном.

В мене на роботі комп не дає підключити мій НТС, так само на компі колеги його такий же НТС не підключається.

Опубліковано

Якщо комп робочий, то може бути залочено адміном.

В мене на роботі комп не дає підключити мій НТС, так само на компі колеги його такий же НТС не підключається.

не комп нормальный це точно бо в мене права адміна й 3г нормлаьно працює

Опубліковано

"синхронізація не перша так як мені людина скидала вже на нього інфу й музику) але з свого компа"

поэтому и не синхронизирует...

телефон можно синхронизировать только с одной библиотекой айтюнз...

Опубліковано

"синхронізація не перша так як мені людина скидала вже на нього інфу й музику) але з свого компа"

так й шо мені робити?

та й по суті просто дані стерло й все але синхронізацію б провело

Опубліковано

Не совсем так. Айтюнз бы предложил стереть все с айфона. Кстати не первый раз жалуются на то, что пятая версия с компом не конектиццо.

Опубліковано

Юзай iBox, iFile + куча подібних. Перепроший ітіть і привяжи до свого тунця :0165:

там треба джейл, а я його робити не хочу так як поки він привязаний

Не совсем так. Айтюнз бы предложил стереть все с айфона. Кстати не первый раз жалуются на то, что пятая версия с компом не конектиццо.

й що робити мені?

Опубліковано

Компьютер авторизованый?

Что говорит тюнс, когда ты правой кнопкой мыши по фону, выбираешь команду "перенести покупки"?

Опубліковано

Юзай iBox, iFile + куча подібних. Перепроший ітіть і привяжи до свого тунця :0165:

шить тоже не варіант((( так як модем може підняти а тоді це буде кірпіч

Опубліковано

"не конектиццо" и не синхронизирует- это, как говориццо, две разные песни...

Опубліковано

Компьютер авторизованый?

Что говорит тюнс, когда ты правой кнопкой мыши по фону, выбираешь команду "перенести покупки"?

так

хоча акаунт на 2 телефони навіть на 3))

да нічого не говрить він вобще не синхронізується

b9485b0867edt.jpg

Опубліковано

Ну, сори, неправильно сформулировал. Именно проблемы как у ТС. Тоесть комп айфон видит, как камеру, а тунец нет.

А прошть можно и без повышения модема ;) Я так понимаю тел с Гевеем работает? Или модем 1.59?

Стоп.. На 5.0.1 пока кастом сделать нельзя. Так что и прошить без повышения модема, к сожалению, тоже.

Опубліковано

Ну, сори, неправильно сформулировал. Именно проблемы как у ТС. Тоесть комп айфон видит, как камеру, а тунец нет.

А прошть можно и без повышения модема ;) Я так понимаю тел с Гевеем работает? Или модем 1.59?

Стоп.. На 5.0.1 пока кастом сделать нельзя. Так что и прошить без повышения модема, к сожалению, тоже.

да гевей, одним словом что мне делать, а то человек у коготоро я покупал говрит что скидівал не го музику и т.д.

Опубліковано

Ошибочка... можно...

Опубліковано

Все вирішилось, дякую TreNeR, проблема була в настройках самого телефону, я їх просто скинув.... й вуаля

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...