Перейти до змісту

Лайк на Фейсбуці, кому не шкода?)

gwiazdeczka

Рекомендовані повідомлення

Друзі!

Так хочу покрасуватись в гарній вишиванці перед коханим чоловіком.Люблю вишивати,але таке чудо створити мені ще не під силу)) Зробіть мені маленький подаруночок-лайкніть наступний пост:

http://www.facebook.com/Moya.Sorochka/posts/329568200390165

Величезне спасибі усім,хто відгукренться!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За таку сорочку я б теж пожалів 800грн. :/ Ті 6 соняшників на грудях як очі павука...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм,а мені так нічого)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому немає діслайків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та без проблем. :)

Поставив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За таку сорочку я б теж пожалів 800грн. :/ Ті 6 соняшників на грудях як очі павука...

Сорочка гарна і, повірте, коштує не так і багато. Особливо для того, хто продає. Якщо порахувати вартість тканини, нитки (думаю там недешеві, а ДМС) і саме пошиття, то вже вийде 200-300 грн. А сама вишивка займе десь ну не менше місяця вишивання при умові, що приділяти більше половини дня. В результаті за дуже напружену роботу для очей і хребта (інколи і для нервів сім"ї :) ) вишивальниця за місяць-два роботи отримає приблизно 500 грн...

Трохи сумно з реалій нашого життя: покупцеві ціна ой як дуже кусається, а продавцеві, що душу вкладає у виріб ручної роботи, здається що він продає майже даром...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі, там пише, що це

Машинная вышивка крестиком по ткани
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі, там пише, що це

Машинная вышивка крестиком по ткани

Вибачте, не вникала в дрібниці, а глянула на картинку. Тоді не знаю, може і завищена ціна, а може й ні... На машинці ніколи не вишивала, але знаю, що така машинка коштує як б/у мерседес :)))))

П.С. Лайк поставила. Удачі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так хочу покрасуватись в гарній вишиванці перед коханим чоловіком

Перед любимым человеком лучше красоваться без вышиванки.Ждем пока поправите первый пост :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Красуюсь регулярно без вишиванки)))) - в платтях, джинсах, піжамці та інших речах свого гардеробу:) Костюм від Єви туди входить)) А вишиванка для різноманітності і створення колориту. Я рушник вишивала подрузі на весілля, тому по своїх темпах побачила,що в ручну мені доведеться довго вишивати таке плаття, та заодно й кроїти навчитись. Але все ж планую хоча б доці вишити вишиванку самостійно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клон((((( авка така сама :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм,я вже її давно використовую) Просто кошаки подобаються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...