Перейти до змісту

Попередження про лохотрон

vetra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мета даного опусу навіть не повернути втрачені гроші, а попередити всіх про існування такої контори в нашому місті

Коротко суть історії:

Я з дружиною шукаємо терміново зняти квартиру. Настільки терміново, що було вирішено скористатись послугами агентства нерухомості. До цього вже двічі користувався послугами агентств і враження тільки позитивні. Одне називалось «М2» і знаходиться десь на Відродження, друге вже не пам’ятаю назву і не знаю де його шукати.

В Інтернеті, а конкретніше ось тут http://mark-media.com.ua/board/rubrics/113/?cityId=28

Було знайдено величезну купу оголошень про здачу квартир за адекватними цінами і подзвонили. Виявилось, що це Агентство Нерухомості (так представились по телефону) «Пріоритет». Квартири є в наявності, але треба підійти і підписати договір та заплатити 300 грн за послуги. Адреса – Привокзальна, 9

Я прийшов – це офіс, в середині – купа курящіх дєвочєк-женсчін, столи… на столах жодного папірця, жодного комп’ютера чи ноутбука… Офіс явно орендований нещодавно, навіть вивіски немає.

Тут вже треба було щось запідозрити, бо я перший раз бачив агентство нерухомості з охоронцем на дверях. Те що офіс занедбаний мене не дуже злякало – більшість з них сидять в якихось незрозумілих полутемних кімнатах. А от відсутність паперів на столах багато про що свідчила впринципі…

Воопшем, наговорили мені про велику кількість квартир за нормальними цінами…

Наприклад 1-кімнатна на Винниченка 900 грн з меблями, з комун послугами і телефоном. Заманчіво. Нічого більше не уточняв і вирішив розглянути інший варіант, який в мене був.

Варіант не підійшов і, будучи дещо зайнятий, я відправив дружину в те саме агентство, де вона успішно підписала договір (не читаючи звичайно) і залишила 300 грн.

В замін отримала папірець з номером мобільного телефону, примірник договору (додається) та прибутковий ордер. Причому ніби-то з хазяйкою квартири говорили по-телефону при моїй дружині, все узгодили, домовились про час зустрічі і місце.

Приколи почалися коли ми прийшли в домовлене місце і ніхто не з»явився, всі телефони не відповідають.

Згідно договору, який я прочитав нарешті, запідозривши неладне, всі претензії тільки за номером мобільного телефону 0635785064 з 11.00 до 17.00. Номер теж не відповідає.

Ще цікавіший пункт 7.2. – згідно якого якщо я заявлюся з претензіями в офіс де підписувався договір – ніхто мені кошти не поверне. Та і охорона на дверях не просто так стоїть ;) Вирішив, щоб допоки не порушувати умов договору, в офіс не ходити.

Дія договору – 1 місяць. Ніби-то ще шанс є, що то була недобросовісна хазяйка і не прийшла на зустріч, що вона виключила телефон… є шанс, що їхній телефон поламався і в ремонті і як тільки відремонтують, вони побачать 20 пропущених дзвінків від мене і передзвонять і вибачаться і дадуть мені іншу адресу і телефон…

Але щось я в це слабо вірю 

Якщо таке станеться – забираю всі претензії назад і попрошу вибачення.

Ще коротше:

Я визнаю повністю, швидше за все, нас розвели як останніх хом’ячків. Згідно договору юридично доколупатись не можу ніяк. Є варіант писати заяву в прокуратуру, але вже маю досвід «співпраці» з органами – нічого приємного щоб я це терпів за 300 грн. Хіба тільки заради принципів… Такої наглості я давно не зустрічав.

Вирішив:

1. Всіма доступними шляхами повідомити всіх про цей лохотрон.

2. Спитати поради на борді, як зупинити цю шарашкіну контору - колективний розум - це сила :)

3. За допомогою знайомих юристів все ж подам скаргу в Прокуратуру.

Можливо ще хто з ними стикався – давайте колективну заяву накатаємо?

00695ccdaa60.jpg

803c0293d486.jpg

З.І. як поміняти нік на форумі з vetra на Хомячок? :)

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Що за народ,...............................

спочатку підписують договір. а потім незадоволення виражають

а якщо в тому договорі булоб що ти ще крім тих 300грн маєш ще 5000 віддати ?????? ;)

НАРОД ПЕРЕД ТИМ ЯК ЩОСь ПІДПИСУВАТИ ЧИТАЙТЕ УВАЖНО ДОГОВІР

навіть якщо він написаний дуже малим шрифтом і на 10-ти сторінках

Опубліковано

На скільки мені відомо, усі договори повинні бут державною мовою. Тобто українською. Тут же - явно не вона. Далі. На печатці просто якийсь ЇХомяков. Місто Луцьк. І все.!!! А де назва, що то ПП (приватний підприємець і номер свідоцтва)??

то якийсь розводіло зі Сходу.

Опубліковано

to Zheny@

я тож довго цю печатку розглядав.

такої ще не бачив

здається вона взагалі на прінтері надрукована

Опубліковано

Знаєш, я колись із дружиною мало не повівся на кілька тисяч євро.. (вірніше дружина) мені це дійство не сподобалося одразу.

Довга історія, якось розповім.

А Вам - із бойцами із прокуратури туди і то вже!

Опубліковано

прикольно.. інформацію вони знайшли? знайшли.. а що телефон власника не відповідає це вже не їх парафія... вчепитися немає до чого :)

Опубліковано

vampirich - ти не правий, якщо буде доведено, що номер чий дали не має ніякого відношення до справи, (вигаданий номер) або ж вони "заодно" - то є до чого вчепитися..

Опубліковано

якщо не відповідає телефон власника - типу дзвонити до них за іншим номером.

так їхній номер теж не відповідає

все

поїхав я на конторку

якщо довго не відписуюсь - будете знати де мене шукати :)

Опубліковано
vampirich - ти не правий, якщо буде доведено, що номер чий дали не має ніякого відношення до справи, (вигаданий номер) або ж вони "заодно" - то є до чого вчепитися..

а як доведеш? номери в нас далеко не всі контрактні щоб можна було дізнатися щось про власника. Я не думаю що вони дають вигадані номери. Скоріше за все ті номери що вони дають - у них же десь вдома/в шухляді/на смітнику сімки і валяються.

якщо вже хтось і задумав аферу, то я думаю він і подбав про те, щоб офіційно не було до чого вчепитися

Опубліковано
***(12:23:15 1/12/2009)

тільки ти їм про телебачення нічого не скажи)

А ты уже все тут рассказал, вот они и будут осторожные теперь, а вдруг они читают этот пост? Я вообще не понимаю как люди еще ведутся и делают предоплату за чтото, тем более за такие сомнительные услуги? Я фигею чесслово.

Опубліковано

Коли тобі ногою га яйця наступлять, ти скажеш все, чи вигаданий номер чи ні. Хто з тобою працює, і як його знайти..

Якщо захочцть, то кілька людей (підісланих) із 300 гривнями прийдуть і все бистренько зроблять.

перевірять. І номери і чи по ним справді говорили.

А раптом всім дають різні номери?

Опубліковано

А ще треба читати уважно Акт - там чітко написано що послуги надані і зобовязання виконані 30/11 ;) - ндаааааааааааа продумано чітко

Опубліковано

Печать липовая :) Договор не на Мове. Итог - договор недействителен - выбивать бабло. Желательно и с моральной компенсацией :)

Опубліковано

на одні й ті самі граблі.

сам винуватий. доки будуть лохи, будуть й лохотрони.

скажи дякую, що питання вартувало всього 300 грн.

Опубліковано

ІМХО ніц не буде. Дійсно, добре ще, що лиш на 300 гр.. Аналогічний сюжет по ВТ чи Аверсу бачив влітку, тільки схожі люди не квартири пропонували, а роботу... Інформацію про роботу. Ну показало ТВ толпу під дверима, ну заплатили люди гроші, але договір є.... І не прискіпаєшся.. А раптом вони в останній день нададуть ту інфу.. Так і "працівник кадрового агенства" влітку по ТВ в інтервю казала... камери не боялась! І на форумі тут вже таке проскакувало, про те кадрове агенство... Тепер агенство нерухомості... Висновок: будьте уважні, кожен з нас!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...