Перейти до змісту

vityokko

Учасники
  • Постів

    95
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

3 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Опель Зафіра б 2006р, 190 000 пробігу, 1.9 дизель. АКПП AF40-6 Машина заводиться , їде, передачі вмикаються плавно, але хвилин через 10-20 починаються ривки (не завжди) при переключенні з першої на другу чи з другої на третю. А вчора взагалі скинуло оберти до 1400 і не реагує на педаль газу, при цьому відчутна сильна вібрація (загорілися лампочки "машина з ключиком", "машина на слизькій дорозі" і "Check Engine"). Зупинився і заглушив, через хвилину завів - все в нормі, тільки лампочка "машина з ключиком" горить ще деякий час. Сьогодні зчитали і скинули коди помилок опкомом, але не допомогло. В чому може бути причина? Коробка, електрика, датчики? Хто може допомогти?
  2. Вже шість зим (приблизно 30 000 км) стоїть michelin alpin a4. Резина стерлася дуже мало, хоча залишається м'якою. Вона для європейської зими. Брав новою виробництва Іспанії. Ціна на michelin зараз кусюча, тому швагру замовили fulda kristall montero 3. Побачимо як себе поведе зимою.
  3. У собак, як у людей - черги до лікарні займають зранку.
  4. Стояв він там годину точно. А оте ,,наляпування" асфальту - все що залишилося від тротуару саме в цьому місці (на фото далі видно і бордюр і тротуар). По цю сторону дороги всі люди ходять, бо навпроти калюжа. Ну і парковка далі зліва через 5 метрів біля гаражного кооперативу.
  5. Я на пежо партнері 1.9D, як міняв свічки накалу, то той клапан весь гарно промив бензином, просушив і поставив назад. Він весь з середини був в маслі з сажею.
  6. Ютуб почав нормально показувати на комодо. Всі інші браузери - неможливо дивитись взагалі навіть якщо ставити на паузу. Хз чого так.
  7. Ютуб вже тижнів зо 2 тупить так що неможливо дивитись навіть HD. На всіх браузерах. Спідтест норм.
  8. Візьму 1шт одного ножика і 1шт іншого, якшо будуть бажаючі на розкомплектувати упаковки.
  9. Добрий день. Я Вам писав смс на рахунок ліків Вазапростан. Щось взнали?
×
×
  • Створити...