Перейти до змісту

sanjul

Учасники
  • Постів

    111
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

5 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Що скажете про Aluplast 7000 8000 (Steko DEAL 7000 8000) серії? В порівнянні з REHAU...
  2. Мирного дня! Обираю вікна та вхідні двері в приватний будинок з мансардою, стіни з газоблоку 30см товщиною, бюджет обмежений, хочу ціну/якість та тепло в будинку. Пропонують в паливну та гараж вікна да двері: REHAU ED60 | WinkHaus activPilot/рама віконна 64/60 / рама віконна 64/60 / стулка віконна 60/60 / Штапик 24мм, скління 4-16-4i. На будинок вікна та двері: REHAU ED70 | WinkHaus activPilot |рама віконна 64/70 П1.5мм / рама віконна 64/70 П1.5мм / Імпост рами/ED78/70 П1.5мм / стулка віконна Z60/70 П1.5мм / Штапик 40мм, скління 4і-14Ar-4-14Ar-4і ||. Чи достатньо такого варіанту, можливо є цікавіші варіанти в близькому бюджеті? Щиро дякую!
  3. Мирного дня! Залита стяжка по грунту з армуванням. Яку товщину пінопласту обрати під чистову з теплою водяною підлогою? 5см вистачить?
  4. Не пам'ятаєте, назви чи номер телефону? Аерок брали?
  5. Доброго дня! Потрібно біля 50м3 стінового блоку аерок 300мм, в оголошеннях по Луцьку переважно Стоунлайт. Як краще/дешевше купити блоки, можливо напряму з заводу? В кого який досвід? Дякую.
  6. Доброго дня! Завдання: свердловина на воду. Дача в Боратині, світла немає. Хочу зробити поки без насоса (немає світла) але тимчасово щоб була ручна помпа для поливу городу. З часом з'явиться світло і буде насос. Порадьте майстрів з досвідом та "на за всі гроші"!
  7. Власне запитання в назві теми, для будівництва вуличного каміну-печі майстер просить 2-3 мішка чистої глини (ділянка в Боратині).
  8. Хто останнім часом ставив ворота та фіртку!? Підкажіть контакти, щоб якісно і "не за всі гроші"...
  9. Доброго дня! Одноповерховий будинок з мансардою, газоблоки. Під яку ширину стін заливати фундамент? Достатньо на стіни 300мм і утеплення 10см? Чи робити стіни 375-400мм?
  10. Перше, що перевірив! Напряму, з роутером, ПК, ноутбук...з'єднання немає...Кабель не дивився...
  11. sanbOK Доброго дня! Допоможіть ще й мені! Номера Договору біля себе немаю, є рахунок на оплату 94829022. Тричі, за останні днів 5, звертався в техпідтримку. На ранок сьогодні результату немає. Почалося все з дощів/грози, спочатку доводилося вимикати роутер разів 3-5 аби з'явилося з'єднання, після перших дзвінків до тех підтримки за д-ка годин інтернет з'являвся, з позавчорашнього вечора інтернет відсутній. Дякую!
  12. Дякую! А ще потрібно робити якість налаштування чи залишити все за замовчуванням?
  13. Добрий вечыр Допоможыть поставити папроль на wi-fi, роутер TP-Link TL-741ND v4!? Мастер быстрой настройки поможет настроить ваш тип соединения WAN порта. PPPoE/Россия PPPoE - Для этого типа соединения вам необходимо имя учетной записи и пароль, выданные вашим поставщиком Интернет-услуг. L2TP/Россия L2TP - Для этого типа подключения вам потребуется имя учетной записи и пароль от вашего поставщика Интернет-услуг. PPTP/Россия PPTP - Для этого типа подключения вам потребуется имя учетной записи и пароль от вашего поставщика Интернет-услуг. Динамический IP-адрес - Ваш поставщик Интернет-услуг использует службу DHCP для назначения вашему маршрутизатору IP-адреса при подключении к интернету. Статический IP-адрес - Этот тип соединения использует постоянный, фиксированный (статический)IP-адрес, назначенный вашим поставщиком Интернет-услуг. Пожалуйста, проверьте, хорошо ли подключен кабель к порту WAN на вашем устройстве.
  14. Вперше з 15 червня непрацює інет, помилка 691, локалка працює, 33 квартал, гроші на рахунку є. В чому причина?
×
×
  • Створити...