Перейти до змісту

Demeter

Учасники
  • Постів

    789
  • Зареєстровано

Репутація

378 Поважний

6 Підписок

Відвідувачі профілю

11 592 перегляду профілю
  1. а хіба реалії сімейного бізнесу в цілому світі не однакові? чи десь "там" діти, батьки чи родичі більш моральні і не підставлять рідного брата/батька/дядька?
  2. не знаю як у Вас на відділенні :), але на "нашій" НП мінімалка з 200 грн приблизно з жовтня 2016го року (спеціально передивився базу відправок)
  3. крутяк, якраз шукав собі високотехнологічну тумбочку під вазон, та ще й з десяток фоток можно закинути де знайти перехідник "Манчестер-2-->Sata-3"?
  4. а навіщо там шось шукати? взяв з гори будь-яку, відмітив пакунок і відправив в потрібному напрямку (конвеєрі, мішку, контейнері)
  5. нє, то не то. то просто гроші повернуть а кешбек - це виплата ну скажімо так "комісійних" 6-7% за те що купували через сайт-партнер як той що я дав вище
  6. суть проста. реєструєтесь на сервісі, вибираєте товар, копіюєте посилання з товаром у віконце сервісу, купуєте, коли підтвердите отримання товару - на вашому акаунті кешбек-сервісу підтвердяться гроші (в даному випадку 6% від суми покупки), виводите способом яким зручно. ну наприклад https://cashback.epn.bz
  7. нехай буде підробіток. а яке має значення терміни доставки? це ж не помідори, що псуються. за той місяць поки їдуть товари морально не старіють, а трохи плануючи попит можна досить чітко і вчасно привозити дуже багато китайського барахла нехай навіть з націнкою 20% (а багато навіть місцевих "аліекспресерів" ставлять 100+%) але майже з 100% ліквідністю. знаю декількох людей з Луцька в яких такий підробіток приносить в місяць більше аніж робота із средньостатистичною з/п.
  8. от уявіть собі бізнес. класичний гендель: купив дешевше-продав дорожче. тільки не один вид товарів, а багато різних груп товарів = багато замовлень = багато треків. чи хіба це не дуже очевидна причина?
  9. Раз вже згадали МММ, то тут же виникла ідея побудувати просту піраміду: 1) цю тему в смітник, натомість створюємо тему "Юркін - молодець! І телефони в нього круті і взагалі слова на вітер не кидає" 2) знаходяться нові "інвестори", які вкладаються в його послуги і товари 3) @yurkkkin повертає гроші @paksivatova 4) нові інвестори повторюють алгоритм І так поки коса на камінь не попаде... Життя на лезі ножа, чьо уж там...
  10. Мабуть ще декілька "інвесторів" Юриного бізнесу, які на борді не відписувались, але їдять ті самі "завтракі"
  11. Тепер кожен "русскій" обісцяний алкоголік має "офіційний документ", що доводить його патріотизм і вірність царю. І безмежно бухаючи це гавно навіть підтримує правопорядок в містах. Каламбур. П.С. на офіційному сайті цього "Афанасія" теж заявлено про підтримку народних дружин. Фото не фейк.
  12. Тепер кожен "русскій" обісцяний алкоголік має "офіційний документ", що доводить його патріотизм і вірність царю. І безмежно бухаючи це гавно навіть підтримує правопорядок в містах. Каламбур. П.С. на офіційному сайті цього "Афанасія" теж заявлено про підтримку народних дружин. Фото не фейк.
×
×
  • Створити...