Перейти до змісту

ar-s

Учасники
  • Постів

    628
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

84 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

8 714 перегляду профілю
  1. промаж акуратно мембрану в порваному місці клеєм "момент" чи подібним два-три шари..Він еластичний -відновить мембрану і динамік звучатиме краще ніж новий :-)
  2. я в такому випадку отак зафігачив собі бойлера
  3. Електровел вигідніше. Можна бухим їздити за кермом
  4. Можна музей організувати,можна просто балдіти від того що володієш таким раритетом,можна з кимось в радіоефірі попробувати побалакати або просто задумливо крутити вечорами ручку перестроювання частоти намагаючись перехопити розмову іншопланетян. А розукорочати совкову радіотехніку на драгмет-це ЗЛО!
  5. Щось тема зовсім затихла..Де Laser пропав? Розказуйте, хто що наваяв з електротранспорту.
  6. Судячи з того що laser довго не з"являється в темі-нічого хорошого не вийшло.
  7. Що там з вкраденим електровелом...Знайшли?
  8. 1-щось напутано з пайкою плати БМС 2-десь в батареї є погані банки 3-несправна плата БМС
  9. нефіга не зрозумів з написаного ...До чого підключається батарея що на ній просадка аж до 18 Вольт? І як вона велючається-окремо від контролера? В якій точці міряється напруга-на виході батареї???
  10. я ще не зібрав електровела але теж задумувався над таким можливим розвитком подій.в моєму баченні в акум батарею чи ще десь можна непомітно пристроїти радіомаяк десь на 433-434 МГц Це значно пришвидшить пошуки вкраденого велоконя тим більше в народу повно рацій на таких частотах працює.Можна швидко зловити "біп-біп" в радіоефірі локалізувавши таким чином район перебування .
  11. Думаю запихнути АКБ на 36 Вольт з фосфатів 32700 ( 2p-12s) тобто 24 банки разом в такий корпус. Готовий вимикач є (тільки через потужне реле тре заживити вихід бо вимикач поплавиться через великі струми) плюс на задній стінці готові роз"єми на зарядку і вихідний на контролер.Корпус металевий.Якщо все вірно порахував то влазить по 6 банок в 4 шари.
×
×
  • Створити...