Перейти до змісту

Fireboss

Учасники
  • Постів

    878
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

Fireboss став переможцем дня 21 квітня 2017

Fireboss мав найпопулярніший контент!

Репутація

105 Продвинутий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

11 921 перегляд профілю
  1. Токарний верстат 1М63МФ101. Проблема з коробкою передач і подачею мастила. Буду вдячний за контакт фахівця який може відремонтувати.
  2. Хто вірить в те що це світова афера для якихось глобальних муток?
  3. То там де Троянда, колишній Талісман. Ціни і кухня норм., напр. брав мясну тарілку до пива за 80, то нею наївся і більше не хотів. Субота останній день коли можна скористатись. Кальян там хвалять.
  4. У мене є ВІП-карта в "Бенгаль", по якій кожна друга страва і напій безкоштовна. Пропоную скористатись.
  5. Користуюсь десь 5 років. Вцілому задоволений, швидкість стабільна без просадок, пропадає рідко, на дзвінки відповідають і сприяють усуненню проблем. Ціна тарифів дешева, мабуть сама дешева у місті. Я користуюсь досі тар. планом за 60 грн, плачу відразу за 5 місяців + 6 безкоштовно, тобто за півроку 300грн - як по-мені зашибісь. Є єдиний мінус це обмежена служба підтримки, відповідають на дзвінки тільки у будні у робочий час.
  6. Цікавить бензин. Напишіть як звязатись у приват.
  7. Сектор "0" на барабане! Переход хода. Ваше очко уходит в зрительский зал!
  8. Логіки 0,0!))) "Дибілізація" - це насправді коли роблять такі вброси. По-перше подавляюча більшість дітей не засвоює глибоку хімію, алгебру ітд, по друге - ті хто засвоюють - забувають до того часу як влаштуються на виробництво, по-третє ті глибокі знання хімії нафік не потрібні на виробництві, по-четверте до виробництва готують профільні заклади, а не школи, по-п'яте на дворі цифрова ера і ти можеш зайти в будь-який час інет і знайти потрібну інфу, відеоуроки, тренінги по будь-яким напрямкам і галузям. Все інше це лінь, відговорки і брак айкю.
  9. А що тут дебільного?! Я би підтримав. Знання глибокої фізики, алгебри, геометрії, хімії 9-11класів ніфіга в житті не пригождається! Пригодиться хіба що якимсь окремим індивідуумам які захочуть стати спецами по тому чи іншому напрямку. А так це тільки стрес для більшості дітей, потрібно дати вибір по шкільним дициплінам, а виграний час віддати гурткам які по душі. Нехай наші діти мають щасливе дитинство!
  10. Форумчани, дайте пораду! За останні місяці більшість посилок без трекера перестали приходити. Я думаю що це крадуть укрпоштовські виродки бо по трекеру пише що посилка прийшла в країну призначення. Чи можливо знайти на них управу? Чи можливо що ті посилки без трекера приходили якимсь іншим українським поштовиком і як це зробити? Дякую наперед за відповіді!
  11. Мені довелось скасувати ордер бо продублювався, а гроші ті що пропалачено через мастеркард повернуться, який механізм повернення підкажіть хто знає??
×
×
  • Створити...