Перейти до змісту

Atarax

Power users
  • Постів

    1 993
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

Atarax став переможцем дня 2 травня 2010

Atarax мав найпопулярніший контент!

Репутація

125 Продвинутий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

13 953 перегляду профілю
  • Libra

  • Forlano

  1. Проектування та монтаж систем опалення, водопостачання та каналізації, консультації, підбір обладнання для модернізації систем опалення. Проектування будівель та споруд, приватних будинків, кошторисні роботи, технічний нагляд за процесом будівництва, ведення будівництва. 0997513821 Богдан
  2. Вона саме ЗНОВУ провалилась. Бо вже раз була заасфальтована і наступного дня після асфальтування сіла, і машина одна (як мінімум) в неї тоді влетіла, валявся битий пластик кругом неї. Потім її вдруге заасфальтували і тепер вона знову "ушла".
  3. Біля Лучеська на Рівненській знову провалилась яма на світлофорі, якщо їхати з центра. Доблесний Житлобуд і дорожники піклуються про безпеку руху, ні знаку, ні*уя нема, хто в"їде лишить там передок. Будьте уважні!!!
  4. Білі полоси - це крейда, вапно і т.д. що є у воді. Ви коли кип"ятите воду в чайнику, на дні щось помічаєте? Так от це те саме, що в чайнику на дні. Берете лезо звичайне, 5 хвилин і полос нема.
  5. Підкачала якраз не тактика, а можливості. Нижче 1/1 уже нема куди, а пішки по такому "апхілу" як на середині кола йти встидно.))) До КГ готувався і проїхав чудово, принаймні сам був задоволений результатом, а тут не готувався ні разу. 10 хвилинними поїздками на роботу в суху погоду особливо не підготуєшся)))
  6. Мерк, мені так ваааще не цікаво. Їхати аби їхати це не для мене. Я поки після 3-ого кола стояв віддихувався і думав їхать чи ні, мене об"їхало купа народу. Толку ганятись якщо нема чим ганятись. А мордуватись на трасі замість того, щоб змагатись мене не пре.
  7. Гоночка кльова, якщо ти готовий ригати 6-ть годин. Але якщо ніжки бо-бо вже на другому колі, то 6-ть годин такого мазохізму може не сподобатись. Як власне сталось і зі мною. Тягуни вкупі з болотом, в якому постійно барахтаєшся і розкладаєшся акі корова на льоду зробили своє недобре діло і після третього кола я віддав перевагу гарячому чаю та смачному печиву, в компанії хороший людей і впринципі не жалію, хоча йшов 8-им, а після третього кола 11 з 39 О_о, як виявилось. За місце в 10-ці можна було б поборотись, якби було чим боротись. Наступного року або буду готуватись до гонки заздалегіть, або не поїду зовсім. Траса хороша, є де ригнути, є де погонитись, є де стрімголов спуститись. Дякую всім за компанію і підтримку.
  8. Результати https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvsxwW3x_VFvdE9qU3FzcWMydjlhRW5mSkpTQjk2M2c#gid=0
  9. +/- знаю дорогу, знайдемо, кіко того Львову
  10. есть. дам, но только без сумочки - она одна на несколько акку к сожалению. акку как раз сейчас заряжается о, супер. сумочка є, наберу тебе пізніше
  11. Ще таке питання. Ні в кого часом нема такого або схожого акум блока http://070.com.ua/product/vneshnij-akkumuljatornyj-blok-dlja-velosipednyh-fonarej-velofar-327575/ ? Треба в якості резерву на гонку. Мій по ідеї повинен витримати, але про всяк випадок. Сам не встигаю зпаяти запасного. Мо в кого є, поділіться, з мене причітається.
  12. Мож біля Там Тама, там стоянка ще поки халявна, там і закупити можна все, і виїжати на Львів зручно. Банани чай цукор берем на банду, решта індивідуально.
  13. Чай варити буде кому. Казанок треба полюбас. З хавкою як, закупаємо на банду чи кожен для себе, що хоче те і бере?
  14. Нині надворі і не тільки середа, СЕРЕДА... Збір де і на котру, закупка хавкою...? Кіко буде байків, скільки місця в бусі на байки, буде як завжди шпроти чи купа місця? Ми двоє з один байком. Думаю є резон пошукати пальник газовий і прикупити балон в Альпіністі, бо чай в термосах зазвичай швидко кінчається, а гаряченького захочуть не тільки гонци, а й підтримуючі. Що скажете?
×
×
  • Створити...