Перейти до змісту

Рядовий Паляниця

Power users
  • Постів

    10 092
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    111

Рядовий Паляниця став переможцем дня 11 березень 2022

Рядовий Паляниця мав найпопулярніший контент!

Репутація

8 827 Гуру

Відвідувачі профілю

18 196 переглядів профілю
  1. Бо там протести були не такими, як в нас чи білорусів. Це мутні кланові розборки.
  2. Як казав Шевченко: "учітесь, читайте, і чожому навчайтесь, і свого не цурайтеся". Або, як є десь вислів - скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина.
  3. Так, основна проблема це в кацапській гордості та зверхності. Вони так і на іноземних курортах, як наликаються, починають до всіх чіплятися - ты че русскава языка не знаешь? Че ты там пиздишь, такой смешной язык, как собака лает, говори со мной нормальным языком.
  4. Обговорюй, тільки потім не жалійся, коли до тебе прийдуть добрі дяді з СБУ.
  5. Я так чуть в кювет не улетів, бо якісь свєрхразуми обмотали плівкою знак "небезпечний поворот". І це в 300 км від зони бойових дій.
  6. Ще про тероборону. Був оце в місцях, де були бойові дії. Мужики реально хто в чому, з одним розмовляв, стоїть в резинових чоботях, бронік на фуфайку вдягнутий, каже, разом з каскою затрофеїв в москалів. Калаш теж трофейний, спочатку в більшості мисливські карабіни були. Розповідає, як в кацапа від пострілу голова, як кавун розлетілася, каже, що не думав, що таке можливе в реалі. Тобто, люди реально воюють і в них практично все, що є, це, або трофеї, або куплене за власні кошти. Іхав вчора до нас на захід, реально на блокпостах стоять морські котікі - все на них новеньке, все круте, з іголочки. Ще й вийобисті такі: а хулі ти так спішиш, а куди ти їдеш, бля, а чо ти такий секретний. При тому, що всі документи в наявності. Просто, пацани, походу нудяться в тилу, скучно їм.
  7. Трохи заважкі, знайти важкі прості берці не проблема. Проблема знайти щось легке, зручне і довговічне, таке, щоб у ньому можна було б їздити на пікапі і не чіплятись взуттям за сусідні педалі. Щоб після дня активного ходіння не хотілося відрізати собі ноги, щоб не мучитися. Прості берці нам видали зразу, правда, за півтора тижня їх використання я геть замудохався. Я то собі отакі був заказав з Німеччини за 160 євро, вже прийшли, потестив - легкі і зручні, правда, трішки затеплі. Вага, якщо не помиляюсь, десь 1.2кг. А от напарник провтикав, а зараз ніде нічого йому не можна знайти. Теж йому приходиться з дойчленда замовляти, тиждень-два вже потерпить.. Я просто думав, можливо, в нас реально щось купити - бачу, що ні. Я до них дзвонив, лише чорні залишилися. А такий колір не підходить. Казали, кроси військові в них за тиждень будуть.
  8. На це треба мати багато вільного часу, якого, на жаль, геть нема.
  9. Та вже бачив тероборону в моднявенькому прикиді. Хоча, тим, хто на місцях, спокійно можна і в кросівках ходити.
  10. Ніде нічого нема, хіба б/в в такому стані, що під час активного користування тиждень проживуть. Геть журбинка. І з дохлого кацапа не знімеш - бо вони в такій херні ходять, що стидно навіть дивитися. І взагалі, я їбу, куди всі ті тисячі і десятки тисяч одиниць амуніції західної допомоги ідуть, якщо навіть ссошникам приходиться побиратись.
  11. Зараз простіше ПНВ чи тепловізор знайти, ніж берці. Тимбільше, якщо треба ще на вчора.
  12. Дякую, спробую зайти завтра. Хоча, дуже сумніваюся, що щось знайду.
×
×
  • Створити...