Перейти до змісту

VilanS

Power users
  • Постів

    1 028
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    1

VilanS став переможцем дня 23 травня 2014

VilanS мав найпопулярніший контент!

Репутація

110 Продвинутий

6 Підписок

Відвідувачі профілю

6 073 перегляду профілю
  1. Добрий день. Бюджетний ремонт когось цікавить? Дзвоніть, відкритий до розмови. 0-9-7-6-2-5-1-0-8-5 Сергій.
  2. @NoGood уточнюючі запитання: 1) Скільки поверхів у будинку? 2) на якому поверсі квартира? 3) де знаходиться будинок? 4) котел газовий? яка потужність і марка? 5) схемку квартири від руки, 6) де розміщені радіатори? де розміщена тепла підлога? п.с. способів багато. Один з них переробити всю систему опалення. якщо без жартів, то за яку ціну Ви хочете добитися ефекту економії?
  3. MrFirst все індивідуально. Можу виїхати на будинок Ваш і надати Вам вичерпне рішення. Телефон в аккаунті.
  4. Шукаю зварника на виконання замовлення по металевих деталях. Основна вимога міцний шов і точність всіх кутів зварювання. Як зварювати можливо обговорити разом з проетантом (фіксація, обрізка деталей і тд, тп.) Є певна кількість деталей. За домовленості можлива подальша співпраця по тому ж напрямі. Тобто за деякий час будуть постійні замовлення. тел. 097-625-10-85
  5. Шукаю майстра для обшивки металевого каркасу деревом. Дерев'яні бруски кріпляться на кутники і саморізи, місцями кутники приварити до металу, звести єндову, по брусках фанера на самонарізи. Тел. 097-625-10-85. Всі матеріали є на ділянці, всі креслення є, супровід з розробником креслень теж є.
  6. відповідь halmer: по звукоізоляції досить цікаве питання) Вам доводилося колись бути в ролі глядача і слухача небажаних концертів?) ооо, так) досвіду у Вас побільшало однозначно) і нервів інколи поменшало) по звукоізоляції все просто - багато бабла!) якщо хочете дійсно гарну звукоізоляцію. Звук поширюється всюди і через все! спосіб №1 - (гіпсокартон-профіль-мінвата) - це чуть зменшить звук і дорого порівняно з КПД рішення. УУточню, що варто підкласти під кожен профіль подвійну прокладку як під ламінат. спосіб №2 - замість мінвати можете сформувати пару шарів лотків від яєць, між профілем каркасу і гіпсокартоном теж прокладка-підкладка під ламінат. спосіб №3 - повністю від сусідів відділитися, відрізати всі перегородки під 90 градусів і заліпити простір будівельною пінкою, оздобити. ще варіанти вибір за Вами.
  7. відповідь: yurgen гідроізоляція є декількох типів. тип №1 - обмазочна і оклейочна гідроізоляція (ззовні на поверхню наноситься шар гідроізоляції). матеріали гідроізоляції вибирати є різні. Є бітумні матеріали, є з інших матеріалів (зокрема цемент, глина - народні методи) і тд і тп. тип №2 - гідроізоляція проникаюча. хімічні речовини, що наносяться на бетонні і зкам'янілі конструкції, проникають в них і створюють захист від проникнення вологи. На ринку присутні різні такі матеріали, різних фірм і з додатковими також замазками і тд і тп. тип №3 - гідроізоляція відразу, яка додається в матеріал і сам матеріал фундамента чи стіни стає гідрофобним (водостійким). тоді додаткових робіт по гідроізоляції вже не виконується. в цьому випадку зростає собівартість матеріалу, але і гарантована надійність, але і відсутня часткова реакція матеріалу стін на вбирання вологи повітря і на віддачу вологи в повітря, що впливає на життя всередині такого приміщення. вентиляція обовязкова. п.с. вибір завжди за замовником. і варто пам'ятати, що десь виграєш, а десь життя вчить, що виграш завжди тимчасовий.
  8. 097 625 10 85 Проект будинку, конструктив. Конструкції будівель. Ландшафтне проектування, зокрема генплан відпочинкового комплексу або що.
  9. 066 6293237 Сергій Панасюк Вентиляція Кондиціонування, набір усіх установок.
  10. в фейсбуці Андрей Бортник, по водоймах все знає.
  11. Потрібна бригада будівельників для будівництва індивідуального житлового будинку в с.Боратин. Перед домовленістю про виконання робіт вимога: 1) порахувати вартість виконання усіх робіт на папері і написати на одну сторінку освновні групи робіт і їх вартість. 2) домовленість про виконання заключається по факту порахованого з врахуванням певної малої похибки 10-15% (непередбачувані витрати під час робіт) і потім без доплат і без "рахували одне, а вилазить в два рази більше". Підписується домовленість між замовником і бригадою, розрахунок і оплату рахунків робить замовник, бригада будує, привозить, рекомендує постачальників або сама постачає матеріали і тд і тп. Обєм робіт хороший, будинок 290м2. Наразі фундамент і зовнішні мережі. Інформація в особисті повідомлення пишіть.
  12. зберегти обої - це бцльше всього акуратно їх віддерти і потім назад приклеїти, що в більшості випадків неможливо. Обої в гідрофобізації це зайвий матеріал, так само як і шпаклівка з фарбою будь якого типу. Штукатурка, бетон, розчин, камінь - це матеріали для гідрофобізації і проникаючої гідроізоляції. якщо обої, то тільки додаткове утеплення, опалення і вентиляція для сушки вологи.
  13. Є така штука, проникаюча гідроізоляція "Пенетрон". У Луцьку продається. Трохи дорого, але дуже дієво. Можете пошукати дешевші аналоги проникаючої гідроізоляції. Більше ніяка гідроізоляція не буде ефективна. Можна проклеїти плівкою, але для краси негарно. По всіх параметрах проникаюча гідроізоляція, для бетону, цегли, розчину, інших сумішей. Гугл все розповість.
  14. послуги кваліфікованого дизайнера, послуги по якісному проектуванню будівництва! працюємо безпосередньо по бажанню замовника, з максимальним вибором варіантів і потреб людини. проект житлового будинку, дизайн квартири, фасад, офісний дизайн, кафе, ресторан - звертайтеся. 097-625-10-85 Сергій п.с. можливі варіанти промислових споруд, технічні рішення промислових обєктах.
  15. У ванній кімнаті велика вологість! від цього вибирайте все на свій смак). Декоративна штукатурка, яка гідрофобна і з часом не покриється грибком. А грибок може зявитися лише коли вентиляція погана або недостатнє опалення ванної для висихання вологи. Тому вибір за Вами, або штукатурка водовідштовхуюча, або вентиляція хороша+опалення, або просто цеглу чи штукатурку пофарбувати фарбою гарною водостійкою.
×
×
  • Створити...