Перейти до змісту

Andriy_L

Учасники
  • Постів

    315
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    2

Andriy_L став переможцем дня 1 червня 2014

Andriy_L мав найпопулярніший контент!

Репутація

105 Продвинутий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

3 649 переглядів профілю
  • LAV

  1. А на що ви його зловили??? можна більш детально?
  2. Надивившись фоток і ми ввечері після роботи поїхав в Кульчин. Посадка вся зтоптана, маслюків практично нема. Але свої маслюки ми знайшли!!! На вихідні треба їхати на бетонку!!!
  3. Після таких фоток в Кульчині сьогодні- завтра буде грибників більш ніж грибів...
  4. Вчора мені один знайомий казав, що біля Світязя грибів повно. В нас тут не було дощів, а там був кілька разів. Каже є і білі і польські...
  5. То чого ж стільки рибаків в тому Чарукові??? по теорії, повинно щось ловитися...
  6. Вчора ходив на фідер сидів з 13,00 до 18,00. Покльовок не бачив ...зате побачив як мимо мене пропливала в стилі "батерфляй" коза, так гарно-гарно пливла за течією. Зделека не було зрозуміло, але закрадалися думки, що тут щось не те... доречі мені однокласник колись розказував, що також сидів рибачив і бачив як по Стиру так гарно пропливало порося (таке гарне, надуте - видно годоване!!!), також так гарно пливло, але копитами доверху... що оця вся звірина там робить??? втопилась чи втопили???
  7. Я вас нікуди не ліплю. просто сказав, що там безплатоно, тобто на халяву
  8. Клювало на мотиль ))) Щуки вроді немає, хоча точно не скажу --- ставив позаминулого разу жерлиці з окунем --- то повний нуль ... Можна ходити не скрізь ... Лід десь 5-7 см , але є промоїни , і більше трьох збиратись не можна, бо відразу тріщить і вгинається ... Ставок біля жд , на карті обведено червоним... А цей ставок що безкоштовний ? Я просто інколи ловив на тому, що біля дороги. Все на халяву!!!
  9. Я на тому тижні був проїздом через с.Лище. І там точно такий великий борщовик і кущі понад ставком, що відмічений на карті. можливо помиляюсь... Шановний kayot - всеодно всю рибу не виловиш, так само, як і гриби в лісі. Знайдеш тільки свої, так і рибу зловиш тільки свою.
  10. Їздили в неділю в гості до баби, ну і як зазвичай пішли по гриби на бетонку. Гриби є. Польські та білі. польські ростуть в основному тільки там, де порили кабани, а так то знайти важко. непонятно чого так.... нас було чотири чоловіка то кожен знайшов десь по відрі грибів. нажаль фоток всіх грибів, щось забув зробити. і ще, що порадувало, то це те, що коли їхали по більш-менш жвавій лісовій дорозі, то нам перегородили дорогу колонія білих грибів...прямо посередині росли!!! ось декілька фоток для затравки....сезон тільки починається!!!
  11. На тому тижні передавали із села чорниці (район бетонки) і в нагрузку ще доложили ось такі грибочки!!!
  12. Йопта! Побачив тему, думаю хтось згадати захотів за грибочки. Ну, типу нарили ще минулорічні хвоткі з телефонів. А тут Реально я сам в шоці, але до тих лисичок ще були і дві бабки знайдені!
×
×
  • Створити...