Перейти до змісту

Fantom

Power users
  • Постів

    2 069
  • Зареєстровано

Репутація

109 Продвинутий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

12 481 перегляд профілю
  • rosstik

  • Zheny@

  • Unknown

  • Vadimm

  • Lucas

  1. Сталась прикра фігня... по теремнівський є люк який виступає, взяв його між колесами, і певно черкнув піддоном... поставив авто на стоянку, через дві години прийшов, а там масляна калюжа.. Здається пробив піддон, витікло все мастило, підкажіть СТО і бажано контакти, куди можна присунути, щоб оглянули, і при потребі зняли піддон та заварили дзюрку ... Опель Омега Б, 2,5 TD.
  2. ну як правило записуватить треба скрізь.... так щоб зараз і вже приїхати, то я хз.... залежить від поломки, якщо щось просте то можна і знайти (я на Бош сервіс їздив наприклад свічки накалу міняти сьогодні на сьогодні :))
  3. 1. Шукаю спеціаліста, який змурує/виведе комин та вентиляційні шахти на кришу. Потрібно прорізати "дирку" в криші, і змурувати це все діло. Також порадить яку цеглу купити, та додаткові матеріали. Криша - шифер. На об'єкті в Копачівці. Ну і відповідно ціна - якість :), думаю домовимось. 2. Також потрібні спєци, що можуть підшити "звиси" покрівлі, додати якщо необхідно шиферину)), причепити вітрову дошку, конька, загерметизувати де потрібно, зі своїми "лєсами". Тобто привести в належний стан покрівлю по кругу. Попередньо виїзд на об'єкт, та поради які матеріали потрібно докупити (дошки єсть явсякі різні), конька нема ). Додаткова інформація за т. 066-431-88-24, або питайте в ПП чи в темі.
  4. http://autoprotect.com.ua/catalog/deflectori_okon_modelnie/heko - я ці замовляв, нормальні, встановлював сам, не гудуть.
  5. Знайшов? бо мені це питання актуальне також )) майстер-дизеліст тобто.
  6. по ходовій сюди, якщо не шкода грошей за якісну роботу. Запчастини там же на місці. Ще можна на ПЕжо-сервіс, Владар. робив всю ходову по кругу недавно на Владарі, мене все влаштувало, запчастини по адекватних цінах, в наявності.
  7. Тут я археологом побуду... Микола, там у вас ще актуально ? ))) кондиціонер перестав працювати як треба, де можна якісно діагностику/перевірку/дозаправку зробити ?
  8. Fantom

    шроты Луцка

    Треба пару прибамбасів до Опель Омега Б 95-го року, де їх розбирають ? п.с. Прибамбаси в салон :), замок до бардачка, штучка в яку заїзжає шторка багажника (фіксатор чи як воно там..), пару заглушок. А, і ще, де кондиціонер заправити ?
  9. Fantom

    World of Warships

    та хз, лист 30/03 прийшов
  10. Fantom

    World of Warships

    гггг, напевно туго в кораблях з онлайном ))) прийшло на пошту: Здравия желаем! Wargaming раздаёт подарки! Вы зарекомендовали себя как умелый боец World of Tanks и добились впечатляющего успеха на полях сражений игры. Мы высоко ценим ваш опыт и приглашаем сыграть в новый проект компании — World of Warships, онлайн-экшен о военных кораблях XX века. В знак нашей признательности и в награду за боевое мастерство вам начислен внушительный бонус: 1 000 000 единиц свободного опыта; 25 000 000 кредитов. п.с. А хтось ще ганяє ? мо то і справді спробувати)))
  11. а де предмет шахрайства ? Хто доказав ? - пишите в підтримку, даєте ссилки на реальну вартість ноута, бажано ще можна попереписуватись з ним через особисті повідомлення, і його заблокують 100%.
  12. Та арта пофіг якого рівня, аби попадав і дамажив)))
×
×
  • Створити...