Перейти до змісту

MrSAGEM

Учасники
  • Постів

    439
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

34 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

12 477 переглядів профілю
  1. Минулі вихідні їхав за таким маршрутом: До Стрия все ОК, хороша дорога, з мінімальними нюансами, після Стрия все гірше, деінде були частини свіжопокладеного асфальту. За Міжгір'ям теж норм. В загальному по Львівській і Закарпатській облсасті дороги на 5-. Івано-Франківська 4-, 3. Назад вертався з Ужгороду, по маршруту: Тут все чудово, у двох місцях був ремонт мосту, постояв буквально до 20 хвилин.
  2. теж була налогічна ситуація, написав на підтримку, пофіксили за півтора тижні.
  3. розвал вони вони вже кілька місяців як не роблять, кажуть спеціаліста не можуть знайти.
  4. минулого тижня теж зупинили мене на тому кільці, їхав якраз в сутінки в сторону вишкова, погана видимість. Зупинили, вказали на моє порушення, прогулявся, пересвідчився в нових встановлених знаках , признав свою вину, кажу пишіть протокол. Сів в машину чекаю і думаю, було б непогано якби мене просто попередили а не писали протокол. Підійшов, проконсультвався чи можуть обмежитися попередженнями. Хлопці якраз відкрили замітку з розміром штрафу за дане провопорушення і показали, що попередження не передбачено, але за хвилину порекомендували більше так не їздити, бути уважнішим, віддали документи і я їм по людськи подякував і побажав гарного вечора.
  5. вже тиждень працюють і покладено лише 2 латки...
  6. після вчора на вечір їхав на Дубно - вернувся назад, великої терміновості не було, а машину шкода стало, кілька разів дупу покрутило. В неділю зранку поїхав автобусом. Суцільний лід, де не де є асфальт. Перед Дубно на узбіччі заломана фура лежала і БМВ з ввігнутою бочиною ледь їхала на аварійці.
  7. Ні. Паркуватись на проїжджій частині, щоб ні іншим автомобілістам не проїхати, ні комунальщикам дорогу не почистити. Нехай спочатку ті комунальщики почистять двори (щоб автовласники могли поприбирати з прожджої частини свої автівки). Чи ви думаєте, що водію краще ще 1,5 години "маслати" лопатою, коли проїхав грейдер (розчищаючи дорогу) і навалив кучу снігу? комунальникам зараз також не позаздриш а двір з досить великою кількістю жильців і автовласників, врахувавши ситуацію яка склалася, міг сам зібратися, відкопати свої машини і хоч якось прочистити 50 метрів, але нам пох, ми почекаємо на дяду на тракторі...
  8. а коли виїзджали з двору то чим думали? і що говорити, коли йдучи вчора з роботи на РОЗЧИЩЕНІЙ парковці Гранд Волині стоїть 3-4 машини, а на узбіччі біля парковки і Фокстроту 8-10???
  9. і через до...бів, що паркують авто, незважаючи на прохання
  10. мій малий водійський стаж мені підказує перед тим перехрестям, їдучи по головній, скидати швидкість до кілометрів 40 - малолічьо, вдруг джігіт... ще враховуючи, що там мутне перехрестя і дві колії а літати 80 по місту тож ніочін гуд
  11. нещодавно робили на Дубнівській у автосалоні рено. по ціні і безпроблемності було саме оптимально.
×
×
  • Створити...