Перейти до змісту

Rogalik

Учасники
  • Постів

    71
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

2 Байдужий

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. В автобуса номерний знак Волинської області - можливо, це фото першого автобуса Волинської філармонії? На дальному плані, схоже, справді МТБшка, тому можна припустити, що фото зроблено в м. Київ.
  2. Ну й правильно. Збільшиться кількість рейсів на Вересневе, причому з центру, звідки потік є завжди і куди завгодно.
  3. Так і не виправили Лодзь на Гдиню, хоча я в коментах на Volynnews писав, що в Лодзі ніколи не було тролейбусного руху.
  4. А коли я переселився в середині 90-х на Відродження, то стрілка якась там наверху точно була. Але от чи з Рівненської на Відродження (зі сторони Рівного), чи від Лучеська наліво - не можу згадати. Може й дві було.
  5. А дехто переходить на безкоштовний проїзд... http://uanews.pp.ua/v-talline-vveli-besplatnyj-proezd-v-obshhestvennom-transporte/
  6. Після того, як поміняв тариф на "Без плати за з"єднання" потрібно ще разово закинути якусь обов"язкову суму на рахунок чи можна відразу користуватися? Дякую)
  7. Не ходіть до того Сашка, шо біля кораблика б"є) Varvara - тим не менш, більшість, кого я знаю, б"є саме в квартирного майстра. І ніхто ще не жалівся. Рєзінові пєрчатки і нові голки - яка ще стерильність потрібна?
  8. тоже треба похвастатись) на рахунок татух - вони мені, звичайно, подобаються. але вони мають бути зроблені справді хорошим майстром, і це не мають бути якісь ієрогліфи чи унилі латинські сентенції)
×
×
  • Створити...