Перейти к содержимому

каталог статей |   Стена board.lutsk.ua

- - - - -

Куплю морську свинку (дитинча)

Сообщений в теме: 6

#1 Yava

А поговорить?

• Участники
  • 341 сообщений
  • 1 Поддержали
2

Отправлено 11 лютого 2012 - 11:10

Куплю морську свинку (дитинча)

#2 Amaranth

А поговорить?

• Участники
  • 391 сообщений
  • 38 Поддержали
12

Отправлено 19 лютого 2012 - 00:52

А чого саме дитинча?
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина. А ещё я ем энергию солнца и закусываю людьми )

#3 Oksana04

Добрий Фей :-)

• Power users
  • 3 545 сообщений
  • 1859 Поддержали
450

Отправлено 19 лютого 2012 - 00:55

Просмотр сообщенияAmaranth (19 лютого 2012 - 00:52) писал:

А чого саме дитинча?
А того, що довше жити буде))) - по своїх мишках знаю.
Стався до людей ТАК, як ти хочеш, щоб вони ставились до тебе.

#4 Amaranth

А поговорить?

• Участники
  • 391 сообщений
  • 38 Поддержали
12

Отправлено 20 лютого 2012 - 01:08

Оксано, и так и так свині проживуть 8-9 років.
Orhis mea veritas est – орхидея моя истина. А ещё я ем энергию солнца и закусываю людьми )

Поддержали: 1 пользователь:

#5 Karabasbarabas

Walkie-talkie

• Участники
  • 774 сообщений
  • 62 Поддержали
18

Отправлено 23 лютого 2012 - 15:23

Просмотр сообщенияAmaranth (20 лютого 2012 - 01:08) писал:

Оксано, и так и так свині проживуть 8-9 років.
в ідеалі "так", а практично живуть менше.

Поддержали: 1 пользователь:

#6 Amaranth

А поговорить?

• Участники
  • 391 сообщений
  • 38 Поддержали
12

Отправлено 23 лютого 2012 - 18:07

Karabasbarabas, яке в попу теоретично? У мене вісім свинок, а свинок тримаю уже десять років, я знаю, що пишу.
У мого знайомого якраз дожила до 9 років. Просто їх жття цілком залежить від харчування і стрессових ситуацій. Після п'яти- шести років високий ризик інфаркту, розрив може статися навіть від різкого взяття на руки. Отже з ними требя просто аккуратніше бути. А ще вони лікують та беруть хворобу на себе. Якось я подарувала шестимісячнгого свина
дівцинці-інваліду. Свин тільки місяц у неї прожив "і того". Дівчинці стало краще після того. Чотири роки назад брат зламав ключицю і брав клав собі на груди шести-річну свинку. Вона тоді дуже крутилася і піщала дуже. Після того прожила тиждень. Зараз у мене захворіла інша тваринка. Вчора я підкладала її під живіт свинулі, щоб та зігрівала хворе звірятко. Свинуля теж вчора дуже крутилася, підстрибувала і піщала.

#7 Karabasbarabas

Walkie-talkie

• Участники
  • 774 сообщений
  • 62 Поддержали
18

Отправлено 23 лютого 2012 - 19:17

Просмотр сообщенияAmaranth (23 лютого 2012 - 18:07) писал:

Karabasbarabas, яке в попу теоретично? У мене вісім свинок, а свинок тримаю уже десять років, я знаю, що пишу.
У мого знайомого якраз дожила до 9 років. Просто їх жття цілком залежить від харчування і стрессових ситуацій. Після п'яти- шести років високий ризик інфаркту, розрив може статися навіть від різкого взяття на руки. Отже з ними требя просто аккуратніше бути. А ще вони лікують та беруть хворобу на себе. Якось я подарувала шестимісячнгого свина
дівцинці-інваліду. Свин тільки місяц у неї прожив "і того". Дівчинці стало краще після того. Чотири роки назад брат зламав ключицю і брав клав собі на груди шести-річну свинку. Вона тоді дуже крутилася і піщала дуже. Після того прожила тиждень. Зараз у мене захворіла інша тваринка. Вчора я підкладала її під живіт свинулі, щоб та зігрівала хворе звірятко. Свинуля теж вчора дуже крутилася, підстрибувала і піщала.
а шо Ви так нервуєтесь? я Вам нагрубив?
я прекрасно все це знаю. щиро радий, що у Вас свинки так довго живуть. ось у мене не склалось, нажаль

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

PR-CY.ru   Український рейтинг TOP.TOPUA.NET     Яндекс.Метрика
      Internet Map

право