Перейти до змісту

greeck24

Учасники
  • Постів

    86
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

2 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

5 868 переглядів профілю
  1. не суди по собі - ні хто тут не плаче, просто хочуть вияснити причину глюків! так як ДГ мовчить!
  2. Вже два рази лишав заявку - два рази приходили!!! Подивились, свіч перегрузили і пішли знизавши плечима і зі словами "буде те саме залишайте заявку"
  3. Смішно) але ввечері найбільше сиджу в інеті, а швидкість ніяка((
  4. В мене теж ті самі проблеми...десь тиждень з інетом робиться щось не зрозуміле...то швидкість більша від тарифу, то на вечір падає, що навіть на ех.ua онлайн не грузиться, а швидкість передачі набагато вища заявленої... раніше було все чітко!
  5. В мене на соборності 25б не має інету... дзвонив - сказали що прийдуть перезагрузять обладнання...чекаю...))) в когось є ще такі самі проблеми, чи тільки в мене? В мене вже не має терпіння чекати коли все запрацює! Я недавно підключився і вже бачу що зробив помилку...кожен раз вертаючись з роботи думаєш - є інтернет чи не має, буде сьогодні дощ чи не буде (бо як показує статистика - коли дощ і гроза - інтернету нема!!!)...телефон червоний від дзвінків на 780003... Є ще маленька надія, що надалі все буде добре!))))))))
  6. Дякую, наступного разу думаю разом з братом приїдемо)
  7. Цього разу на мому МТБ їхав молодший брат №35 (так як я після операції), а на слідуючий раз буду я вас "рвати" )))
  8. Передивився фото: всі крім вище згаданих - їхали на МТБ!
  9. Дякую!!! ще б знати хто в аматорах був на шосері, а хто на мтб...
  10. МТБ аматори??? Дякую підпраивив. Звичайно будуть. Взагалі це гонка АМАТОРСЬКА !!! Як і всі, що в насс прводяться.. Урсою, Ді, Велозоною, Альпіністами... Бо, ні Спортивний клуб Динамо (мож не так назвав то звиняйте) о обличі Ковальова, ні Хлопіцький... який вчора казав, що він 30 років велоспорті.. а ДІ цього просто не знав..))) НІ спорткоммітети області і міста.. з подачі.. тих кого я перерахував вище... ГОНОК НА ВЕЛОСИПЕДАХ у Волинській області НЕ ПРВОДЯТЬ !!! Lexx
  11. Я наприклад, підступитися і взнати чи уточнити результати не зміг, пробитися через толпу між собою знайомих велосипедистів було вкрай важко (я новичок і приймаю участь вперше), тому поїхав додому з думкою, що подивлюся результати на борді... я читав, що результати є в електронному вигляді, то не вже так важко їх викласти сюди!?
  12. Результати будуть чи ні!!?? Хоча б дайте відповідь! не ігноруйте запитання людей...
×
×
  • Створити...