Перейти до змісту

01luchanyn

Учасники
  • Постів

    435
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

93 Байдужий

1 Підпищик

Відвідувачі профілю

11 799 переглядів профілю
  1. Ми казали на Бабячому коліні. В 60-70х це місце виглядало вже трохи по інакшому. З"явились на березі дерева, кущі. Загорожі для дітей я не пам"ятаю. Зате метрах в 30 від Стиру було невеличке "озерце"- жабенятник для дітей. Води в ньому було трохи вище колін. А біля мосту Бена, там де зараз магазин городництва і "Наш Край" була заплава, де стояли на приколі старі баржі. Ще одна заплава була біля складу заводу, приблизно там де зараз багатоповерхівка біля "Нової лінії"
  2. Дякую. Зробив тільки для себе. Професіонал зробить значно швидше, бо це його основна робота. Може, колись і прийдеться, але точно не найближчим часом. Я робив кухню, щоб довести, в першу чергу собі, що зможу. Я професіонал в іншій галузі.
  3. Моя кухня. Спроектував сам в PRO100. ДСП на корпуси , фасади, стільницю замовляв на Рольфі. Фурнітуру купляв в Мадоті. Збирав вечорами після роботи. Дружині, дітям, рідні сподобалось. Фішка в тому, що всі, крім дружини, в один голос відмовляли мене від цієї затії. Окремий респект Zigorko за консультації та поради. Крім економії в грошах отримав моральне задоволення від зробленого.
  4. Для другого фото рочків 20 треба відняти. У 80-х проспект був вже закатаний асфальтом! на початку 80-х ще не був закатаний, але фото не 80-і
  5. Так, це була Ваша робота. А останнє, де жінка з дитиною, то залізничний вокзал. Мені прикольне перше. Дуже добре пам"ятаю цей атракціон з літаками. Сідаєш в кабіну літака, запускають мотор, пропелер крутиться і літак "летить" по колу. Враження, наче у справжньому літаку початку 40-х.
  6. зліва від них кінотеатр ? Чіткої відповіді я так і не добився. Зі слів тещі , вони сидять обличчям до кінотеатру. За лавкою видно дві фігури. Вони, начебто, стоять на спуску по Горького в напрямку вул.Левчанівської . При нагоді спробую ще раз уточнити.
  7. Остання фотографія. Уже знаю де це. 1955рік . П"ятницька гірка
  8. Есть три вещи, на которые начинающий токарь может смотреть бесконечно: как горит огонь, как течет вода и как работает станок с ЧПУ в первом посте
×
×
  • Створити...