Перейти до змісту

pokemon

Power users
  • Постів

    1 457
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    2

pokemon став переможцем дня 18 жовтня 2014

pokemon мав найпопулярніший контент!

Репутація

408 Поважний

5 Підписок

Відвідувачі профілю

12 524 перегляду профілю
  1. Розкажіть в кількох словах,що там сьогодні бомбили в Луцьку? Бо родичі пишуть,що є й загиблі.
  2. Якщо я не помиляють, то це гурт "UNKLE"!
  3. Ходячі мерці (S1-S5-...) Дивлюсь вже 4-ий сезон. Навіть дуже такий непоганий кіно, я не був любителем тих зомбі-жанрів, але погравши гру The Last Of Us, зрозумів, що в світі пост-апокаліпсису - зомбі не є найгіршими чи найстрашнішими створіннями - найстрашнішими можуть бути тільки ті люди, які борються за виживання і вижимають навіть собі вигоду з того всього! От якраз в серіалі чітко розтавлені всі крапки над "і" - що мають робити зомбі, як виживають люди і як себе поводять мародери! За атмосферу взагалі 5 з плюсом, серіал втер носа всім "резідент івелам" (перший ще куди не йшло - останнього взагалі вже не міг дивитись), конкуренцію хіба може скласти "Світанок мерців" - та сама атсмосфера, схожий сюжет і тд і тп. Далі про серіал - гра акторів дуже хороша, тільки діти грають якось неправдиво, музика також підкреслює дух фільму, грим зомбаків і гра акторів-зомбаків взагалі неперевершенні, все дуже круто, актори ніби і справді бачили як мають поводити себе зомбі Серіалу ставлю 5+! Хто не боїться крові, кого не верне від розкиданих внутрощів, обірваних щелеп, обрубаних рук-голів, та і кому взагалі подобаються фільми пост-апокаліпсису - серіал варто переглянути! 1-ий сезон ще так собі, там тільки розігрів йде - далі стає нааабагато цікавіше
  4. Вирішив великий банк перевірити надійність свого нового сейфу. Закрили в сейфі 100 тисяч доларів і доручили командам американців, японців та українців зламати сейф в повній темряві за 10 хвилин. Першими спробували американці. Коли через 10 хвилин загорілось світло, виявилось, що комбінацію вони не підібрали. Японці за 10 хвилин підібрали комбінацію, але не змогли зламати внутрішні двері. От представники банку і вирішують: “А ну глянемо, що українці зроблять через 5 хвилин”. Тиснуть на 5-ті хвилині на вимикач, а світло не запалюється. І чують з темряви голос: “Іване, маємо 100 тисяч, нашо тобі та лямпочка?”
  5. - Настя,ти більше в мене ночувати не будеш! - А чого? - Вчора вечером, тебе як побачив не накрашену, чуть не помер! - Так, я спала! - Ти собі спала,а я біблію до ранку читав!
  6. Маленький хлопчик заходить в перукарню. Перукар відразу ж його впізнає і говорить своїм клієнтам: - Дивіться, це найдурніший хлопчик серед всіх на світі! Зараз я вам доведу. В одній руці перукар тримає долар, в іншій 25 центів. Кличе хлопчика, той підходить і забирає 25 центів. Всі сміються, хлопчик вирушає. По дорозі назад, хлопчика наздоганяє один клієнт і питає: - А чому все-таки ти вибрав 25 центів а не 1 долар? - Тому що в той день, коли я виберу 1 долар, гра буде закінчена.
  7. Сільська дискотека. Хлопець підходть до дівчини: - Танцюєш? - Ні! - Чудово, пішли трактор допоможеш попхати.
  8. У барі дівчина напідпитку залазить на стіл і починає танцювати. Хлопець неподалік: - Хороші ніжки. Вона всміхається: - Ви справді так думаєте? - Так. У більшості столів вони давно зламалися б.
  9. Ванька і Манька грають в хованки. - Якщо я тебе знайду, — говорить Ванька, — то я тебе згвалтую. - Добре, а якщо ти мене не знайдеш, я буду стояти за дверима.
  10. Всім новий кемікал посони!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! The Chemical Brothers Feat. Miguel - This Is Not A Game .mp3
×
×
  • Створити...