Перейти до змісту

4iter

Power users
  • Постів

    1 900
  • Зареєстровано

Репутація

157 Продвинутий

2 Підписка

Відвідувачі профілю

15 921 перегляд профілю
  • BonusButton

  • Denis196

  • sergch

  • tarasmv

  • Pavlitek

  • Vaso

  • Anders

  • a114u

  • steelk

  • bormotuha

  • Barugan

  1. Продам системний блок, чудовий варіант для роботи/навчання, або як сервер. 1) Материнка Asus P5Q-E (775 сокет, дві гігабітних мережевих карти, COM порт та багато іншого), опис тут - ua.gecid.com/mboard/asus_p5q-e/ 2) Проц Intel Core 2 Quad Q9400 (4 ядра, 2660 Mhz), опис тут ua.gecid.com/cpu/intel_core_2_quad_q9400/ 3) Оперативка 4x 2Gb = 8 Gb DDR2, материнка підтримує 16, але не можу знайти планки по 4Gb. 4) Відеокарта "затичка" Radeon HD4350 , з пасивним охолодженням (VGA, HDMI, DVI) 5) СХовище - 2x HDD 1Tb, з вінтами є нюанси, смарти не ідеальні, але працюють справно. Тести за потреби зроблю. Додаткова гігабітна мережева з чіпом Marvell (з тестом кабеля). Важкий, добротний корпус з дисплеєм, що показує температуру (є датчик), час та іншу інфу про активність. Встановлено додаткові вентилятори для охолодження. Зараз встановлена ESXi 6.0 - чудово працює 3-4 віртуальні машини. За потреби встановлю любу операційну систему (Windows, Linux, Proxmox та ін ). Ціна - 2000 грн. За додаткову плату укомплектую монітором 22" (LG PS224V - 1500 грн), клавіатурою/мишею (в подарунок). Контакти - О50-ВЗ7-ОІ-5З (вайбер), або сюди (заходжу рідко)
  2. чи є бажаючі поностальгувати? якось підняв сервака, щоб з колегами на роботі в обід ганяти... але маладьож згодом пішла в новіші версії сервак закритий, чужих немає лишаю посилання на діскорд - доєднуйтесь , згадаємо старі часи Приєднуйтесь до сервера Discord: Gross community! DISCORD.GG Зазирніть до спільноти «Gross community» у Discord. Насолоджуйтеся безкоштовним голосовим та текстовим чатом, а також розважайтеся разом з іншими учасниками: 37.
  3. продам, або обміняю на ssd. Є пару штук. Тест поверхні зроблю.
  4. Всім привіт. Чи ніхто завтра, 19 грудня, не шукатиме зайчика по Луцькому району? Не маю компанії, усі постійні колеги десь розбіглися по іншим районам на цю неділю ((..
  5. сабж. Б/в, у гарному стані. 90 на 90 см. Все ціле, дефектів немає. Доопрацьовано вентиляційною решіткою, для кращого виходу гарячого повітря з верхньої частини системника. Підвезу по Луцьку. Ще пару фоток є на олх. Бордівчанам віддам дешевше на 100 грн від ціни олх.
  6. Продам камеру. Не нова, але в ідеальному стані. Ще на гарантії, коробка в комплекті. На даний час встановлена, можу показати приклад зображення. Продаю через перехід на іншого вендора. 4 Мп, фокус 2.8mm, кут 104.4°, підсвітка 30 м, стиснення - Ultra265, H.265, H.264, захист IP67, PoE IEEE802.3 af. Підтримка ONVIF. Аналітика стандартна, як в ІР (Вторжение, пересечение линий, обнаружение движения). Повний опис є тут surl.li/adtve Допоможу з налаштуванням. Можливий обмін на деякі моделі Hikvision. 100 мертвих президентів, торг.
  7. Сабж. Корпус - GameMax ST-102 (225x79x193 ) Материнська плата MSI J1800I з вбудованим процесором Celeron J1800. Оперативна пам'ять 4 Gb, 2x2Gb Samsung HDD - 120 Gb , Seagate Mobile 120GB (ST9120822AS) 2600 грн. Тихий (безшумний), компактний, надійний. Офісні задачі витягує (навіть деякі ігри). Win10 lite (збірка) працює на ура. Більше фото є в оголошенні на олх . Писати в месенджери на О5О-ВЗ7-ОІ-5З, в олх або сюди (тут буваю рідше).
  8. Для мене ноутбук означає компактність. Більше 13 дюймів ніколи не брав. Потім перейшов на 11. Монітор , безпровідна клава і колонки на основному робочому місці, а по іншим локація соваєш лише мишку. Зараз у мене планшет на вінді )). А 15 дюймів це не ноут, а переносний системник з малим екраном і незручною клавою ))). Все імхо.
  9. 1) створюєш бота в телеграмі, записуєш його токен 2) дивишся свій ід в телеграмі, для цього є відповідний бот 3) вибираєш один з тисячі мануалів, на тему "LINUX, WINDOWS  Отправка сообщений в Telegram" 4) береш готовий скрипт, підставляєш свої токени і ід, ставиш в автозагрузку вуаля.....
  10. Всім привіт. Надумав я "покрутити" набої самостійно. Продав латунь і старі закрутки, придбав станка. Дійшов до вибору пороху. Начитавшись інтернетів вирішив спробувати збірку на Nobelsport C7 (ще думав на рахунок maxam psb+1, але про С7 більше і краще писали). Одна лиш проблема, Nobelsport C7 продають по півкіло, а мені це забагато (років на 5 , при моїх "настрілах"). Тому , можливо хтось хоче розділити зі мною банку, в любих пропорціях (250/250, 200/300 і т.д). Куплю в будь-якому магазині, поважу і віддам вашу частину. Пишіть приват або месенджер (О5О-ВЗ7-ОІ-5З, Вадим). Інші спільні покупки (капсулі, пижконтейнери, дріб), для зменшення витарт на доставку, теж можемо обговорити.
  11. Апну темку. Літо, спека, діляночка біля водойми, шашлик повільно обертається, а по чарці повільно стікає роса.... Ну хіба не кайф??
  12. Скажу як клієнт. Мене цікавить ціна та надійність продавця. На сайт ваще пофіг. Тому шукаю товари на промі/хотлайні, по перенаправленню звідти купую будь де. Єдиний обов'язковий критерій - наявність укр мови і безготівкової оплати. Все інше до одного місця. Я би на це звертав увагу, а не на дизайн. Сайтів таких мільйон, ні один не запам'ятається. Головне швидко і зручно зробити покупку, по вигідній ціні.
×
×
  • Створити...