Перейти до змісту

profiguitar49

Учасники
  • Постів

    187
  • Зареєстровано

Репутація

35 Байдужий

6 Підписок

Відвідувачі профілю

2 173 перегляду профілю
  1. Куплю накопичувач для ноутбука. Пропонуйсте сюди варіанти та ціни
  2. Продам за 1200 ось таку карту : gtx 660 2 gb 192 bit (тут опис)
  3. Коротче кажучи - то дрова старі стояли + еверест пробна версія. Спробував на пк з ліцензією все ок. Поміняв дрова і все гуд) тему можна закривати) дякую)
  4. Привіт! Маю думку бажання заробляти на каві. Чи хтось пробував себе в цій сфері? Хто що можливо порадити може з чого почати? Юридично-правові , технічні аспекти і т.д.
  5. Ось GPU-Z. Та не думаю що то з відяхою щось. Скоріш за все звіндою щось можливо
  6. В евересті пише шо 4 гб пам'яті, а повсюди в інших моніторах пише 8? то так має бути?
  7. Маю ноутбук razer blade 14 2017 року. Така проблемка виникла вчора. Аккумулятор робив до того добре. Сьогодні - без живлення від 220 вимикається. Пробував і драйвери поскидати - не допомогло. Постійно пише заряд 21% - ні вище ні нижче не йде. Аккум має мати вольтаж 11.4V, в аіді показує 10.5-10.6V. Маю також репорт , додаю його сюди. Знімаючи аккум від материнки, також працює адекватно, батареї при такій махінації вінда не баче. Біос також пробував обнуляти. Не допомогло. Проблема в аккумі чи в контроллері? battery-report.html
  8. Як досвід показав - краще замовити на p.ua баклашку літрову і не паритись (там вибір доволі великий і точно під ваш картридж буде). Якщо в Луцьку - в спрайті або в icity (але не завжди там вони є).
  9. Коротче кажучи, встановив як казав Bliksss два облікових записи, і в більшості щодо налаштувань доступу до менюшок, встановлення програм (блокування) налаштував через групову політику gpedit.msc . Ще б поставити блок на рб (заміна шпалер та іконок). В політиці пунктик є, але він нічого не змінює. Пробував через реєстр. Через ПКМ та "Персоналізацію" змінити шпалери не можна, а от якщо завантажити якийсь jpg і тією ж ПКМ зробити "зображенням рб" то працює. Як би цю фічу відмінити? +питання демонстрації відпадає, виділили 50 дюймовий телевізор з іншого класу (де мультиборд встановили). Ще й самсунг та й зі смартом. Навіть без шнурів кльово працює по повітрю без затримки. Радості немає меж)
  10. З навушниками та мітом так собі ідея. Хто його знає що вони собі там вмикатимуть і слухатимуть) та їх немає і сумніваюсь що будуть. А вимагати їх придбання теж неправильна штука. За це і мені, і класному керівнику, чи ще комусь прилетіти може) з віддаленим доступом хром пробував. Штука кльова, але добре ноути грузить коли ще якась прога працює(типу блендера).
×
×
  • Створити...