Перейти до змісту

Log

Учасники
  • Постів

    88
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

16 Байдужий
  1. Завантажив останній альбом Korn: The Paradigm Shift, зараз оцінюю.
  2. Навіть прізвище замалював В онлайн-допомозі, дійсно, кожен консультант дає свій варіант відповіді на ваше питання. В понеділок запитував в двох людей на сайті ПБ щодо переказу коштів. Двоє людей дали дві різних відповіді + на кожне речення очікував 2-3 хвилини. У вівторок завітав до відділення, де мені все детально, і головне - ввічливо, пояснили. Від живого спілкування одні позитивні емоції. Вирішив більше серйозні питання в чаті не вирішувати.
  3. Чомусь вже тривалий час не приходить повідомлення про прибуття вантажу. Подивився на сайті - в дорозі. Тоді, зателефонувавши до головного офісу, дізнався, що мій вантаж вже давно на мене очікує на складі в іншому кінці міста. "Вам потрібно було одразу написати заяву про перенаправлення вашого вантажу до іншого складу"...
  4. Про Делівері можу сказати лише найкраще! Нічний Експрес теж чудовий перевізник, але знаходиться на окраїні. То ж чи не краще невдоволеним Новою Поштою користуватись Автолюксом, який не "луцкие ебеня"?
  5. А ще краще "Курьер" (kurier.ua) та "Деливери" (delivery-auto.com)
  6. Викинув наклейки ще в 15 років (біля 2000шт.) P.S.:Не займайтесь дурницями)...
  7. Замовив телефон із доставкою через "улюблену" Нову пошту. Ніяких претензій, окрім одного нюансу: мій товар з Житомира до Луцька їхав через Сімферополь... Доставка тривала 11 днів.
  8. Я здихався "Інтертелекому" через чудову якість послуг, тепер перейшов на People.Net. Картку ПБ в жерло банкомата - ніякої комісії, і гроші зараховуються одразу. Так само із "Київстаром". Замість терміналів краще користуватись механізмом "Приват24" - комісія все одно така сама.
×
×
  • Створити...